Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 906
  • 753
  •   2
Отговори
# 60
  • Plovdiv
Това не е ли вид липосукция?Правят и в България,дори в Дерма акт.Защо сте се ориентирали за Турция?
Може да пишете на няколко клиники,пълно е в инстаграм и навсякъде с техни реклами -отгварят доста бързо и да попитате за оферти,условия и повече информация .

# 61
Мир на праха и ,ужасна новина 😢

# 62
Отново се включвам. Споделих ви, че бях при Др.Малев наскоро, но попитах за майка ми какво трябва да прави, защото е с много мазна, дебела и поувиснала кожа. Малев предложи да направи HiFu за подкожната мазнина и после филъри. Тъй като аз имам вкъщи мини  хайфу (беше около 200 лв от Китай) и тя вече го използва 1 седмица. Аз лично съм впечатлена от резултата и, затова споделям и с вас. Още не съм я водила за филъри. Снимките са от миналата седмица и днес.

# 63
Аз пък от това мини-хайфу никакъв ефект не видях.

# 64
Аз пък от това мини-хайфу никакъв ефект не видях.
И при мен няма, защото моята кожа е суха и тънка и нямам подкожни мазнини. Но явно за всеки подхода е различен. Трябва си консултация със специалист.

# 65
  • София
Хайфу в клиника няма нищо общо с домашните уреди.
При майка Ви наистина има промяна - бихте ли дали линк към уреда?

# 66
Еха, страхотен резултат. Споделете дали е дълготраен.

# 67
Хайфу в клиника няма нищо общо с домашните уреди.
При майка Ви наистина има промяна - бихте ли дали линк към уреда?
Точно този модел е - https://www.emag.bg/ured-za-mini-hifu-skintime-dylbok-lifting-rf … ifu/pd/DF5V1MMBM/

Имам и следващият модел, но като чели е по-слаб. А този е много силен и за мен няма чак такава разлика с този в клиниката, като усещане върху кожата.

# 68
Това го имам от Алиекспрес , 1:1, за 30-50лв и се счупи след няколко месеца.Тоест работи, но не прави усещане по кожата.

# 69
Това го имам от Алиекспрес , 1:1, за 30-50лв и се счупи след няколко месеца.Тоест работи, но не прави усещане по кожата.
Да и моят е от Алиекспрес, но пари кожата на 3-тата сила. Усеща се като горене и само 3 секунди се стои на зона, после светва синя светлина и се натиска бутона отново за следващата зона.

# 70
Моят работи, ама спря това парене.Затова смятам, че
нещо се брицна.

# 71
  • София
Здравейте!Някой премахвал ли е маларни торбички с липоредуктор?

# 72
Ето ме след две инжекционни процедури gouri - правени март и април, май месец - ботокс в гневна и високо горе в челото, до линията на косата( малко съжалявам, че не поставих и в пачи крак),  началото на юли - устни - juvederm ultra smile 0.5ml. Не успях да се вместя в хладното време за да поставим ботокс по линията на долната челюст и в шията, остава за септември. За протокола - октомври ще стана на 49 😀

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 19:51 от bubanka

# 73
Много добре Ви се е получило, може ли подробности за инжекционната процедура.

# 74
Процедурата е gouri lifting с по 5 точки на инжектиране от всяка страна.  

Gouri е инжекционен продукт,  позволяващ регенерирането на естествения колаген в кожата, не е филър и не е скин бустер. Течен поликапролактон, без наличие на микрочастици, биоразградим, равномерно се разпределя по цялото лице. Доста търсих информация за него, включително и тук, но никой не го бе чувал 😀.
Аз обаче си мисля, че при мен промяната не се дължи единствено на gouri. Аз съм споменавала в предишен свой пост, че направих тест за хранителна непоносимост към 287 храни и за мен това е едно от най добрите неща - лично за моя организъм - нямам корем, подуване, дискомфорт, киселини, не задържам вода... Постигнах си 47 кг( толкова съм си била през по голяма част от живота си). Отделно се храня предимно протеиново, задължително с храни, в които съм в зелената граница. Приемам страшно много добавки, които имат синергичен ефект - антиокдиданти, хиалуронова киселина,  протеин,  колаген, магнезий,  целия списък на Денис за тен сега лятото и прочее.

Общи условия

Активация на акаунт