Любители на кучета - 144

• 26 068
  • 712
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.Варна
Отдавна не съм се разписвала в темата. Поздрави от Ная и Кара с пожелания за по прохладно време

# 46
Обаче на нашия дядка амортисьорите все повече изпускат. Тъжно ми е, като го гледам. Като се движи, не личи толкова, но като застане на едно място, задницата пада.

И ми е много, много тъжно.

# 47
  • гр.Варна
Деспи , мила, сега изчетох темата до край и видях твоите терзания. Амиии, трудно се взема такова решение, но понякога е за добро. Надявам се, че мъжът все пак ще се окаже мъж наистина и няма да лиши и децата и Ерос от съвместното приятелство и съжителство.
Ако имаш нужда от нещо, обади ми се. Телефона ми е същият
Спомням си нашата прекрасна среща преди толкова много време и се чудя що не се повтори, а?

# 48
Горкият Кардю Green Heart

# 49
Дааа. Старост-нерадост.

# 50
  • под тепетата
Милото старче Heart

# 51
  • София
Милото кученце. И те, както и ние остаряваме.

# 52
Здравейте банда!
Топличко е тези дни Sunglasses
Честито Макс!!!
Жив и здрав, много обич и лакомства желая Grinning
Страхотни спящи кучовци сте показали. Корицата и тя е супер с грациозната Зара.
За Кардю прегръдка и целувка. Всички остаряваме.
Деспи, прегръдка и от мен. Дано нещата при вас се развият благоприятно за всички.
Поздрави от Арес! Жегата много го мъчи.Отказа гранулите, сега яде готвена храна- месо с ориз.
Ние имаме охлаждаща постелка. Не лежи много на нея. Предпочита камъка. Скатан е на най- дебелата сянка и на хладно в тревата под смокинята.

# 53
Кардю тази вечер не можа сам да се изправи. Приплака, миличкият ми. И от там, детето го прегърна разплакана. Аз преглъщам сълзи. Мм се скри да си поплаче. Не знам как ще се справим. Кардюхата става все  по-зле със задните лапи.

# 54
  • София
Ужасно е това усещане за безсилие. Нищо не мога да кажа. Аз самата страдам от постоянни болки и лично смятам, че евтаназията е милосърдие, но е много тежко решение.

# 55
  • Sofia
Миличкият Кардю.. толкова ми домъчня. И за вас, като го гледате така и нищо не можете да направите… миличкият той

# 56
Може би ако ползва количка и не си напряга задните крачета, ще се почувства по-добре. Нямам опит с такова нещо. Предишния кавалерчо също трудно се изправяше накрая и му помагах, и го водех на доктор във вагонче. Много е трудно да знаеш, че любимото ти същество страда и не можеш да му помогнеш. Прегръдки за вас.

# 57
cardhu дали някакви обезболяващи не биха му помогнали поне малко да го облекчат. Като те четох, а и като видях снимката и на мен ми текнаха сълзите.. На вас не знам какво ви е.. всъщност знам де, то за това ми става мъчно. Гушкайте го много

# 58
  • Бургас
Една позната с овчарка ми беше разказвала, че е ползвала специални колани за повдигане. За да се изправя поне малко и да върви на предните крака, колкото да може да излезе.
Съчувствам ти, много!

# 59
  • София
Милият Кардю... много мъчно ми стана. Деца и животни като страдат много ме боли.

Общи условия

Активация на акаунт