Любители на кучета - 144

• 26 222
  • 712
  •   1
Отговори
# 60
Прекрасен Кардю...Много мъчно ми стана...Дръж се,момче! И за Деспи и Ерос се натъжих много.Но вярвам,че заради децата ще може той да си е при нея.Нека е добра и спокойна седмицата за всички.

# 61
Детето много тежко го прие. А Кардюхата много рязко се влоши. И преди беше поувиснала задницата, но изведнъж съвсем падна. Ние предупреждаваме детето, накъде отиват нещата. А тя порастна с  него. Той винаги е бил с нас, с нея. Много се тревожа за нея, много тежък ще е ударът.

# 62
  • Бургас
Не можем да предпазим децата от всичко, дори и да искаме... Sad

# 63
Ужасно е това усещане за безсилие. Нищо не мога да кажа. Аз самата страдам от постоянни болки и лично смятам, че евтаназията е милосърдие, но е много тежко решение.
И аз, но когато исках това за моята Лора, мъжът ми не позволи. Прекара миличката още година при нас на обезболяващи.  Ние бяхме щастливи до нея, но дали тя е била......
Трудно е това решение....

# 64
cardhu, съчувствам ти! Heart
Питайте вашия ветеринар как да го обезболявате. Може да е стар, но не заслужава да търпи болки.
Дано да е временна криза!

# 65
Сякаш не е болка. Просто краката не държат. Застане ли на едно място и преплита задните лапи и...

# 66
Да са му отслабнали мускулите? Само ветеринар може да каже дали е от слабост, дали е от болка, дали не му държат коленете или го боли таза, или е от сърцето. Аз бих го завела, поне да съм наясно какво точно се случва.

# 67
Днес ще минем при вет. Мм ще я вземе да го види у дома. Той не може сам да се качи в колата, няма да даде и да му се помогне. Ей сега обикаля, ходи около нас.
Детето се приготвя за рождения си ден и ако нещо баш сега се случи с кучо, не мога и да си помисля каква драма ще е.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 10:13 от cardhu

# 68
  • под тепетата
Може да е някаква временна парализа. Дано има още време с вас без болка.

# 69
Днес ще минем при вет. Мм ще я вземе да го види у дома. Той не може сам да се качи в колата, няма да даде и да ме се помогне. Ей сега обикаля, ходи около нас.
Детето се приготвя за рождения си ден и ако нещо баш сега се случи с кучо, не мога и да си помисля каква драма ще е.
Честит рожден ден на двукракото!

# 70
Благодаря. Той всъщност е в събота, но се подготвя от сега. Ще издържи кучо. Галиха се сега много, гушкаха се.

# 71
  • София
Кардюша ❤, любимецо форумен, сили ти пращаме ❤❤❤❤. Вдигай дупе!

Деспи, на теб двойно повече сили, майчице! Стискаме палци и лапи, да се наредят нещата по най-добрия за вас начин.

На останалите - спорна седмица и късмет!
Данък нямаме 😐

# 72
Аз спрях да искам да празнувам рожден ден, откакто приспахме първото ми куче 10 дни преди рождения ми ден.

# 73
Мм се върна бесен.  Хем и преди с кота ни ядосаха, ма сега окончателно. В нашето малко градче имаме клиника с 2 броя ветки. Те не можели да дойдат. Да закараме куча там. То на 8 мин пеша, мм предлага транспорт; двойно да таксуват консултацията. Не. Ми не. Повече от нас пари тия няма да видят. Ще намерим ветеринар. Куча днес бива.

# 74
Ама и тия ветеринарки, сякаш не знаят как се носи едро куче. Като си спомня как мъкнахме Зара след последната операция с мъжа ми, в едно одеяло. Sad
cardhu, от снимката ми изглежда сякаш не му държат коленете. Поне такава му е позата. Все едно не може да си изпъне хубаво краката. Обаче е добре да помислите за онези специални колани през корема, с които държат изправени големи кучета.
Мен това ме чака със Зара, аз психически съм подготвена, само не знам как ще се справим с толкова тежко куче. То не е само вървенето, ами от краката и клякането зависи много ходенето по нужда.

Общи условия

Активация на акаунт