Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 593
  • 744
  •   2
Отговори
# 645
И за мен Янков няма шанс. По-скоро Валерия да го вижда като приятел и човек, с който може да се забавлява/да правят глупости.

# 646
Валерия изтърва златната възможност за Туджаров (още не знаем дали се е пробвал, вероятно не се е). Янков няма никакъв шанс. И на вид, и на акъл ми се вижда елементарен.
Туджаров ми изглеждаше супер впечатлен от Валерия. Изглеждаше ми все едно тя е най-красивата жена, която е виждал. Била много умна, имала страхотен потенциал, според него.
Но мисля, че не Туджаров е нейния тип, а точно Янков. Шемет, с когото ще си пушат разни разрешени и забранени субстанции, ще си пият, ще се забавляват, като си измислят и правят глупотевини. И покрай всичко това ще правят и кекс.
Според мен Туджаров е останал в графа "приятели", защото тя не е имала желание за нещо повече.
Естествено не съм им светила. Може и да греша.

# 647
  • Paris
На мен пък ми се струва, че Туджаров е страшен женкар и не стои с една жена. Забелязала съм, че все като има някоя малко по-красива жена и зяпа с почти отворена уста. А и много пъти се е изказвал, че “тия любовните работи не са за него”.

# 648
И Весела се е разделила с приятеля си (каза, че е реагирала така, защото имала токсични отношения извън къщата).
За мен няма капка съмнение, че са заедно, засичах и други дребни детайли. Те май и не се крият много.

Това къде го е казала, нещо съм изпуснал, в инста ли, понеже не следя никой от участниците 😂

Тя (надявам се) няма да е като в къщата в реалния живот според мен

# 649
Не, същата ще е. Ще бъдат едно стратегическо семейство с Жорката. Представям си ги в ежедневието как правят стратегии как най-бързо да напазаруват от Фантастико и др. подобни. Grinning

# 650
  • България
Не, същата ще е. Ще бъдат едно стратегическо семейство с Жорката. Представям си ги в ежедневието как правят стратегии как най-бързо да напазаруват от Фантастико и др. подобни. Grinning

Не са толкова лош match, тя е била състезател по спортна гимнастика, той е плувец. Надявам се да не я бута в Чакалкаста.

# 651
Яко – двучасов дебат за 15-минутно пазаруване.

Ако я включат в Чакалкаста, ще има яко циклене на една и съща тема.

# 652
Ако я включат в Чакалкаст, оставам само на Надкаст. :д

# 653
Тоз' Жоро ми изглеждаше залухан, пък той се оказа играч. 😎😁

# 654
  • България
Жорката трябва да напише книга по стратегии в риалитита, и как да се провалим в собствената си стратегия да си запазим връзката от реалния свят.

# 655
Тая Валерия е толкова проста, сама не знае колко е проста. Освен да се опитва да си вдига ценоразписа (нали като инфлуенсър - да не си помислите друго) не знам защо е влязла. Бляк. 🤮

# 656
Сигурно след участието й ще я наемат да рекламира продукти за устна хигиена. Grinning

# 657
Тая Валерия е толкова проста, сама не знае колко е проста. Освен да се опитва да си вдига ценоразписа (нали като инфлуенсър - да не си помислите друго) не знам защо е влязла. Бляк. 🤮

Валерия ми е неутрална, може би клоняща към леко положително мнение, тва за плюенето без коментар за сега, но не е ли ппц това “кяра” да участваш в такива риалитата, да си вдигаш последователите и участията в подкасти, реклами и тн тн

Днес нз защо но очаквах НадКаст , нещо станах алчен за контент 😂 😂 😂

# 658
Ясно ми е защо Жорката още след първи епизод ни информира, че със Сашата се били разделили. Голяма любов било, но любовта била угаснала...
Целта е била да свикнем с инфото, че не са заедно.
За да може като тръгнат с Киселото мляко да прелюбодействат, да не ги залеем с хейт на тема: "ах, тези гадни изневерители!". А само да кимнем разбиращо с глава и да пророним емоционално неутралното: "аха, ясно защо..."
Blush

# 659
Весито обаче много разлюти публиката. Хвърлих едно око на коментарите под видеото и почти всички са посветени на нея. Да не се наложи и тя да влиза после някъде другаде, за да си чисти името. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт