Любители на кучета - 144

• 26 238
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
Ваченцето яде само Farmina N&D и няма никакви газове. Специално сме обърнали внимание , защото преди това имахме Френски булдог и беше нещо ужасяващо... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 601
  • Варна
Благодаря, написах мейл на пудел клуб България да ме посъветват за лицензирани развъдници точно за той.
Чудехме се между мини померан и пудел, но май надделява пудел.

# 602
  • София
То Ванката и да пръцне, усеща ли се? Щото бебето ако го направи излизаме в окопите с противогази 🤣

# 603
  • Бургас
За пудел и аз съм твърдо за лицензиран развъдник. Нашата е от Сърбия, защото там намерих кучило в подходящо време, а и е стандартна, а не мини Simple Smile
Просто в България нямаше кучило със свободна, бяла женска през Юли.

Много са красиви по - мъничките (той и мини), но с вироглав дядо джак и две момчета, трудно бих опазила 4-5 кг. пупи.

При нас Пипин не ще да се занимава с Ева. Тя подскача и го ръфка, за да го кани на игра, той я ръмжи да се махне. Явно му идва в повече на старите кокали. Най - редовно се чува: “скок, скок, баф”, “Гъъърр” и подскачането спира Simple Smile

Днес я свалих да си поиграе на кучешката площадка до нас за първи път, с куче различно от Пипин. Наскача се доволно с една доберманка. Утре пак. Няма да мъча Пипин да и изтрайва бебешките пориви, че ми е съвестно за 14 годишните му кокали и нуждата му от спокойствие.

# 604
  • Варна
Благодаря, написах мейл на пудел клуб България да ме посъветват за лицензирани развъдници точно за той.
Чудехме се между мини померан и пудел, но май надделява пудел.

"май" надделява?? Joy Ох, винаги съм се чудела как хората се двоумят между толкова различни породи, нямащи нищо, ама нищо общо помежду си като характер и грижи, които изискват. Не се заяждам, сериозно питам, понеже учудващо много хора, които ме спират с коргито, започват да ми разказват как и те много са се чудили за такова куче, ама в крайна сметка са си взели... кокер, или йорки, илии доби... Grinning Все едно аз да съм на пазара и да се чудя между краставици и буркан мед.

Съветът ми е да четете, ама много да четете за породите, които ви интересуват, не само 2 - 3 статии. Четете, говорете със стопани, които отглеждат такива кучета... Померан и тойче... и двете можеш да ги пъхнеш в чанта, но до там свършват приликите.

Сменяхме доста пъти, но няма резултат.
Постепенно ли сменяхте?

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 09:23 от Didi168

# 605
Знаех, че искам ваймаранер още като го видях за първи път пред един мол. Статуетка , разкош! С ясната представа , че на мноооого разходка трябва да съм готова(защото вкъщи основно аз я разхождам и обучавам). Даже като ме срещне някой по улицата: оле, колко е хубава, какъв цвят , ама как се гледа такова голямо куче?сигурно сте в къща??
Не съм в къща, но за измореното куче няма значение размера на дома.
Не бях подготвена обаче, че са толкова силно привързващити се, страдат, някои се и самонараняват (добре че нашата не стига до там). Също и Че дори и обучени са диви, луди, своенравни, нечуващи понякога, енергични. Моята е и примадона, така и казвам, егоист , искащ вниманието само за нея, когато обаче тя иска , дали с нас, дали с кучета.
А Чери, тя просто дойде уж за малко вкъщи. 8 години.
Така ми липсват, че сме малко без тях. Толкова да ги обичам.
Така че с едното не съм имала колебания, другото беше непредвидено. Вземете каквото ви е на сърце.

# 606
  • Варна
Вземете каквото ви е на сърце, но бъдете готови да си пренаредите ежедневието според нуждите му. Ако не искате да си променяте рахата, разучете коя порода ви пасва.

# 607
  • при него
Здравейте, момичета! От известно време се чудех кога да се впиша и поста на Маринска ме провокира. Имахме френски булдог, 12 прекрасни години, пълни с пръцкане и хъркане и огромна обич. Отиде си миналото лято. От месец и половина имаме Роксана, чихуахуа, от вчера е много важна вече Simple Smile с трета ваксина, чип и паспорт. Шегуваме се в къщи и я наричаме "гражданката на Европейския съюз" Simple Smile много шантава, аз го наричам "режим Том и Джери", много гушлива и обичлива.
Аз от дете съм си кучелюб и харесвам и обичам всички кучета. Страхотни кучета показвате, а ето ни и нас:

# 608
Здравей, Рокси!
Колко е миниатюрна и сладка Heart

# 609
  • при него
Като я взехме, беше 600 грама, сега вече е цял 1 килограм. Меря я на кухненската везна. Брашно, захар, куче... Simple Smile

# 610
  • sf
Ох, ама е сладичкааа!
Женският вариант на Вачи 🥰

# 611
  • София
Добре дошла, Рокси! Много е сладка и миниатюрна! Heart Eyes

# 612
  • София
Здравейте, момичета! От известно време се чудех кога да се впиша и поста на Маринска ме провокира. Имахме френски булдог, 12 прекрасни години, пълни с пръцкане и хъркане и огромна обич. Отиде си миналото лято. От месец и половина имаме Роксана, чихуахуа, от вчера е много важна вече Simple Smile с трета ваксина, чип и паспорт. Шегуваме се в къщи и я наричаме "гражданката на Европейския съюз" Simple Smile много шантава, аз го наричам "режим Том и Джери", много гушлива и обичлива.
Аз от дете съм си кучелюб и харесвам и обичам всички кучета. Страхотни кучета показвате, а ето ни и нас:

Трябва да ги сватосаме с Иванчо. Много е сладка 🥰

# 613
От търгашите се появиха и "мини померан", "мини йорки" и още други "минита". Наблюдавам, че сега на мода са помераните и усърдно се съсипва стандарта на породата. В града ни има и доста френски булдози, които на ръст са като английски булдог. Но явно търговията върви.
Матейчо е като залепен за Зара, все е до нея.

# 614
Даааа, друго си е като ти пръдне кучето да спреш да дишаш и да ти се насълзят очите Joy

Общи условия

Активация на акаунт