На море в Гърция 2024 - IV

• 55 579
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
Гледам скучаете днес ✌🏻😀 Я познайте къде е това 😉

# 391
Филоти, Наксос?

# 392
Тц…. Като жокер дет вика Параходчето банална дестинация 😎

# 393
Тц…. Като жокер дет вика Параходчето банална дестинация 😎
Тасос?

# 394
Точно в целта 😉

# 395
Припомни ми, не помня къде точно беше?

# 396
  • София
Като ще си играем, познайте къде е това 😀 Уплаши ми се окото като го видях

# 397
Китай? 😱

# 398
  • софия
Хората нямат азиатски черти.
Някъде на Халкидики?

# 399
  • София
Въпрос за Пелион - къде беше онзи опасен завой, дискутиран преди време в темата? Ако не се лъжа беше от западната страна, но до кои населени места?
Този е. Дори не са успели да го заснемат както трябва, а се виждат някакви замазани треволяци. Ако посоката е Лефокастро - Афисос се минава, макар и да е гадничко. Обаче в другата посока е почти невъзможно. Само веднъж го минахме с много въртене на гуми.

# 400
Завоят не е толкова проблем сам по себе си за лек автомобил, а че при среща с насрещно движение (особено ако е камион) разминаването е зор и маневрите при тази денивелация и липса на видимост са... весели Simple Smile Ние сме го минавали три пъти и всеки път се заклеваме, че ще е последен.

Тодоричка,
Фаласарна ли е?

# 401
  • Sofia
Ние прословутия завой го минахме Лефокастро - Афисос, защото моя милост реши че крайбрежния път ще е по-лек и живописен. Живописен е, но ако искате да минете транзит не го ползвайте. Главния път си е направо песен.

# 402
  • София
Тодоричка,
Фаласарна ли е?

Да, чак не ми се вярваше какво е през август там. Аз си мислех, че този плаж няма как да  е препълнен!

# 403
  • София
Припомни ми, не помня къде точно беше?

В Панагия. В центъра. До таверна Елена има една друга, на която не помня името - там.

Фаласарна ..... неузнаваема е. Нашето първо настаняване на Крит беше там. От терасата гледах как момчетата караха поръчките от баровете до  чадърите с АТВ-та - заради  големите разстояния, които трябваше да минават десетки, че и стотици път на ден. Огромен ми се видя този плаж.....

# 404
Имат си свободна зона хората. Не като нашите плажове, където е 2-3 метра сбутана до скали и боклуци.

Общи условия

Активация на акаунт