Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 595
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Само аз ли не виждам естетиката в устните, които д-р Марковски прави? Или пък не умее да снима резултата си добре ли? Гледам, че клиентките му го биготворят в коментарите, а пък хич не ми се нрави работата му.

# 481
Точно над веждите, по цялото протежение над коста.
Имах нужда, направо е изядено сякаш..
Да минат тия бабуни та да видя

# 482
  • София
Днес сложих ботокс в гневна и чело. Не знам дали е нормално, но вече ми е като бетонирано, много добре го чувствам, не правя мимиката, веждите са ми дискретно повдигнати, както исках. За момента съм супер доволна. Доколкото разбрах, сме сложили общо 40 единици.

# 483
Честито ! Simple Smile при кого поставихте?

# 484
  • София
Честито ! Simple Smile при кого поставихте?

Благодаря! При Др Кожухарова в клиниката на Денкова на Оборище, много приятна жена.

# 485
По повод колагена, позволявам си да се включа, защото съм чела и гледала доста мнения на лекари и нутриционисти по върпоса. Та, независимо какво пише на опаковката и кога го пиете (сутрин или вечер), правилото е на гладно! И по-точно поне на 2 часа отстояние от прием на протеин преди и след като го пиете още поне 1 час без протеин. Т.е - кафе може, ама без мляко. Локигата е, че колагенът е вид протеин, ако го приемате заедно с или близо с друга протеинова храна, той просто се смесва с другите протеини и файда - йок, дето се казва. Нещо като с протеолитичните ензими, ако не се пият на гладно, си стават най-обикновени дайджестив ензими. Просто някой формули, за да си свършат работата, трябва да действат самостоятелно. Дано да съм била полезна.

# 486
Здравейте! Чета ви и следя темата и си позволявам да се включа за колагена. Точно така и аз знам - да е на гладно, но най- добре е сутрин. Моят е телешки колаген тип 1,2 и 3, течен, пия го и почти веднага си пия кафето.

# 487
Дами , надявам се да питам на правилното място, ако не е така , моля да ме извините и да ме насочите Grin

Попадна ми реклама на козметично студио, близко до нас, което предлага Вела Шейп.
И много се изкушавам да си запиша час за посещение
Но ценета ми се вижда доста ниска, което ме кара дасе съмнявам в качестово на услугата.
Моля ви , кажете ми , как мога да се ориентирам дали апарата е качествен.
И изобщо какви въпроси да задам , когато търся подобна апаратна процедура.

Скрит текст:

В скрития текст са снимки на офертата.

Също така , сега виждам, че предлагат и криолиполиза, която е на твърде "бюджетна" цена
Скрит текст:

# 488
Ботокс слагам долу горе на 4-5 месеца. И в тази връзка да питам някой слагал ли е в зоната на слепоочията, но много близо до косата/не знам дали се изразих правилно/? гледала съм видеа, в които инжектора слага там като част от лифтиране на вежди.

# 489
Здравейте, кой скинбустер е по-добър - Philart Next или Restyline Vital Light, като целта е хидратация, озаряване, сочност на лицето. Нямам видими бръчки, имам вече леко смъкване на контура в назолбиалните линии, но не искам филъри на този етап. Благодаря Simple Smile)

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 13:29 от _Angie_

# 490
Аз също мисля да закупя от промоцията в Дерма Акт скинбустери PhilArt Next и PhilArt Eye. Изчетох за всички бустери и на тези се спрях. Ще се радвам някоя от вас, ако си е слагала да сподели. Simple Smile

# 491
Аз сложих ботокс в три зони в Дерма Акт сравнително скоро. Но имам чувството, че от много стискане на очите заради болкови стимули (да се разбира дълга зъболекарска интервенция) мимиката на гневната бръчка се е възвърнала и съответно съвсем леко се смъщвам и бръчките личат. Тази зона винаги първа ме отпуска,  държи макс 1 месец. На някого да му се е случвало нещо подобно и то около 3 седмици след поставяне на ботокс?

# 492
  • На черешатааа
Здравейте. На темата  ботокс слагам на 3те зони, около два пъти годишно в ДА, но последния път сложих при гастролиращ лекар, понеже нямах възможност да отида до Сф. За момента съм доволна. Ще видим как ще е във времето. Ходих на консултация в ДА и по препоръка на док, трябват 4 мл Жуведерм. Количеството да си призная ми изглежда твърде много, а и този филър май не беше много ок. Може ли мнение на слагали те го или от наблюдения . И това в комбинация с хармоника Прилагам и фотка за малко
Скрит текст:

# 493
Слагала съм Жуведерм преди 4+ години и не съм доволна. Получих хронично зачервяване и сърбеж там, където ми беше поставен (брадичка и бузи).

# 494
А хармониката преди колко време е слагана?Разгърна ли й се ефекта?

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 08:40 от gyga

Общи условия

Активация на акаунт