Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 894
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Трендафилова винаги знае какво сме правили назад във времето, така че има картон. Иначе паспорт със стикери отдавна не са ми давали, аз не съм си и искала де, така или иначе ги губя. Ако си поискате едва ли ще откажат да ви дадът.

# 46
Паспортът не е задължителен, само по искане на пациента. Всичко се вписва в картона, вкл.срок на годност.
Сега, кято се замисля, те преди около година и нещо дигитализираха, така че е много вероятно и картоните да са дигитални и да ги преглеждат, попълват след преглед. Затова и подписвахме дигитално пакета с Политиката за поверителност и другите документи. Не си спомням последните пъти дали ми носеше Георгиевски картона с него - може би по-скоро не.

# 47
Скрит текст:
Аз явно имам картон в Дерма акт, защото все ходя при Георгиевски, а сега бях при Малев и той знаеше с точност кога и какво съм си правела Simple Smile
Сложих си RRS long lasting (снимки мога да изпратя на ЛС преди и след). Доволна съм много.
Интересно как никой не ми препоръчва PRP, но аз съм му фен и съм решила да си направя 2 процедури.
[/quote]
Може ли снимки на ЛС? Какво третирахте и какво постигнахте?

# 48
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
При мен Трендафилова не знаеше какво сме правили месец преди това(това по повод,че знаела винаги какви процедури има в миналото).
Не я обвинявам,разбира се.Жената има десетки пациенти на седмица и няма капацитет да помни всички нас.
Аз съм сигурна,че картон нямам,нито че някъде ми се вписват процедурите. Помислих си варианта за дигитален такъв,но докторката не е споменавала такъв,нито вписва нещо в лаптоп/таблет(дори не съм я виждала да има такъв в стаята й). Освен момичето,на което плащам в коридора,но тя дори не знае срок на годност,номер партида и така.Само й заявяват процедурата,за да знае какви пари да й се заплатят.

Факт е,че някои имате картони със стикер и баркод(инфо,което смятам,че е много важно),други като мен, нямат никакви документи и реално не знам какво и колко ни се слага.
Дори питах Др Трендафилова колко мл ми е вляла Скулптра,за да знам какво да казвам на колегите й в Щатите. Тя  каза "Кажи им 2 виала." (аз питах за милилитри конкретно) Ок,но в Щатите например един виал може да са други мл.

# 49
Каква мерна единица е тази виала?

# 50
Най-вероятно е имала предвид това:
Скрит текст:

Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus
Околоочната зона ми е слабост - тънка, прозрачна и суха кожа с тъмни кръгове. През последните 4 години съм правила сесии мезотерапия с Филорга, RRS eyes и последно от декември до март Philart eye. Ако трябва да съм честна не видях кой знае какъв ефект от нищо, а не е като да не полагам грижи за тази зона, даже напротив.
Д-р Битолска/Дерма-акт/ ми предложи да пробвам Sunekos, а Григорова/Белисимо/ пък Nucleofill. Ще пробвам всичко, но не бързам, защото филър там не смятам да слагам за сега,  не докато не сложа "подложка" на друго място, а за сега нямам нужда, ботокса и скинбустерите държат положението все още, но това ще е до време Sunglasses
ПП Аз имам досие в Дерма-акт, Клаклова винаги го е носела, нещо като папка А4 формат и там лепят стикерите, давали са ми и на мен картончета/паспорти, но не ги пазя, водя си моя статистика в ексел Trollface

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 13:06 от Elyon Brown

# 51
Момичета,получихте ли смс за д-р Лекова? Толкова се разстроих. Мир на праха ѝ.

# 52
😱😢 Ужасно!

# 53
Леле, тя не е ли млада, към 40тте-50тте? Да почива в мир!

# 54
Леле, тя не е ли млада, към 40тте-50тте? Да почива в мир!
На 42 беше душичката,има малко момченце на 4-5 години.
Да е светъл пътят ѝ.

# 55
За д-р Десислава Лекова ли става въпрос? Не мога да повярвам! Какво се е случило с нея?

# 56
  • София
Момичета,получихте ли смс за д-р Лекова? Толкова се разстроих. Мир на праха ѝ.

Ужасно!!! Какво се случи???? Млада жена, с мъничко дете....Бог да я прости....Мислех си за нея тези дни....
Миналата година ми отмениха час през Ноември...Писах й, да я попитам как е - каза ми "Появи ми се много неприятен здравословен проблем и ще се лекувам". Това е преди 8 месеца. Жалко, интелигентна, търпелива, адекватна. Лошото идва толкова бързо, пазете се момичета и нацелувайте децата си!

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 15:49 от Rima

# 57
Не съм получила смс за д-р Лекова, сменях номер. Но от думите ви разбирам за какво става въпрос.
Нямам думи. Пациент съм й повече от 4-5 години. Уникален човек и професионалист. Често минавам покрай клиниката й и всеки път ми се свива сърцето. Все се надявах, че ще ми звъннат с хубавата новина, че подновява практика и мога да запиша час. Много дълго отлагах да отида при друг и когато записах час, ми беше откровено тъпо.

Царство й небесно!

# 58
Боже… всичко ми се обърна, милото детенце осиротяло Sad((( не се пребори доктор Лекова, светло да е на душата и🙏

# 59
  • София
Здравейте, бихте ли ми казали къде може да се направи Vaser Lipo в Истанбул. Интересува ме за стягане на кожата. Благодаря.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 01:58 от Lila Pause

Общи условия

Активация на акаунт