Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 800
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Съветвам Ви да правите масажи и да изчакате още малко да се намести филъра.

# 226
Благодаря за отговора. И все пак ако не се промени какво е решението? Само апаратни процедури ли и до колко ще помогнат? Имам чувството, че си съсипах живота с тези филъри...

# 227
Няма да останат вечно така.Ще се омекотят чертите.Иначе ако искате и Морфеус също ще повлияе.Правите ли масажи, казаха ли Ви?

# 228
Сауна, слънце, апаратни затоплящи като ексилис или венус за лице. Аз в никой случай не бих разграждала, можете да загубите и вашия си обем и да получите още повече хлътвания.
Изчакайте поне месец още. Масажи с гуаша и ръчни.

# 229
Ами не, специално го зададох този въпрос на Денкова след процедурата и тя каза, че нищо не е нужно да правя.

# 230
Правете тогава, но внимателно, за да не. го разместите така, че да не стане асиметрично.

# 231
То тези са за да ти се разгради по- бъзро филъра, не се правят по принцип след поставяне.
Не се стресирай да знаеш че ти си го виждаш повече от околните, не е добре, но не е чак трагично. Ще се намести и ще поулегне.
Денкова ли те инжектира?

# 232
То тези са за да ти се разгради по- бъзро филъра, не се правят по принцип след поставяне.
Не се стресирай да знаеш че ти си го виждаш повече от околните, не е добре, но не е чак трагично. Ще се намести и ще поулегне.
Денкова ли те инжектира?
Да, при нея бях по препоръка от близък човек, но наистина най-лошото решение в живота ми. Такъв стрес мисля, че не съм преживявала някога. Още по-лошото е, че тепърва започвам нова работа, а загубих цялата си увереност заради външния си вид след филърите и допълнително стреса, който преживях много лошо ми се отразява на способността да се концентрирам..... Sad((
Правете тогава, но внимателно, за да не. го разместите така, че да не стане асиметрично.
Това също ме притеснява и май по - добре да не пипам да не стане още по зле.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 15:06 от ciara2202

# 233
Успокой се, наистина не чек фатално, който не те знае преди няма и да забележи. С грим ще поомекотиш. Прави парни бани на лице, вземи си такъв уред евтини са и се напарвай всеки ден, помага да се разгради. И масажи с лек до среден натиск. Виж докато си тук венус Вива на колкото можеш да търпиш топло.
Ще се махне, какъв филър ти сложи?
То ходи ли пак да и кажеш че не си доволна? Предложи ли нещо? Ако се добави малко още в хлътналата част няма ли да се подобри симетрията?

# 234
Успокой се, наистина не чек фатално, който не те знае преди няма и да забележи. С грим ще поомекотиш. Прави парни бани на лице, вземи си такъв уред евтини са и се напарвай всеки ден, помага да се разгради. И масажи с лек до среден натиск. Виж докато
Успокой се, наистина не чек фатално, който не те знае преди няма и да забележи. С грим ще поомекотиш. Прави парни бани на лице, вземи си такъв уред евтини са и се напарвай всеки ден, помага да се разгради. И масажи с лек до среден натиск. Виж докато си тук венус Вива на колкото можеш да търпиш топло.
Ще се махне, какъв филър ти сложи?
То ходи ли пак да и кажеш че не си доволна? Предложи ли нещо? Ако се добави малко още в хлътналата част няма ли да се подобри симетрията?
Не искам и да чувам за филъри повече... Сложи ми juvederm voluma в скули и volift под очи. Чувам, че и двата са доста трайни обаче... Иначе имам час във вторник, защото и тя и аз не сме в София до тогава. Ще видим какво ще предложи. Ходих веднъж при друга докторка в клиниката за да я попитам кога ще ми се изравнят и едни топчета, които се получиха под окото веднага след поставянето и тя каза, че ще разсеят сами до две седмици. Попитах я ако не се изравнят мога ли да разградя и тя каза - да може и лицето ще се върне в старото си положение ама явно не точно! Как може да спестяват на хората какво причинява разграждането не знам!

# 235
Момичета са прави, аз също не бих разграждала, ще спихне лицето и ще увисне.Според мен и това което виждам на снимката, не е толкова зле, но и много добре познавам тази драма.Не бих правила масажи, но и с радиочестотите бих била внимателна - само върху филърите бих ги ползвала.От моя опит сауна, продължителна топлина и вода доста раздуват филърите и дават още повече обем при мен.

# 236
Момичета са прави, аз също не бих разграждала, ще спихне лицето и ще увисне.Според мен и това което виждам на снимката, не е толкова зле, но и много добре познавам тази драма.Не бих правила масажи, но и с радиочестотите бих била внимателна - само върху филърите бих ги ползвала.От моя опит сауна, продължителна топлина и вода доста раздуват филърите и дават още повече обем при мен.
Да, това също ме притеснява, защото въпреки, че на снимката не се вижда, лицето ми доби ненужен обем и някак натежа и доби по - стар вид!

# 237
malika$
Колаген генератор, приема се на гладно поне 40 минути преди самата добавка колаген, най удобно е вечер, преди лягане, като след по лека вечера са минали 2-3 часа. Например аз вечерям най късно до 19 часа, за да мога към 22 да пия колаген генератора и 22 и 40 часа - самия колаген, разтворен в хладка вода.
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/AXI2001?productId=23158&r … m_medium=appshare
или този
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/AXI2001?productId=96259&r … m_medium=appshare
На капки е, разтваря с в малко вода, не е неприятен за пиене.
Аз лично съм много доволна от комбинацията на колаген генератора и самия колаген за кожата, косата, ноктите си, кости и прочее.
А кой колаген ползваш? Може и на лично.

# 238
Според мем изчакайте и обсъдете с Денкова

# 239
  • София
Благодаря за темата, докато се усетя, сте писали доста.
И аз бях с филтър под очите, който не ми хареса, подпухнаха и на снимки беше брутално. На живо не толкова. Не съм знаела и какви рискове крие въобще. Не ми бяха дадени опции да помисля. Както и да е. Така и не се доразгради, но определено не си личи вече, само аз си го виждам. Не се грижа особено за тази част. Като цяло нанасям силно овлажняващи кремове.
Купих си Дерма ролер (с игли)за домашно приложение. Ползвах го в скалпа, че имам ужасен косопад, но за лице още ме е страх. Някой използва ли?
В предната тема ми направи впечатление, че няколко споделяте, че ви харесва лицето да е по- пухкаво, аз винаги съм била със слабо, хлътнало, но май така си го харесвам. Кожата ми стана адски суха и тънка след първото раждане. За нещастие май така по- бързо се състарява.
Сега ще проверя и аз промоциите в дермаакт Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт