Любители на кучета - 144

• 26 259
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
  • sf
Нас не ни вълнуват никакви жеги. Хапваме си доволно и още по-доволно сме се окръглили. И като казвам нас- имам предвид и двама ни. 😆

# 556
Кардюхата никога не отказва храна. Единствено е отказвал........палачинка. И сега, дърт, краката не го държат, не вижда, не чува, главата не го много слуша, но храна не отказва.

# 557
Нас не ни вълнуват никакви жеги. Хапваме си доволно и още по-доволно сме се окръглили. И като казвам нас- имам предвид и двама ни. 😆

Хаха,същата работа. Цялата фамилия сме така.

# 558
  • София
Току що изядохме огромна купа с миди, хляб и пържени картофи. При нас, само аз дебелия.

# 559
Mimito възможно е и от жегите да си намалява сам храната, но аз проверявам като сваря чисто месо и дам. Ако отказва и месото значи има някакъв проблем. Моето го кастрирах преди много години и вече не помня дали първата седмица имаше промяна в апетита. Но и често в жегите не си изяжда порциите, да не говорим, че и проявява претенции към гранулите и в повечето случаи не ги яде, ако вътре няма добавка (яйце, кашкавал, месце).

Май скоро не съм показвала любимите ми 😍

И на месцето отказва, едвам хапна няколко парченца кашкавал

# 560
Помня, че Грейси като я кастрираха и трябваха около 2 седмижи да се върне в нормален ритъм на хранене, ама там си беше коремна операция. Подкрепям тезата, че и жегите влияят.
Дано да е от жегите, ще гледам как ще е и ако продължава така ще отида за всеки случай на вет.

# 561
  • София
Поздрави от Джина, която днес става на 3 години.

И проблеми с апетита няма - папка си добре, ама пък не слушка... Smile

# 562
  • Варна
Честита да е Джина!
Здрава и щастлива да е💕

# 563
Честита да е рожденичката ! Още дълги години да се радва на такива прекрасни 🎂 ❤️

# 564
Честита да е Джинката! Жива, здрава и много глезена и обичана!

# 565
ЧРД на Джина! Да е много здравичка!

# 566
Честит рожден ден на Джинка!
Жива и здравичка да е, все така глезена с торти и лакомства да е!
Арес предния месец отказваше гранулите, но ориз с месце не Joy
Сменихме вида гранули от началото на август, че вече е на джуниър и сега лапа с кеф. Черньо си върви по- кльощав, нали е изтърсака. Успокоява ме това, че не тежи на костите и е по-добре за него.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 20:04 от щастлива мама

# 567
  • София
Честита да е Джина! Здрава и безгрижна да е!
И Арчи няма проблем с апетита. Особено пък ако е за нашата храна. Smiley

# 568
Ха-ха...това последното ми е до болка познато- на гранули и консерви може да се правят фасони, но виж- на нещо изпаднало от масата е като невидяла...

# 569
ЧРД на Джина, да е здрава и още много такива вкусни торти да изяде! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт