Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 892
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Да, CO2 ми предложи. И мен ме е страх Sad Уж обеща да не ме обезобрази, но каквато съм късметлийка...Имам още 2-3 месеца да помисля по въпроса. Ако не ще си ходя с бръчка Grinning

# 736
ДХЗ< а колко време приблизително е възстановяването и болезнено ли е? Изтървала съм постовете за тази процедура явно.

Гуанчи, при кой лекар ходиш?

# 737
  • София
Alia1, моята не е известна и не смея да я споменавам, че още нямам големи впечатления, да не взема да излъжа някой. Ще и видя възможностите още 1-2 пъти и тогава ще я хваля или критикувам Grinning

# 738
Поне 5-6 дни трябва човек да е у дома.До седмица има белене.

# 739
Няколко дни се опитвам да се свържа с Дерма акт, но безуспешно.
Ех, значи винаги ще се виждат чертите на гневната бръчка. Кофти.

# 740
По тел. , по месинджър, по вайбър винаги отговарят.

# 741
Аз съм много доволна от СО2, но нямам нужните месеци без слънце, затова не съм правила скоро. Зимата сме в чужбина, където има силно слънце.
Инфлуесната от вашите конентари за Георгиевски запазих за ботокс при него. Малко ми е неудобно да не обидя Трендафилова, защото съм нейна пациентка, но искам да опитам дали пък той ще успее да го сложи така че да че ми се свлече челото и да ми падне клепача.
Иначе Скулптрата при Трендафилова ще си сложа.

# 742
За какъв лазер сте говорили с дематоложката за гневната бръчка? Мен ми казаха за СО2, само той помагал на гневна бръчка, но много ме е страх от тази процедура, някакви лица като изгорени съм виждала по разни групи, та не знам.

Някой има ли опит с процедурата?
3 пъти съм правила лазер,да,изгорено е лицето и се излющва за няколко дни,отдолу е разкошна кожата,свежа,сочна,но при мен е краткотраен ефекта,а процедурата е болезнена,но търпима/кремът-упойка не ме хвана/,за белези и при някои по-зряли кожи ефектът е уау,но всичко е до ген.

# 743
Денси, говори с лекарката си за малко скинбустер по линията на бръчката. Доста добре заглажда.

# 744
Какво мислите за новия HALO лазер на дермаакт? Подходящ ли е за третиране на белези от акне или СО2 лазерът остава по-добър вариант?

# 745
Гледах сторита на Хаджийска. CO2 си е за белези. Този Halo не знам дали има лифтинг. Не виждам някакви уау резултати, честно казано

# 746
Здравейте, бихте ли ми препоръчали лекар, който може да отстрани подутина, която ми се се образува след поставяне на филъри и конци около устата. Разграждах многократно  с ензим не се получават нещата. Стой като бразда и няма премахване, при усмивка ми образува допълнителна гънка около устата при назолабиалната

# 747
Жаки, в Дерма-Акт няма проблеми с "менкането" на докторите Simple Smile Широко скроени са. Simple Smile Аз съм ходила при двама, но зимата ще отида при д-р Трендафилова.
Ти как ще слагаш втора Скулптра? Помня че не можеше заради някакво заболяване. Предполагам, че вече си много по-добре. Страхотно! Simple Smile
Много я мисля аз тази Скулптра и събирам смелост. Смятам януари, февруари да посетя Трендафилова за тази цел.
В Дерма-акт д-р Георгиевски е страхотен за ботокс, д-р Хаджийска за състоянието на кожата и процедурите за поддръжката й, д-р Трендафилова за устни и Скулптра. Така че никой не може да се сърди, че за различни процедури избираме различни инжектори Simple Smile

П.С. Жаки имай предвид, че първите 20 дни до месец и малко леко падат веждите и малко погледът е "жално кученце". При който и лекар да съм ходила винаги е така в началото. Но после става прекрасно. Мога да движа веждите си, а всичко друго е блокирано и опнато и много се харесвам.

# 748
И аз менкам лекарите в Дерма акт. Те знаят и изобщо няма проблем. Важно е, че си пациент на клиниката. Някой път пък не е имало час при този, който съм мислила да ходя, а искам по-скорошен и записвам направо при другия от любимите ми лекари и така Simple Smile

# 749
Хелена, в ремисия ми е АИ заболяване. Лекарите мислят че Скулптра или ботокс няма да са тригър при мен, но докато не опитам не знам. Страх ме е малко, но се моля всичко да е наред🙏

Общи условия

Активация на акаунт