Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 930
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Много е прясно още, дайте му малко време. Би трябвало да повлияе поне на пачия крак със сигурност, няма да бръчкате толкова много. Знаете ли колко единици са ви сложили, поне една спринцовка или повече? Аз сложих съвсем малко и имаше ефект.
Като натиснете върху точките на инжектиране усещате ли леко изтръпване или нещо друго?

# 721
Денси, къде слага ти?
На мен винаги ми е казвала Требдафилова, че ако сложа на 1 зона ще бръчкам компесаторно другите, слада ми по линията на косата също.
В Перла клиник при позната сложих.
Не, не се повлиява гневната бръчка, тя си е там и винаги ще бъде. Трябвало е на 30 години да сложа щом съм видяла съмсем леко да започва. Но не съм знаела и за мен тогава беше прекалено рано.

# 722
  • София
Здравейте отново, на 28.08 си сложих ботокс гневна бръчка и пачи крак но до момента не виждам никакъв резултат. Дори опъване леко или някаква промяна нямам. Главоболие и синини липсваха,което ме радва но вече се замислям дали е нормално това.
При мен започва да хваща към 6-7 ден, може и при вас да е така.
За първи път ли слагахте? Колко единици?

# 723
ДР Чилингирова в Дерма-акт винаги казва ботокс три зони и че не се слага само в една, за да не се компенсират мимиките.
Densi, от кой доктор или клиника си доволна за ботокса?

Всеки който е решил да си сложи ботокс, трябва да е наясно, че няма такова нещо като 1 зона. Именно заради компенсирането на мимики.

Аз сложих април месец и започна да ме отпуска около очите, но ще отида за подновяване края на октомври- началото на ноември.

# 724
  • София
Абсолютно съм съгласна, на мен също още първия път ми казаха, че винаги трябва да слагам цялата зона чело и очи. Сега сложих само гневна, защото другата маст още нямаше мърдане, само гневната. Ама безрезултатно.
Не съм съгласна, че щом гневната си е там, няма мърдане. Моята е вбраздена до безобразие. Въпреки това когато сложих за 1 път, изчезна тотално за година. После следващият път отново. Така че не смятам, че има бръчка неспособна на повлияване.

# 725
Здравейте отново, на 28.08 си сложих ботокс гневна бръчка и пачи крак но до момента не виждам никакъв резултат. Дори опъване леко или някаква промяна нямам. Главоболие и синини липсваха,което ме радва но вече се замислям дали е нормално това.
При мен започва да хваща към 6-7 ден, може и при вас да е така.
За първи път ли слагахте? Колко единици?

Да, за първи път 50 единици.

# 726
Има ли образувана бръчка на кожата, ботоксът няма да в махне.Не знам на какво казвате бръчка.Ако е само гънка да, ще спре мимиката и гънката ще се опъне, но ако е бръчка не се маха.Може само да се смекчи малко като спре активността на мускулатирата.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 21:24 от ДХ3

# 727
Аз говоря за бръчка, две даже.
Иначе много интересно имам повдигане на ъглите на устата с ботокс в скули и брадата. Но много ме боля. Ще си направя и на шията.

# 728
Аз също правих ботокс в долна част на лице, по линията на челюстта и в две точки за повдигане на ъглите на устата, там се слага много малко. Ама трети месец е вече и ме отпусна, иначе много добре ми повдигна. Не ме е боляло.

# 729
Знам, че не е точно това целта на темата, но аз при стрес и напрежение много си стискам челюстта. Води до напрежение в цялото лице, главоболи, че и още стрес от болката. Понякога се случва да трябва да налагам с лед, за да се отпусне челюстта. Знам, че може да се сложи ботокс, за да облекчи такова състояние. Случайно някой да има опит с това по-конкретно? Все още не съм се консултирала с лекар.

Обмислям ботокс и с козметична цел, може би също скоро.

# 730
  • Варна
alethea,ти при доктор Савченко ли сложи последното ботокса,че съм забравила?

# 731
  • София
Аз имам изразена гневна бръчка (не гънка) и още при консултацията за ботокс докторката каза да не очаквам чудеса. Доста прилично се поопъна след ботокса, но си я имаше. За съжаление много бързо ме отпусна-2 месеца. Явно доста напрягам зоната там и мускулите се отпуснаха бързо. С дерматоложката коментирахме, че с лазер ще има някакъв ефект. Евентуално и с филър, но аз филър не искам, така че само лазер и след него пак ботокс, пък дано се изглади малко проклетата бръчка. И ще сложа на всички зони, че сега само на гневната сложих.

# 732
За какъв лазер сте говорили с дематоложката за гневната бръчка? Мен ми казаха за СО2, само той помагал на гневна бръчка, но много ме е страх от тази процедура, някакви лица като изгорени съм виждала по разни групи, та не знам.

Някой има ли опит с процедурата?

# 733
alethea,ти при доктор Савченко ли сложи последното ботокса,че съм забравила?
Да.

# 734
За какъв лазер сте говорили с дематоложката за гневната бръчка? Мен ми казаха за СО2, само той помагал на гневна бръчка, но много ме е страх от тази процедура, някакви лица като изгорени съм виждала по разни групи, та не знам.

Някой има ли опит с процедурата?
Ами кожата си е изгорена, това е целта.Няколко човека тук сме оравили.

Джаки, ти защо спря да правиш СО2?

Общи условия

Активация на акаунт