Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 574
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Ахахаххахахаха, сега доизгледах епизода.

И мозъчните ми клетки и те отлетяха, за различа от врабчетата. Има един страхотен коментар под клипа, че това беше доказателството, че всички миски наистина не са умни. :д

# 661
По-добре да не бяха искали кадрите от камерите в мола. Grinning

# 662
  • София
Аз не го следя много задълбочено, но на мен подхвърлянията на Валерия ми звучаха много шеговито, чак ми беше странно как се беше стегнала миската и го взе много навътре, а пък после и ревна. Някаква предистория ли имат или жената мисли , че всичко се върти около нея Grinning

На чалгаря подхвърлянето бяха доста по- груби, ама той като цяло си е простак.

# 663
Някой обясни в предишни коментари, че в Инстаграм отговорила, че е имала токсична връзка и затова се е притеснила толкова (може би ревност). Честно казано, аз не й вярвам, мисля, че пак реши да се прави на интересна и й хареса да е в центъра на вниманието.

# 664
Забелязала съм,че така остро реагират хора,които са в токсична ,натоварваща връзка. Ако миската е имала ревнив и обсебващ партньор, нищо чудно да преиграва пред камерата,само за да парира клюките навреме. Изглежда ми уплашена,може да се е страхувала какво я очаква като излезе...Не знам🤔🫣

# 665
Да, но същевременно не се притеснява нон стоп да е в компанията на мъже и да се сближава с тях? Да, бе, вярвам й.

# 666
И Весела се е разделила с приятеля си (каза, че е реагирала така, защото имала токсични отношения извън къщата).
За мен няма капка съмнение, че са заедно, засичах и други дребни детайли. Те май и не се крият много.

Това къде го е казала, нещо съм изпуснал, в инста ли, понеже не следя никой от участниците 😂

Тя (надявам се) няма да е като в къщата в реалния живот според мен
Да, в Инстаграм на стори, тоест вече го няма.

# 667
И Весела се е разделила с приятеля си (каза, че е реагирала така, защото имала токсични отношения извън къщата).
За мен няма капка съмнение, че са заедно, засичах и други дребни детайли. Те май и не се крият много.

Това къде го е казала, нещо съм изпуснал, в инста ли, понеже не следя никой от участниците 😂

Тя (надявам се) няма да е като в къщата в реалния живот според мен
Да, в Инстаграм на стори, тоест вече го няма.

Мерсиии за отговора

Не издържам за днешния епизод, особено след като вчера си пуснах диви и красиви за приспиване и се разсъних от потрес, участниците в къщата(замъка) са класа пред повечето от там

# 668
  • София
Не знам за класите, ама поне не се разхождат голи на масите за хранене, нито си плюят в устите... Grinning

# 669
Не знам за класите, ама поне не се разхождат голи на масите за хранене, нито си плюят в устите... Grinning

И двете бяха измислени от предаването,  не от участниците, не е ли 🤔

Да не смесвам темите но там Симона , Теа и Йоан се излагат доброволно 😂

# 670
  • София
И двете бяха измислени от участниците, а не от предаването. Валерия и Янков са предложили мисията, а Моника пък казала, че искала да се снима за инстаграм. И пак от Валерия/Янков дойде идеята със снимките на масата, ако помня правилно. Мисията започна след това.

# 671
И в двете предавания няма по-прости от Валерия и Янков или там какъвто беше. Теа се опитва, но някак Валерия я измести в Бляк класацията ми. Браво на Валерия - някакви пубери (Спас) ѝ се кефят. Ясно какви мисли им минават, гледайки сценката с плюенето.

# 672
И двете бяха измислени от участниците, а не от предаването. Валерия и Янков са предложили мисията, а Моника пък казала, че искала да се снима за инстаграм. И пак от Валерия/Янков дойде идеята със снимките на масата, ако помня правилно. Мисията започна след това.

Моника каза, че искала да се снима в “Ардес” стаята, както предните сезони тези които се снимали за онлифенс са се снимали в “Озон” стаята, но не са разрешили заради регламента на спонсорството доколкото разбрах.

След това Моника се снима на масата, но това да седи гола докато всички са там и вечерят, което беше толкова обсъждано беше мисия.

Валерия и Янков са искали някакво предизвикателство за мизерия, защото са изтръпнали за цигари, не видях те да предлагат да си плюят в устите специфично, може и да греша, но аз не го видях това.

# 673
  • София
Те са го предложили, даже го коментираха, но и в подкаста беше уточнено. От екипа не биха предложили такава гадост.

За Моника, тя много неща може да иска, но тези неща се описват в договора. Анджела се е договорила, че ще работи и ще ѝ осигурят условия без камери. Моника решава, че ще се снима за кеф. Можеше да си договори да дойде фотограф на Телеграф, който да я снима вътре на еди си коя дата и да мине за работен ангажимент. Но просто така снимки за инстаграм определено не са длъжни. Кой какви работни ангажименти има се обсъждат предварително.

Относно хрнаненето, тя преди това се въргаля на същата маса, а след това можеше да яде отделно. Никой не я е карал нищо насила.

Това са си техни решения на тях тримата, няма какво да бъдат оправдавани. Аз не ги и съдя толкова, не са някакви фатални грешки, но и не мисля, че бяха правили решения за нито един от тримата, изложиха се.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 12:32 от Niya-

# 674
Да дойде фотограф от Телеграф как звучи… все едно Плейбой или Пентхаус…  А то… един от най-пропадналите бг вестници.
Но да, напълно си права.
Иначе Моника какво да я коментираме, прави се на невинна и на жертва, но е същата … (да не използвам думата, започваща с “шафран”) като Стефани и Анджела. Докато е млада и хубава, ще работи това. После да я видя…

Общи условия

Активация на акаунт