Пол на бебето

• 1 586
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте ,случвало ли ви се е в 11-12 г.с. да ви попитат дали искате да разберете пола на бебчо и вие да откажете и после 15-та г.с. към 16- та г.с. да кажете, че искате да го разберете и вашето АГ да ви каже ,че на 80% е момче ,даже да ви покаже на екрана ,че е момче и после да ви каже ,че не е сигурно и следващият път щяло да се разбере със сигурност . Даже на ранната ФМ ме попитаха дали искам да знам пола ,но аз отказах .
АГ - то ми каза ,че няма да ми казва със сигурност за да имала следващият път за какво да се хване ,тоест ,какво да си мисля сега . Момче ли чакам или момиче?
П.с. За мен нямо никакво значение какво ще е ,просто ми стана любопитно какво е искала да каже с това и как да го тълкувам АЗ?

# 1
Не съм имала такъв случай, но знам за едно момче, което беше потвърдено от много лекари, а се роди … София.
Като цяло на лекарите май им е доста неприятно това питане защото ако не е момче какво? Ще го връщаме ли?
Нищо не може да се каже със сигурност и вероятно лекарят си запазва възможност да прецени при следващ преглед и знае, че ако сега каже едно, а после каже друго съвсем ще се объркате.
Лека бременност и здраво бебенце на финала.

Сега се сетих, че моят също около тези седмици казваше, че ни може с точност да определи, но мисли, че е момиче. На феталната морфология доцентът каза, че е момиче. Тогава моят лекуващ ми каза, че се доверява напълно на доцента, понеже е много добър ехографист и от малкото, които в ранна седмица могат да са категорични за пола.

# 2
  • София
Аз не разбрах сега последно искате ли да знаете пола или не, защото не става много ясно. На втората фетална се вижда най-добре и най-сигурно...а най-сигурно като излезе...или пренатален тест естествено. Но няма как в началото да са 100% сигурни...те гледат маркери специфични за пола, но все пак бебето все още е доста малко. На втората фетална вече би трябвало да може да се види дали има или няма атрибут.

# 3
  • SF
Нищо не разбрах от първи пост.

# 4
В 11-12гс абсурд да се види пола, в 15-16гс според мен никой няма да ти каже със сигурност. Както са ти писали- чакаш до втора фетална или прена тест.
Първо се изясни със самата себе си искаш ли да знаеш пола или не 😄

# 5
Е не е абсурд в 11-12 г.с да се види пола...точно тогава АГ което ми прави ФМ ме попита искам ли да знам пола и аз казах да...каза ми 99.9 момиче...седмица по късно и  пренатеста го потвърди...АГ по ЗК чак в 24 седмица ми каза момиче...до преди това не се виждало казваше...та много зависи кой те гледа

# 6
На мен ми казаха пола в 12 г.с. Иначе и аз не разбрах драмата на авторката. АГ-то не е сигурно в момента, какво толкова. Все пак е казал 80%, не е малко, но си е оставил вратичка за евентуална грешка.

# 7
Аз оставам с впечатление , че вече искате да знаете пола .
По тези думи на лекарката не може да се извади извод . Според мен , да има за какво да се хване , означава , че тогава би трябвяло по-ясно да се визуализира . Не мисля , че е насочващо към определен пол . Иначе 80% си е голям процент , изчакайте следващия преглед , за да ги вдигнете до 99 % 😄

П.П. При добре позиционирано бебе , добра апаратура и опитен док , още в 12 г.с. може да се разбере пола .

# 8
Може да се види пола в 12г.с. в зависимост каква апаратура използва АГ-то. На мен в същата ми казаха, 80% момче , на първата фетална ми потвърдиха. Просто при последващ преглед попитайта какъв е пола, за да не го мислите много. 🙃

Общи условия

Активация на акаунт