Любители на кучета - 144

• 26 239
  • 712
  •   1
Отговори
# 585
  • под тепетата
Ау, че е красив шаферът ви! Честито и на вас! Бъдете здрави и се обичайте!

# 586
Поздрави от Джина, която днес става на 3 години.

И проблеми с апетита няма - папка си добре, ама пък не слушка... Smile
Да ви е жива и здравичка много години❤️

# 587
  • София
Честити да са всички рожденици! Страхотни! Дълги години да ви служат двукраките, здрави да сте и много галкане и лакомства да получавате!
Наш Чарли беше при нов грумър, който въпреки изричното - без да го подстригват... го направиха. Нищо де, пак е сладък. Опашката му замина... ще порасне... Ей го на балкона в офиса:

# 588
Честити да са всички рожденици! Страхотни! Дълги години да ви служат двукраките, здрави да сте и много галкане и лакомства да получавате!
Наш Чарли беше при нов грумър, който въпреки изричното - без да го подстригват... го направиха. Нищо де, пак е сладък. Опашката му замина... ще порасне... Ей го на балкона в офиса:

Много е сладък 🤗
Честито на всички рожденици!Да ви са живи и здрави,палави и игриви!Тези душички дават цялата си любов към нас!❤️❤️❤️

# 589
  • София
Гугъл, честито! Бъдете здрави и щастливи!
Шаферът е очарователен! Heart С чудна папийонка. Simple Smile

# 590
  • Варна
Здравейте Yellow Heart. От известно време съм в търсене на той пудел че за град Варна. Търсих тема за той пудел тук.. няма, затова идвам при вас. Бих се радвала ако някой може да ми препоръча сигурно място от където бих могла да взема истинско тойче.

# 591
Мама ме е завила да не настина, щото спим следобедния си сън на климатик! Grinning

ivka_smile, и аз се ослушвам. Във всички групи съм във ФБ за пудели (още не мога да се престраша да си взема на 100%, заради туй по горе....). За мен е изключително трудно решението от къде да се вземе куче, затова не мога да помогна, но ти желая успех и дано скоро да си намерите вашето пуделче и да станете член на нашата група с кученце!

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 14:25 от Реа

# 592
  • Варна
Здравейте Yellow Heart. От известно време съм в търсене на той пудел че за град Варна. Търсих тема за той пудел тук.. няма, затова идвам при вас. Бих се радвала ако някой може да ми препоръча сигурно място от където бих могла да взема истинско тойче.
Истинско тойче - от истински развъдник. Във Варна няма. Мога да препоръчам Мърфин в София. Иначе обяви в олх има много, бебетата са много сладички, но 99% от тях стават по 8 - 10 кила, с прави козини като на болонки, ужасен темперамент, изкривена костна структура, обратна захапка и т.н.

# 593
  • Варна
Да това имам предвид и аз, уж ги дават за той пък накрая стигат размери на среден пудел. Благодаря, ще погледна.

# 594
  • Варна
Аз имам предвид че външният вид на кучето, неотговарящ на стандарта на породата, ще ви е най-малкият от всички проблеми.
Не е никак ниска цената, затова не взимайте емоционални решения по сладки снимки. Сладурчета има и по казаните. Щом сте си избрали конкретна порода и сте готови да изсипете една торба пари за нея, сериозно разучете. Другото е все едно да искаш айфон 16 ама да си го купиш от циганин в подлеза, щото изглежда по същия начин, пък е с 1000 лв по-евтин, и после да се чудиш защо не работи добре.

# 595
Здравейте, препоръчайте ми пробиотик за Йоркито ми. Някой ефикасен срещу газове.

# 596
Защо не смениш храната?

# 597
Истинско тойче - от истински развъдник. Във Варна няма. Мога да препоръчам Мърфин в София. Иначе обяви в олх има много, бебетата са много сладички, но 99% от тях стават по 8 - 10 кила, с прави козини като на болонки, ужасен темперамент, изкривена костна структура, обратна захапка и т.н.

Отделно, не знаеш на какви измамници можеш да попаднеш в OLX. Аз така преди 4 години купих едно лабрадорче, уж ми го представиха за двумесечно с първа ваксина и обезпаразитено. При вземането, се оказа, че снимките бяха фалшиви и идиотът ни даде бебе, на има-няма 35-40 дни. Сърце не ми даде да го откажа след толкова пътуване. На третия ден мъничето спеше почти постоянно и имаше разстройство. Веднага я заведохме на ветеринар и след направен тест, се оказа парвовирус. За съжаление я загубихме в рамките на седмица, въпреки лечението и кръвопреливанията. Гледката и миризмата вкъщи бяха ужасяващи, а след като започнаха и гърчове решихме да не я мъчим душичката. Още ми е мъчно за нея, но поне беше много обичана в кратката седмица с нас. Та подхождайте към обявите в OLX с огромно съмнение. Още се надявам онзи бял ден да не е видял и никога да не види.

Слава Богу, имам си щастие вкъщи, вече на три годинки. Помня деня, в който ми я подариха, беше си точно двумесечна, с шишкаво коремче и бликаща от енергия за пакости. Просто наистина са за предпочитане регистрирани развъдници или хора с душа, които обичат животните. А ако някой не може да си позволи куче от развъдник, нека осинови. Всяко куче има добра душа, за хората е друга тема.

# 598
  • sf
Ако сега си взимах куче, щях да спася някое от улицата или от приюта. И ако някога имам друго, ще спася някое.

# 599
Защо не смениш храната?
Сменяхме доста пъти, но няма резултат.

Общи условия

Активация на акаунт