Мамолог в София по НЗОК / ехомамография?

• 4 444
  • 7
  •   1
Отговори
Помолиха ме да пусна публикация за информация ако знаете мамолог в София по НЗОК и ако е възможно да работи през уикенда. Може и да не е през уикенда, но трудно ще и дадат ден отпуска, защото вече си взе преди това.
Разгледахме специалистите в супердок и навсякъде искат да им се плаща ехографията на млечните жлези.
Какво включва направлението което се полага на жена за годишен мамологичен преглед?
Дадоха ми бойна задачка да открия мамолог, а бг-мамите всичко знаете. 🌞
Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 23:57 от UJASA

# 1
  • Melmak
Направлението не включва ли ехомамография? Такова ми дадоха последно като част от годишната профилактика при личния лекар. Тогава си запазих час за образна диагностика и беше ехограф.

# 2
Направлението не включва ли ехомамография? Такова ми дадоха последно като част от годишната профилактика при личния лекар. Тогава си запазих час за образна диагностика и беше ехограф.

За приятелката питам какво включва годишната профилактика с направление по НЗОК, че навсякъде в супердок в допълнителна информация са писали, че повечето неща се заплащат допълнително.
Тази вечер гледахме да запазим някъде час, но не успяхме да намерим.

# 3
  • Melmak
Ходих при тази много симпатична и добра лекарка, много съм доволна!

https://superdoc.bg/lekar/nina-boeva

# 4
С направление, без да заплащам нищо - мин год ехография, тази-мамография (ЛЛ ми даде направленията като част от год проф преглед)

Скрит текст:
Белянова, Образна диагностика, София https://myhealth.bg/search/?search_for=Белянова&filter_specialit … ilter_place=sofia

Поне моето скромно впечатление е, че се спазват часовете. Можете да запазите през регистратура, за да обсъдите какво включва направлението

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 01:56 от fotokod

# 5
С направление от ЛЛ ми направиха безплатна ехомамография в Майчин дом. Но едва ли работят в почивните дни.

# 6
В края на юни имах направление от лл за ехомамография. С ултразвук.Записах си час в мц полимед и съм безкрайно очарована. Записах часа през my health. Около 30-35 дни преди прегледа, но с лл се наговорихме да запиша часа първо и после да ходя за направление. Иначе има риск да изгори направлението, за специалисти вече се чака доста.  Имаше часове вечер до 19 ч през седмицата.

# 7
Точно като Елче беше и моята схема с ЛЛ 🤭Записах си час (през регистратура) за след 40 дни , но после дебнах в платформата и като се освободи и го грабнах 🤭а ЛЛ в деня на прегледа (образната диагностика) сутринта ми даде направлението (следобед го приложих) .После освободих през регистратура другия бъдещ  час

Общи условия

Активация на акаунт