Любители на кучета - 144

• 26 333
  • 712
  •   1
Отговори
# 315
Joy Joy Joy
Ако го кръстя Гробчо, ММ няма да го понесе. А и не си представям така да го викам. Joy Joy За два часа ми беше влязла мухата за Кашу, но после си викам, то все едно Лешник да го кръстя и се отказах. Joy

Майка ми почина през м.05 тази година и все си мисля, че не е случайно там да ме грабне някаква "наденица". Никога не съм харесвала кучета с такава структура, а сега ми се вижда толкова сладък... Като се затича към мен с късите крачета, мятайки ушаци, да го изядеш направо. Heart Eyes

# 316
  • под тепетата
Днес е Илинден по не знам си кой стил. Ние имаме близък Илия и му казваме на галено Ичо. Ако и допада на Дара - Ичо.

# 317
  • sf
Абе направо си е Лъки , колкото и да е клиширано .
Иначе Пончо, Чарли, Брауни, Чочо.

# 318
  • София
Грейви, гробчо на английски?

# 319
  • София
На мен ми прилича на Спайк. Simple Smile

# 320
Грейви, гробчо на английски?
Много яко! Аз съм ЗА!

# 321
  • sf
Тумба - това е гроб на испански. 😆

# 322
  • Враца
Прекрасно дело, Дара! Heart Heart Heart

На мен малкият ми прилича на Зоро!  Simple Smile ( и е благозвучно със Зара)

Вачи иска да го решим постоянно, мисли си че има дълга козина:

# 323
Честит да е Бари! Още много рожденни дни, лакомства и любящи човеци, му пожелаваме с Гинчето!
Много се радвам и за оздравелите бебета!
А, на Дара мога само да ѝ кажа: Респект! Имал е невероятен късмет малкия сладур, че точно тя го е видяла и взела!

# 324
И аз съм за Грейви, макар че първата ми асоциация беше със соса Relaxed
На моя приятелка кученцето се казваче Съчи, което идваше от Съчко, което пък беше съкратено от Дребосъчко. Имам и друга приятелка, на която кучето се казва Суши, и колежка с куче на име Канела. Кастиел пък беше с работно име Карамел за около ден.

# 325
Dara888, респект и от мен! Heart
И аз мисля, че малкият ще порасне поне колкото Зара. Тъй като е намерен, може да се казва Найденчо или Божидарчо. Или пък Гого? Simple Smile
Имаме си ние един приятел питбул Габчо, много ми харесва името му, а и е много добричък.

# 326
Добре дошъл на малката "наденичка"  Heart
Даре, то само те е намерило. С много любов и забавления да ви преминават дните.

# 327
Ех, момичета, иска ми се да остане по-дребен. До Нова година ще се разбере какъв звяр ще излезе. Joy
Благодаря ви за милите думи, но нищо кой знае какво не съм направила. Единствено ми е мъчно, че има толкова много кучета за спасяване.
Малкият засега е с работно име Матей(чо). Тя и Зара три дни беше Кая. Joy

# 328
Дара, и аз исках Бергичка да стане малка, като майка си, но стана голяма като неизвестния си баща! Joy

# 329
Ха ха, аз пък исках Зара да стане голяма, колкото майка си, тя стана средна, фина дама като неизвестния си баща. Както й казвам - кой знае кой тапишок се е доредил до майка ти. Joy

Общи условия

Активация на акаунт