Любители на кучета - 144

• 26 276
  • 712
  •   1
Отговори
# 105
Аз все се каня да купя едно пакетче с храна да си имам, че около нас много често излизат таралежковци.  Пилешките гранули за котки били подходящи.
Явно са много гладни и жадни, щом си позволяват да щъкат неприкрито.

Ей, ние май не се записахме в темата този месец

# 106
  • под тепетата
Реа, няма да имате змии , таралежът ще се погрижи.
Maeve, много са хубави!

# 107
Maeve, голяма красота! Heart Eyes

# 108
  • На ръба..
Чета, чета и се чувствам като шизофреник, на една страница веднага ми тръгват сълзите, на следващата съм нахилена като зелка..

Maeve ❤ малкия колко е пораснал..

И данъка, разбира се

# 109
Здравейте, може би въпросът ми не е за тук, но все пак . . . Някой може ли да ми препоръча треньор на кучета за гр.Пловдив? Прохладен ден!

# 110
Благодаря за отговорите. Едното кученце днес прояде хляб. Казаха, че е добър знак. Може и да е прескочил трапа. Беше и активно, скачаше да се радва, а до онзи ден даже очичките не си отваряше. Иначе пак бяха на антибиотик, но от пътя с колата им става зле и повръщат. Докторите казаха, че за толкова малки кученца, доста добре се борят с вируса и дават надежди, че ще се оправят. Правим всичко възможно. ❤️ Това е ужасен вирус. Наистина не се бях сблъсквала с него и съм в шок как от раз се разболяват и колко тежко минава всичко. Надявам малките да са късметлии и да се възстановят.

# 111
Здравейте, може би въпросът ми не е за тук, но все пак . . . Някой може ли да ми препоръча треньор на кучета за гр.Пловдив? Прохладен ден!
+359885612818 Галина Кондова, която има и хотел за кучета има контакт с треньорка в Пловдив https://j-stil.info/obuchenie-na-kucheta-i-hotel-deya-3654247698163358383/, евентуално и 0888064775 Пламен Русев, също за Пловдив

# 112
И ние не сме се разписали в темата

Като заек е Joy

# 113
Че какво пречи кучето на сина ви да ви идва на гости? Само трябва да ги социализирате едно с друго като порасне дребчо. Искаме и снимков данък пък.

# 114
Maeve ❤ малкия колко е пораснал..
Момиченце е - Мая
Но да, преди седмица взех нагръдник, вчера трябваше да купя нов, тюфлечето расте.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 22:33 от Maeve

# 115
Ох, искам да я намачкам тази Мая Green Heart
Кастиел още си е с нагръдника, който му купих като го взех, икономичен върви. За сметка на това три разтегателни повода сменихме, че ги къса със зъби.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 11:28 от DreamingOfSummer

# 116
Че какво пречи кучето на сина ви да ви идва на гости? Само трябва да ги социализирате едно с друго като порасне дребчо. Искаме и снимков данък пък.
проблемът е, че той намери малкото и се чувства в правото си да определи какво да правим с него...ако аз го бях намерила, щеше да е по-друго. Аз поех грижите за бебето, защото мога и искам, той пътува често и гледам и неговото, остава ми да ги свикна да бъдат заедно, тъкмо когато полека-лека взехме да се справяме (аз и животните), се появи сериозен кандидат, но човекът няма хич опит с кучета, гледани от бебе и с обучение, по квартири е...а много напира. Изглежда свестен, но се съмнявам,  че има реална представа за какво става въпрос. Тъпото е, че ако дам бебето, пак ще се озъртам за друго където мина.

# 117
И като отговорен за намереното кученце, синът ви трябва да знае, че нама да намери по-ходходящи дом и стопанин от вас.

# 118
  • София
Стига си зяпала този лаптоп. Виж ме мен.

# 119
  • Бургас
Dorry, не бих дала куче на човек на квартира. Наемодателите му съгласни ли са в имота да се гледа куче? Още повече куче-бебе? Писмени гаранции може ли да представи, че собственикът утре няма да го изгони заедно с кучето?
Много трудно се отдават имоти под наем на хора с животни, почти няма наемодатели, които са съгласни.

Общи условия

Активация на акаунт