Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 590
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
В кои зони ще разпределят тези 4 мл. Не е толкова много като количество за вашето лице,но аз бих ги слагала постепенно .
Хармониката иска поне 4-6 месеца да си разгърне пълния ефект, макар че аз имах видима разлика веднага.

# 496
  • София
Аз пак да се включа с питане за Sypha Rich скинбустер? Има доста добра промоция в ДА и се чудя дали да не си купя ваучер. И също, може ли да споделите колко са убожданията при снинбустер, съжалявам за глупавия въпрос, но не съм наясно какво да очаквам. Благодаря!

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 21:42 от Buena esperanza

# 497
Аз харесвам продуктите на Жуведерм - слагала съм 0.5 варианта им Смайл в устни, мек и приятен филър, който дава естествен ефект. Слагала съм и Волюм в скули - държи ми доста време и харесвам резултата.

4 мл за вашето лице и аз смятам, че не е много, но също бих слагала поетапно, а не на веднъж. Нека филърът да има време да се "намести" и след това да се направи следващото попълване.

# 498
Някой правил ли е вампирски лифтинг в Скинлайн? Търся впечатления - от процедура, лекари.. 😊

# 499
  • На черешатааа
Не съм слагала Хармониката все  още. Тя ,както и филъра ми е по препоръка от лекаря за моето лице. Мен количеството ме стресна на филъра, но явно си има нужда . Мисля да направя първо Хармоника и след това филърите . Точно  Волюм в скули според лекаря. Но да и аз съм на мнение ,че това количество може, но поетапно. Така на веднъж да се набуха в лицето, ми идва в повече, дори мисълта. Аз имам и 1 2 мл Teosyal  в 5 точки- скула, нос и назолабиали, но слаган преди 3/ 4 години и според мен отдавна мигрилай нейде из лицето.
gyga бихте ли изтрили снимката ми от цитата си, моля. Благодаря Ви предварително  Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 23:34 от gold laydi

# 500
Не съм слагала Хармониката все  още. Тя ,както и филъра ми е по препоръка от лекаря за моето лице. Мен количеството ме стресна на филъра, но явно си има нужда . Мисля да направя първо Хармоника и след това филърите . Точно  Волюм в скули според лекаря. Но да и аз съм на мнение ,че това количество може, но поетапно. Така на веднъж да се набуха в лицето, ми идва в повече, дори мисълта. Аз имам и 1 2 мл Teosyal  в 5 точки- скула, нос и назолабиали, но слаган преди 3/ 4 години и според мен отдавна мигрилай нейде из лицето.
gyga бихте ли изтрили снимката ми от цитата си, моля. Благодаря Ви предварително  Flowers Hibiscus
Според мен последователността е обратно, първо филъра, а после хармоника. Филърът в скулите ще лифтира лицето, може би след 2-3м.ще се прецени да се сложи ли хармоника.

# 501
Като са ми слагали Радиес беше първо той и после филъри.Идеята е да се лифтира кожата  и след това дс се допълва с тях ако е нужно.

# 502
  • София
А Радиес предлага ли се в ДА? Миналата година беше на топ цена на намалението.

# 503
Вече не, имат остатъчни бройки на 700лв мисля, може да греша цената.Спират да работят с него.

# 504
А Радиес предлага ли се в ДА? Миналата година беше на топ цена на намалението.

Търсих го, но не го открих. Предлагат само Скулптура и Хармоника на промоция

# 505
Вече не, имат остатъчни бройки на 700лв мисля, може да греша цената.Спират да работят с него.

Каква е причината да спират да работят с него, знаеш ли?

# 506
Организационна, не е свързана с продукта, доколкото разбрах.Междуфирмени отношения.

# 507
Според мен последователността е обратно, първо филъра, а после хармоника. Филърът в скулите ще лифтира лицето, може би след 2-3м.ще се прецени да се сложи ли хармоника.
Първо се слага колагенстимиращ продукт и после филър, където е останала нужда. При всички случаи, лекарят ще знае какъв да е протокола за даденото лице

# 508
  • София
Аз пак да се включа с питане за Sypha Rich скинбустер? Има доста добра промоция в ДА и се чудя дали да не си купя ваучер. И също, може ли да споделите колко са убожданията при снинбустер, съжалявам за глупавия въпрос, но не съм наясно какво да очаквам. Благодаря!
Мен ме изненадаха, че убожданията са доста повече от очакваното. Не ме предупредиха което малко ме дразни. Не че има значение, но предпочитам да знам какво се случва на процедура, на която не съм била. Аз съм с RRS long lasting. Може би към 15 убождания на страна. Кожата ми е чувствителна и още си нося синките. И при ботокс ги получавам винаги. Неприятно, ама какво да се прави.

Мен също ме пуска гневната бързо и не само това, но последните пъти не ме и хваща Sad а тя е единствената, която ме дразни. Другите ми бръчки са съвсем ок, в смисъл имам ги, но не ми пречат грам. По принцип са ми казвали, че за да не се разлее прекалено ботокса от гневната, е добре да се слага на цялата зона- чело и пачите бръчки. Може и да са прави, но напоследък нямам много кинти и рискувам само с гневната.
Аз също имам една снимка, която не мога да махна се оказа. Кого трябва да питам, админ ли?

# 509
  • София
Сигурно е обсъждано, но Скулптра и ботокс могат ли да се поставят на един път и ако не коя е правилната последователност?

Общи условия

Активация на акаунт