Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 911
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Изглеждате просто прекрасно,много естествен подход и цялостно освежаване,благодаря за смимките!Този лифтинг ефект на gouri ли се дължи,много е осезаемо лифтирането?👍🏻Къде е правена и като цена,ако може инфо,благодаря предварително,но за първи път чувам и резултатът е уау.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 18:47 от Calabria

# 76
Малко по назад описах подробно, аз мисля че не се дължи единствено на gouri. Тъй като gouri е колагеностимулатор, за мен бе логично да си удвоя приема на добавката колаген, като 40 минути преди нея пия collagen generator, а през деня прием на витамин ц, освен всички антиоксиданти, ЕМК, витамини и други синергично полезни добавки.  Simple Smile Аз съм от провинцията, там цените са драстично различни в сравнение със София.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 19:08 от Anelia Dimitrova 649961

# 77
Браво! Невероятен резултат, изглеждате впечатляващо 😉
Бях видяла това gouri при този Доктор в Дупница, преди година беше 400 лв ампулата и се прави през 2 месеца https://www.facebook.com/share/iTQP6PDNrrqChzH4/?mibextid=WC7FNe

# 78
  • София
Anelia Dimitrova прекрасен резултат, поздравления!

Искам да ви питам, какъв е ефекта от слагане на ботокс в шията и долната челюст. Виждам, че при вас тези зони са много добре лифтирани - това от предишен ботокс ли е или някакви други процедури.
Аз съм слагала до момента само в чело и съм много доволна, но съм склонна да пробвам и на шията.

# 79
Днес направих първата процедура hi-fu на долна част на лицето. След 3 месеца ще повторя и ще споделя резултата.

# 80
Никога не съм правила ботокс по линията на долната челюст и в шия, бях планувала, но започнах първо с Gouri,  две процедури през месец, след това ботокс само в гневна и горе в челото. Лекарката твърдо заяви, че не може да постави в един ден и на долна челюст и шия, защото ще ми дойде много като количество.  И после стана топло и затова отложихме за септември.

# 81
Супер резултат! Изглеждате просто прекрасно - свежо и много младежко без излишни обеми.

# 82
  • София
Днес направих първата процедура hi-fu на долна част на лицето. След 3 месеца ще повторя и ще споделя резултата.

Къде я направихте и боля ли Ви?

# 83
Отново да поясня. Лично аз считам, че този wow ефект при мен не се дължи само на двете gouri процедури. Мисля, че с най-голямо значение при мен е, че си направих тест за хранителна непоносимост към 287 храни и оттам подобрих целия си начин на живот, тялото ми се подобри, кожата, спрях да задържам вода- освен всичко друго, спрях да съм уморена и подпухнала, както се вижда от първата снимка. Gouri помогна, но основното е, че разбрах какво трябва и не трябва да ям. Защото всичко, с което се хранех до преди теста, ми светна в червено на теста забавен тип IgG

# 84
Изглеждате направо прекрасно! Личат си грижите, браво!
Пишете моля теста къде и колко струваше за храни?
Напишете и на кои марки са добавките ви и в какви грамажи?
Това гуори сефте го чувам?! Ний що не знайм за това🤣 колко е цената и къде сте го поставяла?

# 85
И аз искам инфо за теста и добавките! Прекрасна сте! Heart

А на веждите има ли лифтинг или е от ботокса ефектът. На мен сега това ми е болната тема и направо обмислям, след като родя, да правя брау лифт. Като ме пусне ботоксът и съм 10 години нагоре - уморена жена на средна възраст, като са вдигнати веждите - момиченце. Даже и ММ, след като ме е хванал ботоксът и винаги ми казва - нещо изглеждаш много добре, като момиченце си (той.не знае.какви процедури правя Grin)

# 86
Такъв тест и аз съм си правила и то излезе, че трябва да ям само плодове и зеленчуци и то не всички. Ефекта беше същия като спрях глутена и млечните само. Най-добре съм се чувствала на сурова-веган диета , но не успях повече от 3-4 седмици.  Изглеждате прекрасно, красота !

За hi-fu ‘то : усещаше се на места като забиване на иглички, който е правил лазер за обезкосмяване ще познае усещането. При мен проблема е , че съм с тежки бузи и “слаба” брадичка. Дано да има ефект, че ми отказват фейслифт, защото съм била твърде млада , а лифтинг конците нямаха ефект.

Моят мъж ,пусто, всичко забелязва …и сам ме праща на Ботокс като мине ефекта  . Не му харесва   да ми личи като ме ядоса …

# 87
От години ползвам само корейска козметика с всичките стъпки. Задължително слънцезащита и въпреки това, започнаха да ми излизат едни пъпки по челото - страхотия. Освен, че постоянно се подувах, имах корем, дискомфорт и какво ли не. И бях качила едни поне 5 -6 килограма. В лаборатория Рамус си направих теста за хранителна непоносимост( най вероятно го предлагат и в другите големи лаборатории),  избрах този към най- много храни - 330 лева струва, защото в другите пакети не ме устройваха храните- или не ги консумирам, или тези с които се храня ги няма Simple Smile И както си се храня с яйца, домати, ядки.... и всичко светна яко в червено. Т.е. тези храни бавно ме тровят, а теста показва имунния отговор на организма ми към тези храни - с увеличено количество антитела - най-общо. Спрях храните в червено и започнах да се храня с тези в зелено - и ето ти истинско чудо и 47 кг. Нямам корем! Лично за мен този тест е уникален. Но аз спазвам всичко, адски съм стриктна.
Добавките-  следя темата тук за добавките от iherb,  където прекрасната Денис дава изключително полезни съвети за всичко.
Всички добавки приемам по график( с аларма) - аз съм много постоянна. Тези, които са задължително на гладно - на гладно, тези след хранене - тогава. Протеин и колаген винаги на гладно, като протеина винаги е с отстояние от колагена минимум 8 часа. Има добавки, които никога не спирам - като хиалуронова киселина  injuv ( специален патент за кожа с ниско молекулно тегло), протеин, колаген, мултивитамини, магнезий. Има такива, които редувам - например сега от април месец съм започнала да пия добавките за тен - т.к. съм много бяла и изгарям - трета година ги пия и си потъмнявам красиво. Това са CoQ10,  Омега7,  Омега3, Астаксантин,  ликопен,  бета каротен, витамин D3+K2, shade factor, пробиотик за кожа....
На веждите лифтинг ефекта е от ботокса - моята лекарка не знам как го слага, но това е резултата 😀

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 20:45 от Anelia Dimitrova 649961

# 88
МРRA, при кого и какви конци слага?

# 89
МРRA, при кого и какви конци слага?

В Турция ги слагах - на бузите. От тези с така наречените щипки , дърпат и задържат бузата нагоре. Ефекта беше незадоволителен за мен.

Общи условия

Активация на акаунт