Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално - тема 82

• 32 475
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Ти не разбра ли, че някои хора смятат, че всички столици в Европа са равни.

# 91
В Киев да си купиш сега по времето на война,е като да строиш в ивицата Газа....
Давам го като пример,че цените са сходни със София, където има всичко друго,но няма обстрел с ракети или дронове....

# 92
  • София
Тогава дайте цените там преди войната, така поне ще сравним влиянието на войната върху пазара на НИ.
Иначе сравнението е неуместно.

# 93
Паднали са 30-40% от преди войната. Да сравняваш Киев (преди войната) със София е все едно да сравняваш Луната със Земята. По-добре София с Кишинев сравнявайте, ма арe

Denissa, ако ти стиска точно сега да купиш в Киев, ако сградата ти остане непокътната, някой ден в бъдещето бая ще изкяриш

# 94
  • София
А вие в Киев купихте ли? Независимо преди или след войната? Или сега на спада ще инвестирате там? Защото обикновено така се прави Blush

# 95
А вие в Киев купихте ли? Независимо преди или след войната? Или сега на спада ще инвестирате там? Защото обикновено така се прави Blush

Аз купих тук, 2 двустайни и един гараж

# 96
  • София
Значи нямате инвестиционен нюх, говорите едно, правите друго Grinning

# 97
Мой супер близък разпродаде комплекс от къщи още преди да е сложил оградата за копаенето. В село в близост до София. Къщите са в един комплекс, и в 80 процента от тях, вътре ще си живеят купувачите. Останалите около 20 процента от купените са - "за децата, ако решат, да са по-близо до нас"
Вие си чакайте срива. Ганьо може да няма пари, ама Ваньо, явно, има. И на Ваньо не му е проблем, че Ганьо няма. Винаги ще има Ганьо и Ваньо. Винаги ще има и Пеньо - който ни ще купува, ни ще продава, ала ще стои и ще цъка с език. Тва е.

# 98
# 99
Не съм чул войната да е достигнала до Киев или да има някакви сериозни щети. Май не се разбира и как се води война. Държавата си върви, народа си работи, повечето територии на Украйна са засегнати.
Ганьо и Ваньо вече купиха и за внуците. Сега накъде?

# 100
Значи нямате инвестиционен нюх, говорите едно, правите друго Grinning

Никакъв нямам, да 😀

# 101
  • София
Давам ти един лайк и подсещам, че чакам статията Blush

# 102
Каква е тази страст, с която бичувате заключените жилища и хората, които си купуват? Ми да купуват, какво ви бърка? Ако пазарът се срине може би ще купим и наблюдаващите, ако преценим така, толкова ли е страшно? И тези приказки за обръщането на тренда и падането на пазара ги слушам от токова години, а то животът си тече. Още толкова като минат и може и да не съм жива даже Simple Smile

# 103
  • София, Bulgaria
От толкова години,  повече от 10 съм в темата и няма нито една обратна публикация, купуващи със страст да бичуват пасивните. Нито едина!
Камо ли да им се насмиват, колко са зле и Ганьо да му викат с всичко, което олицетворява този образ. Че купували за деца и внуци,  ще кажеш, че убиват човек.
Ама е на, моя клиенка,  така купи за децата 2 бр. 3 ст. апартамента с гаражи преди време, а сега продаваме единия, защо единият син се устроил вече, ама във Виена. И там ще купува. Идеално ще му дойде малко под 50% от парите, които му трябват там.
А момчето, каква кариера направи там, финансовата сфера, съпругата му също! Сега тази продажба ще им дойде в голяма помощ.

# 104
Моето съображение е, че презастрояването влошава качеството на живот. Като започнеш от задръствания, липса на други обслужващи сгради и съоръжения, близки отношения със съседи и стигнеш до високи температури. За теб всичко това не е ли пробоем?
Има и много още, ама айде да не издребнявам.

Общи условия

Активация на акаунт