Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 48 015
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Не, д-р Здравкова.Разделила съм някои неща между Дерма акт и Здравкова./Странно беше, че
каза, че не съм за ботокс.

# 151
ДХЗ, кой скинбустер е ок за чело? Аз все искам и там, Трендафилова ми казва че не се слага на чело, аз рестилайн слагам. И също като теб вдигам едната веджА😅

# 152
Волaйт препоръча лекарката.За чело и около очи-1 ампула.Цяло лице 2бр.

# 153
Не знам как съм ви изпуснала.
Околоочна зона съм правила много неща - филър под очи, в слепоочието, ботокс - всичко това работи, наистина.
Друго, обаче много ме мъчи - от 5 год правя всякакви процедури и горе долу държа някак положението.
Но определено не изглеждам така, както се очаква след непрекъснато грижи.
Бързо провисвам, губя костна плътност, контур ми е основния проблем, иначе кожата като цяло ок.
Челото ми е ужасно, нямам бръчки, но се вижда черепа ми, хлътва... над веждите точно има хлътване... плаче ми се, защо така..
Страх ме е от филър в чело, а трябва да си сложа, само аз ли имам такива проблеми и старея скоростно 😥😥😳
На 43 съм...
Чувствам се адски депресирана, всяка процедура има ефект при мен около месец, а ботокс го ям макс за 3 мес...
Колко бързо ви се разгради филъра около очите и има ли някакви негативни последици от него?

# 154
  • София
Днес запазих час за средата на август за скулптра при Трендафилова. Само при нея не съм била в Дермаакт Laughing, не искам излишни обеми, напомпване и пълнене на лицето, надявам се с нея да си допаднем в това отношение, искам цялостен подход. Другото, което ще направя със сигурност е морфеус на шията и вътрешната част на бедрата, там нямам колебания, както и ботокс на есен задължително.

Обмислям и неоперативна блефаропластика, спира ме само възстановителният пероид - с бебе съм и всеки ден излизам с количката, няма как да стоя 10 дена затворена.

Запазила съм час и при д-р Ванеска за двойната ми брадичка, всъщност мисля че е увиснало мастно натрупване, което не е много, но ме дразни.

# 155
Аз за филър/бустер в чело съм скептична. Мен ме е страх от свличане там. Няма за какво да се закрепи. Плюс това, ботоксът разширява челото и оправя и хлътвания. При мен челото без ботокс е свито и хлътняло и като сложа ботокс и мускулът отпусне, се разширява.

За Балабанов- може да държи 8-9 месеца, но сигурно ги прави с тежки чела и без мимики. Аз при него само извращения съм виждала.

# 156
Здравкова каза, че се слага подмускулно.Нямам опит.

# 157
Ох, подмускулно... Да си доведеш някакъв излишен проблем...
Аз бих си залагала на ботокс и след време лифт и това е.

# 158
Like_Smoke , за моята възраст сега само - лифтинг.
Но се колебая, ако резултата не ми хареса ще е за постоянно.
Например след Радиес ми се появиха едни бабуни под скулите, които не изчезват и сега съжалявам, че я сложих.

Корейските многостъпкови продукти също ме изнервят. От тях ползвам само слънцезащита.
Както се казваше в онзи виц:

- Скъпи трябват ми пари за епилация, маникюр, педикюр.
- Не мога да те мисля, мен мама ме е родила красив!

# 159
Ех, КРР защо ме разколебаваш сега де... то пък другаде къде се захваща филъра..
Уф, имам нужда, определено, както и отпускане под челюстта е голям проблем.

# 160
  • Plovdiv
KPP какъв проблем ? Open MouthКакво може да стане? Open Mouth

# 161
Здравейте, прекрасни. За първи път си записах час за ботокс за края на август. От това, което съм чела зная, че в България използват vistabel. В един от коментарите на студиото Био-Медико Рафа прочетох, че работят с Набота и Рентокс Някой запознат може ли да ми каже подробности и има ли някой, който е ползвал техните услуги. 🍀

# 162
Да питам- някоя от вас ли разказваше за алергия от ботокс? Моя близка, след ботокс, се подува в лицето, основно около очите.Дали в от това или съвпадение с друга причина? Тя има някакъв проблем с паращитовидната жлеза, но досега не се е случвало.

# 163
Аз последния път получих такава алергия. Ситен червен и силно сърбящ обрив само около очите, който отмина на третия ден. Свързвам го с броя единици 64, които ми поставиха, двойно повече от това, което слагам по принцип на трите зони. Досега никога не ми се беше случвало. Нямам проблеми със щитовидната жлеза. Следващия път мисля един два дни преди поставяне да взема някакъв антихистамин.

# 164
  • София
Морфеус8 беше ли подходящ за лятото? Искам да си запиша час при др Трендафилов, но се чудя дали сезона е ок. Иначе в интернет чета, че е достатъчно 1-2 дни да не се излагаш на слънце и да ползваш слънцезащита

Общи условия

Активация на акаунт