Стани богат - тема 23

• 16 221
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Заесени се, любим сезон за скитане, но ще се наслаждавам и на градската есен, която също си заслужава възхищение, особено ако си в Пловдив.
Хубавото е, че СБ тръгна, а още по-хубавото е, че всички сте във форума и дори нови имена виждам. Със закъснение, но от сърце – добре дошли и добре сте се завърнали!
Гледах с превъртане седмицата, паралелно четох и коментарите ви.

Поздравления за участието ти, Road! Достойно представяне и важното е, че си се забавлявал!

За играта: тайно си мечтаех, да върнат помощта на публиката или пък да увеличат тел. помощ на 45 сек., но не би!

Иначе и от този сезон ще си събирам „бисери” като напр. че Струма се влива в Дунав или Ч.море... Дори и да не знаеше откъде извира, поне трябваше да знае накъде тече.

Последно, ще коментирам момчето от вчера – блокаж още на първия въпрос (за разлика от играча за Струма). Стана ми жал за него. Какво притеснение беше това?!  Мисля си, че не чуваше какво го питат, иначе не мога да си го обясня.

Скрит текст:
Чудя се дали пък аз не го урочасах, защото още като чух фамилията му се постреснах.
Агностов (или Агностев беше) има две значения за мен.
‘Агносто ще рече непознато нещо, в случая „непозната дума”, което каза и той за кервана, но пък агно̀с  е нещо чисто, неподправено.
Слабост ми е да се ровичкам в етимологията на думите.

# 106
  • София
В Китай днес е Ден на учителя, а у нас просто е мрачно и тук там вали. Време за пред телевизора. Добре дошли.

# 107
Последните оцелели; лесен въпрос Simple Smile

# 108
  • София
Да, Коканова е.
Версай - нещо с някакво преименуване беше. Сбъркаха.

(И вчера хванах... Явно продължава алгоритъмът при НЕ-въпроси, да е отг.Д) Simple Smile

И компютърджията не знае много-много историята...

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 18:28 от EmBrother

# 109
Дизраели е известен, беше свързан и с България. Има го в учебниците...

# 110
  • София
По логиката на изключването - космонавт е. Няма какво друго. Но честно, не го помня.
200% Гугълски въпрос.

# 111
  • In The Middle Of Nowhere
За Дизраели го нацелих, за Падалка не можах..

# 112
Много трудно въпроси /за мен/ на този участник.

# 113
  • Другата България
Много трудно въпроси /за мен/ на този участник.
Тъкмо това щях да пиша.
И то още от въпросът за 1000 лева....
За Падалка и аз не го знаех, но идеален въпрос за телефонен жокер.

# 114
  • София
Не го знам това - но сякаш маратонът звучи най-логично. Вариант ми е и тениса - ама пО-щях да съм я чувал дамата.
Не ми се гледа, ала и това е чист Гугълски въпрос.

# 115
От 1000 лв още го подпукаха... Нереално трудни въпроси за смешни суми...

# 116
  • Другата България
Яд ме е за този участник, жалко.
Предаването му го.....пфффф.

И веднага паралел с въпроса за 1000 лева на следващия участник - “с колко пионки се играе НСЧ, с колко на участник“......сериозно ли???
Този за Скорпиънс също.....Германия, естествено. За 2000 лева....

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 18:54 от Merri_An

# 117
  • София
Късметът срещу знанията - това е играта!...

До утре на всички. Вечерята с любимите хора (дори и без загряващо питие) да ви накара да забравите за облаците и влагата навън!

# 118
  • София
И на морето е лошо времето, утре също Sad

Мъжът от снощи, епизод 2: Аде? Не помня, пф, но много як въпрос за песента. Браво бе, рискува, без да е сигурен на 100% ; Последните оцелели (The Last of Us) ; Не знам за Есенните къпини на Ралин. Отново смела игра, нищо че имаше 50 на 50. И аз щях да заложа на Невена Коканова, но само защото не си представям Стоянка Мутафчиева в подобно амплоа. Версай е тук! Ах, жалко, че изгоря, симпатичен участник. Заслужени 3000 лв.
-
Мъжът: Великобритания, този Дизраели е бил пълен боклук. Добро 50 на 50 след като не го знаеше ; Падалка е легендарен космонавт. Лоша игра и размишления, тц тц. Хах, Гибсън печели ГШ, ама си е сложен въпрос, аз го знам, ама защото сериозно се интересувам от тенис. Дори за любителите на тениса ще е сложен въпрос. Но като цяло не особено начетен участник, но и с никак не лесни въпроси.
-
Мъж 2: не е истина какви елементарни въпроси. Верно ли го питат за 1000 лв. вместо за 100 лв. с колко фигурки е играта, ‘Не се сърди човече‘ :о И после Скорпиънс, ахахаха. Ей това е да имаш късмет! И какво толкова го мислеше за Скорпиънс.

# 119
Късметът срещу знанията - това е играта!...

Ем, за пръв път не съм съгласна с мнението ти. За мен вече не е въпрос на късмет, а на предварителна преценка на участника. Съжалявам много за господина, който отпадна. Всъщност бясна съм!
Промениха ако не всички, то повечето правила, а дори и името на играта.
Защо ли МБ напусна?...

Общи условия

Активация на акаунт