Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да препоръчате груминг студио в райони Обеля, Наддежда и първите части на Люлин за моя кокер шпаньол, тъй като мястото, където обикновено го водя на разходка в Белмекен, има час след месец?
Как мога да променя собствеността на кучето, което има чип и паспорт с името на бившия ми съпруг?
Как мога да помогна на кучето си с проблеми със задните крака?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да препоръчате груминг студио в райони Обеля, Наддежда и първите части на Люлин за моя кокер шпаньол, тъй като мястото, където обикновено го водя на разходка в Белмекен, има час след месец?
-
Как мога да променя собствеността на кучето, което има чип и паспорт с името на бившия ми съпруг?
-
Как мога да помогна на кучето си с проблеми със задните крака?
Първо, важно е да се консултирате с ветеринарен лекар, който може да извърши цялостен преглед и да предложи подходящо лечение. Въз основа на диагнозата, ветеринарният лекар може да препоръча витамини от група В като Neurobex или Milgamma, както и други подходящи терапии за подобряване на състоянието на вашето куче.
-
Какви са основните аспекти, които трябва да знаем преди да заплодим нашето куче?
-
Какви разходи трябва да очакваме при развъждане на кучета?
Ох, винаги съм се чудела как хората се двоумят между толкова различни породи, нямащи нищо, ама нищо общо помежду си като характер и грижи, които изискват. Не се заяждам, сериозно питам, понеже учудващо много хора, които ме спират с коргито, започват да ми разказват как и те много са се чудили за такова куче, ама в крайна сметка са си взели... кокер, или йорки, илии доби...
Все едно аз да съм на пазара и да се чудя между краставици и буркан мед.