Стани богат - тема 23

• 16 231
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ирини, аз пък, всъщност, съм съгласен с коментара ти.
В "късмет" (на играча) събирателно имам предвид: да си успял малко да ги поизлъжеш във фермана за попълване и интервюто, да не са те преценили добре, психологът да е бил в отпуск; Кън да е на кеф и ако не помага, поне да не те тормози; онзи - дето самоуправлява компютъра - да натисне погрешен бутон: вместо "дотук", - "продължава"; участникът да не се плаши от конспирации - нито около "Ранчото Скинуокър", нито около СБ; и още няколко неща. Разбира се, и да е подготвен. Smiling Imp

# 121
Точно това бях тръгнала да пиша, Ем - за психолога и фермана, но се сетих, че ни беше помолил да не те цитираме и се отказах. Или може би това беше докато получиш сумата?

Знам, че задължително се иска тапия от психолог само за шофьорски курсове или ако решиш да ставаш пилот. Но... няма какво да коментираме повече, всичко е ясно.

Скрит текст:
Съжалявам, че до сега съм пропускала КДЗ. Гледах някои повторения и много се забавлявах, така че там няма да се ядосвам, защото правилата са други. Лека-полека ще се науча какво да гледам по БГ телевизии. От вас се уча, де.

# 122
Тази вечер играчите са зле.

# 123
  • София
Какъв цербер, бе човеко! Един единствен свинкс.
(По водещият: Ще го причака кучето Цербер да го захапе, че го викат от дълбините, ехидната ще му се смее дълго, а без малко играта нататък да бе химера.)

# 124
Тази гатанка на нас ни я казваха в някой от първите класове, заедно с отговора. Но той сигурно е зяпал през прозореца, докато началната учителка е говорила.

# 125
  • София
Тука вече - отлично като за 5К (Японско море е)
Лебовски е, той е "пичът".

ПП. Тия хора срам ли ги е да се отказват, когато са спечелили нещо прилично (а като и играта им е минала през нелеки моменти/колебания)? С отговорите след разните жокери В.Николов си заслужи 5-те хиляди, ама не.
Като написах най-горното (понеже и при мен бе спомен и интуиция измежду дадените отговори) - отворих Гугъл да се проверя. И намерих цяла статия за странните религии - струва си (енциклопедично е), споделям ви я:
Най-странните световни религии, 2015 г. публ.
https://webcafe.bg/gradat/1527327202-nay-strannite-svetovni-religii.html

Хубава вечер на всички. Утре се затопля, преди да застудее отново. Хич да не ви пука. Важно е да се чувствате добре.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 09:36 от EmBrother

# 126
При този участник абсолютно всичко беше случайно, но пък беше достатъчно съобразителен да си заключи сума.

# 127
Какъв цербер, бе човеко! Един единствен свинкс.

# 128
  • София
@ЧС, благодаря за картинката - така вече е ясно защо съм го изписал. (Трябваше главна буквичка на онова място, ама...)
Нещо като това:
Скрит текст:

СVинксът и скритото знание

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 09:43 от EmBrother

# 129
  • София
Мъжът от снощи, епизод 2:
САЩ е тук, много добро използване на 50 на 50. Кражба на мома по спомени, ама изобщо не съм сигурен, щях да искам 50 на 50. Ха, не го знам това за Осама. Много любопитен въпрос. Бих заложил на Ледена епоха, ей така, защото е единствената анимация от списъка. Умирай трудно е за примамка според мен. Ха, познах, кеффф. Ама не го знаех наистина. Обаче не се сетих за децата, логика желязна, ама…
-
Мъжът:
Хах, ужасен въпрос и да видим и нашето име там. Но да, Афганистан за голямо може съжаление. Щом става въпрос за олимпийски въпрос под независимо каква форма, само Стефка Костадинова може да е верният отговор. А и тя доскоро бе световен рекордьор и то точно от Италия. Рим‘ 1987 г.  Уф, как може да иска жокер за този елементарен въпрос. Сфинкса разбира се! Пф, не знам за Жаклин и цветът на тоалета и. Виждал съм сцената естествено, ама не помня. Нещо светло беше, ама съм до там. Е, при розов и черен, бих заложил на розАвкото. Не знам и за заливът Петър Велики. Тук или се отказвам или след 50 на 50 ако остане Японско море щях да го маркирам заради Владивосток. Ха, браво на мъжа, бравоо! Дудеизъм <-> Големият Лебовски на братя Коен разбира се. Жалко.

# 130
  • София
"Електронно или мобилно..." (като за 200 лв.), добре дошли на всички и днес.

# 131
"Всяка нощ в съня му ще идваш, Джалмааа!" - една от най-известните песни на дует Ритон, не знам защо изобщо спомена Джиджи... Може би е притеснена.
А Джиджи е на Далида, Емил Димитров има римейк.

П.п. не, всъщност и на Далида е римейк - това било стара италианска песен.

Малеее на какъв въпрос иска жокер... И жокерът не знае...

# 132
  • In The Middle Of Nowhere
Не мога да повярвам, че жена на такава възраст не знае отговора на този въпрос.. И после младите били тъпи. Срамота😖

# 133
  • София
Мъкааа. Пореден участник, който изобщо не знае къде е отишъл. Да си кажеш в началото, че имаш и благотв.кауза - не те прави по-умен.

# 134
Според мен са 8, но сега ще проверя. Познах.

Общи условия

Активация на акаунт