Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 48 025
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Четох за полинуклеотидите на Philart и попаднах на Дермавист и Гури, ако някой иска да прочете.
https://www.dermavist.com/bg/медия/gouri-колагенов-стимулатор-и-цялостната-грижа-против-стареене-32

В Пловдив и Варна се предлага, тъй като Анелия не сподели къде в провинцията е правила процедурата.
Вероятно и в София ще има.

# 136
Не се отваря линка при мен.Къде и кой във Варна ги прави?

# 137
Dermavist e клиника на др Ива Стоилова в Пловдив.
Същата докторка държи и във Варна Вивадерма.

# 138
За philart аз се колебая мнгоо , ти какво реши?☺

# 139
  • Plovdiv
За Брайън Джонсън четох и гледах малко -много  е  интересен проектът му .
Аз харесвам корейските.Не всички марки, но някои много ми допадат.

# 140
Препоръчайте ми корейски moisturiser, моля.  Моя близка си прави бустери два пъти в годината и има уау ефект, по-добър от Ботокс и филъри взети заедно. На 59 е , с тънка кожа и слабичко лице.

# 141
Какъв бустер слага ?

# 142
Ами супер нелюбезна госпожа отговаря на телефона в клиниката на Ива Стоилова! Питам колко струва три зони боток, чело, гневна, околоочна- ми не мога да ви кажа, всеки прави различни мимими. Ами ок но горе долу? Ами 600 лв 1 ампула от 50 единици. Демек оркестър с певица… щото по протокол в Дерма акт са 64 единици нали?
Питам за колаген стимулиращия Гури, ами тя не знаела дали е колаген стимулиращ като скрити конци било, но не знаела точно… 1 мл ампула, цената не я разбрах пак. С такова нежелание отговаряше, все едно и продвам нещо на вратата и… Ми като не щете едни 1-2 к лева, ок.
За Столова съм чувала че е не лош специалист, но се държала много грубо, явно служителките и от нея се учат. При софийски и плюс цени би било добре да са по- учтиви.
Близка приятелка ходи от София до Благоеврад при Балабанов, вика по 8-9 месеца и държал ботокса.

# 143
Ох такива усти съм виждала дело на Балабанов , че съм малко скептична
Това Гури го има в м Клиник в София , 900 за 2чл

# 144
Въпрос към тези от вас, които (в идеалния случай) имат опит с различни процедури:

Имам фини линии около очите и се чудя как е най-добре да подходя. Опитах се да се снимам от близо, но не се виждат на снимка, те и на живо всъщност се виждат най-вече когато светлината пада под определен ъгъл, иначе не или почти не.

Тази година ще стана на 34. Отскоро ползвам ниска концентрация ретинАл, мисля да видя как върви това преди да се опитам да взема рецепта за третиноин. Планирала съм да започна майкронийдлинг през есента, чудя се дали да видя колко ще помогне или да се ориентирам към ботокс? Изобщо кога е оптимално да се започне, визирам състояние на кожата, не толкова възраст, че не мога да преценя? Не бих искала да започвам твърде рано. Ще съм благодарна ако може да споделите личен опит, ще ми е полезен макар всяка кожа да е различна.

# 145
Аз също съм от хората, на които ботоксът държи по 8-9 месеца, чак накрая поотпуска и то малко. Но аз нямам изразена мимика в горната част на лицето. Та предполагам, че това може да е причината и при други хора, които имат такъв траен ефект. И при Лекова, и сега в Ривърс не съм плащала повече от 250 лв, но ми слагат малко единици и само в чело, не третирам други зони.

През август съм планирала Радиес в долната част и май някакъв бустер в шията ще сложа.

# 146
Не знам как съм ви изпуснала.
Околоочна зона съм правила много неща - филър под очи, в слепоочието, ботокс - всичко това работи, наистина.
Друго, обаче много ме мъчи - от 5 год правя всякакви процедури и горе долу държа някак положението.
Но определено не изглеждам така, както се очаква след непрекъснато грижи.
Бързо провисвам, губя костна плътност, контур ми е основния проблем, иначе кожата като цяло ок.
Челото ми е ужасно, нямам бръчки, но се вижда черепа ми, хлътва... над веждите точно има хлътване... плаче ми се, защо така..
Страх ме е от филър в чело, а трябва да си сложа, само аз ли имам такива проблеми и старея скоростно 😥😥😳
На 43 съм...
Чувствам се адски депресирана, всяка процедура има ефект при мен около месец, а ботокс го ям макс за 3 мес...

# 147
Сега се връщам от ботокс. според лекарката не съм за ботокс, а за скинбутър на челото.Твърди, че ще изглади и ще спре мимиката, както и вдигането на едната вежда, щяло да повдигне и клепачите.Около очи също ще подейства.Обърна ми внимание как и моето чело е хлътнало и ще се пооправи с него-ново 20😃. Реших да сложа ботокс , а скинбустъра ще го мисля.
Не сум слагала ботокс от 1.9.

Вече и на мен ми се наби челото в главата 🫣😝

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 20:44 от ДХ3

# 148
Уф, ДХ3, за мен изглеждаш чудесно
А моето чело наистина има хлътвания и неравнини, чувала съм, че е доста рискова зона...
Но аз наистина сякаш старея скоростно, а не съм още в менопауза, чудя се дали се дължи на това, че периодично съм на кортизон...

# 149
ДХЗ, според мен челото ти е екстра, затова и попитах за гневната вчера.Това Чилингирова ли ти го предложи и само за "хлътнали" чела ли е препоръката?Имам проблем с гневната, която не се повлиява от ботокс и се чудя дали със скинбустер ще се позапълни, а после да сложа ботокс.

Общи условия

Активация на акаунт