Стани богат - тема 23

• 16 208
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Тази жена беше преди мен и я караха да се преоблича, значи аз ще съм утре. Ужас 😁

# 46
При САЩ са 99,99% емигранти. Първото, за което помислих, беше Дубай.
За тениса не знам нищо.

# 47
Поколението на емигрантите (децата им) вече не са емигранти...

# 48
Road, ще те познаем ли? Grinning

# 49
Според мен броят всички от създаването на държавата. Защото не е било толкова отдавна.

# 50
На английският Уимбълдън по приляга...

# 51
О не, няма как да е имало твърда настилка в УИмбълдън. Чудех се между Австралия и САЩ.

# 52
Уф, този филм не съм го гледала, но се коментираше във форума. Включително песента. Но не помня.
Обаче нейната логика изглежда правилна.

# 53
Road, ще те познаем ли? Grinning
Участникът след тази жена. Тя ще приключи днешното предаване, аз съм утре след нея, може би към 18.15

# 54
Много интересен епизод, който само ми затвърди мнението, че е много важно какви въпроси ще ти се паднат. И то дори не толкова като трудност, колкото като сфери на интерес и профил (фактологически или такива с възможност за разсъждения).

В тази връзка, въпросите на мъжа не е редно да кажа, че са били трудни, но аз се затрудних на 3/4 от 1000 лева натам и бих ползвал жокер/имал колебания. Само за фугу бях 100% уверен.

На жената, не съм убеден че бяха по-лесни на хартия, но първите и 9 въпроса изобщо не ме затрудниха. Редно е да отбележа, че тенис въпроса го знам, понеже се интересувам и съм чел доста, но за мен е много труден въпрос за такава сума. Дори да си спортен фен, ако не си задълбал, си прецакан. Може би най-логично беше 50:50 и ако се ориентира, че няма как да е Уимбълдън, да познае. За песните, веднага изключих "Излел е Дельо хайдутин" и "Притурила са планината", защото ги свързвам с други проекти. От другите два, бих ползвал 50:50 или обади се на приятел, за да съм сигурен. Смата участничка много ми хареса като знания, разсъждения и поведение и ми е любимия играч досега през сезона. Ако беше спестила 1-2 жокера, можеше да стигне доста напред.

# 55
  • София
Мъжът: тц тц, Витоша бе човек, уф. И за Фугу не е чувал, оффф. Чел всичко на Тери Пратчет и пак хъката мъката и вика жокер. Този е тотал щета.
Жената: ОАЕ разбира се. За секстанта не бях на 100% сигурен. Браво на жената. Още по-голямо браво, как стегнато обясни за прочутите фентъзи герои. Изкефих и се. US Open е този турнир. Ех, какви райски за мен въпроси и се паднаха. Но този въпрос е сложен или го знаеш или не го знаеш, трудно ще стигнеш логически до него. Уау, браво бееее, закова го. ‘‘Полегнала е Тодора‘‘ е песента в Бандите. Много начетена жена, фенка голямо на киното явно. Супер.

# 56
Хора,които не живеят в Западна България,биха се затруднили да отговорят откъде извира Струма. Очаквах да блокира на тоя въпрос...

# 57
И тези, които не живеем в Западна България, сме учили география...

# 58
Учили, забравили... Къде се вливат и къде текат повече се помни, ама откъде извират ми е мъгла. Подсказка е, че като пътува човек за Гърция реката тече край магистралата много преди Рила и Пирин. И остава Витоша.

# 59
Много интересен въпрос. Не го знам директно, но бих заложил на ухапване, ако е свързано с Ковид. Нямам друга логика.

Едит: Аз знам, че шамаросването е символ в Япония на боен дух, но явно и във Великобритания го е имало.

Общи условия

Активация на акаунт