Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 997
  • 753
  •   3
Отговори
# 120
Анелия, страхотен резултат. Но и поздравления за начина, по който си обръщате внимание. Кой е докторът, който ви постави ботокс?

# 121
  mariat Както казах, аз съм от провинцията и лекарката ми едва ли е известна. Ако желаете, ще ви предоставя информация на лично съобщение.

# 122
Да, аз също съм от провинцията, но не за това ми е въпросът.

# 123
  • Там където
Ciara, слагам основно скули и назолабиални + марионетни бръчки. Ботокс правя за чело и околоочен контур. По-доволна съм от скинбустрите и фотоподмладяването обаче. Ако трябва да съм честна най-добре изглеждам когато съм починала, наяла се и наспала се Simple Smile

# 124
Бях на устни днес, 0,6 Сейфа, д-р Чилингирова отново.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 07:07 от ДХ3

# 125
В Дерма акт досега не са ми го предлагали този филър. Трендафилова ми слага Рестилейн кис, който след два месеца едвам се забелязва (ходя две години подред, слага ми по 1мл). От една страна хубаво, че не си личи от самолет, но от друга, все ми се иска повече изразителност, така да се каже.

# 126
Не го предлагат, защото е плътен , но при мен с Рестилейн все някакви проблеми имам.

# 127
ДХ3, много си хубава нямаш никакви бръчки пу пу!
Като спадне отока устните ще са ти супер

# 128
  • София
Рестилайн при мен също е нетраен.

Чудесни устни !

# 129
ДХ3, много си хубава нямаш никакви бръчки пу пу!
Като спадне отока устните ще са ти супер
Нали, прекрасна е Heart Eyes

# 130
Толкова добавки, толкова стъпки при поставянето на кремове и  серуми, просто нямам нерви аз.
Затова се и отказах от пордуктите на Ординери, че то сто стъпки само докато четях указанията и се изприщих...
Направо се прекланям пред Anelia Dimitrova 649961!

По въпроса за околоочните грижи - само кремове и серуми.
То аз вече съм изпуснала всички влакове (на 60+).
Мисля по въпроса за хирургичен лифтинг, все още се колебая.

# 131
И аз от години съм с корейска рутина и продукти, регулярно пия и колаген и хиалурон , цинк, витамин Ц, Астакстантин за петната. То грижата з тяло и лице е комплексна- храна, вода, добавки, сън, спорт, козметика, масажи и инжекционни когато му дойде времето.
Ако се разчита само на тях и ако до 45-50 не си полагал никави грижи за кожата, няма как да са уау нещата.
Аз във вълшебни инжекции не вярвам нито в пълната им безопасност, те са допълнение към цялостния лайф стайл. Ако се ползват разумно помагат, ако се прекали точно обартното. Та истината е във времето и количеството и не на последно място качеството.

# 132
ДХЗ, много красиви и изразителни устни!Не ми изглеждат чак толкова отточни, като за инжектирани току що.Спомням си, че беше споделяла, че се е наложило да ги разграждаш преди време.Каква беше причината?А на гневна слагате ли нещо? Изглежда отлично.

# 133
Разграждах, защото ми поставиха филър неправилно и се образуваха вътре, където започва лигавицата, балончета, които освен, че не се абсорбираха, пречеха да си затварям добре устните.Д-р Чилингирова( не ги прави тя) ги спука и изстиска, но това не реши проблема и решихме да ги разградим.Не беше приятно.
Иначе слагам ботокс, като последно беше септември.Мин.година 2 ампули Радиес през 6м.Първо горна част, после долна.От няколко години не съм слагала друго, освен 1 път СО2 лазер на цяло лице.
Реших да се въздържам от субстанции, защото искам лифтинг някой ден, а и също не знам доколко ще повлияят на тялото ми в бъдеще.Един вид ще правя минималното, за да забавя процесите.Но при мен само лифтинг ще има задоволителен ефект- за долна част на лицето и браулифт за свличането на веждите и затварянето на очите, защото само блефаро няма да реши проблемите.Това ако имам пари 😜😃
Благодаря ви!
Д-р Чилингирова е станала много добра с устните.Този път използва съвсем друг подход и мисля, че и синини няма да имам.Иначе кървя доста и преди и синините бяха налице.На 47 съм вече.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 08:32 от ДХ3

# 134
Толкова добавки, толкова стъпки при поставянето на кремове и  серуми, просто нямам нерви аз.
Затова се и отказах от пордуктите на Ординери, че то сто стъпки само докато четях указанията и се изприщих...
Направо се прекланям пред Anelia Dimitrova 649961!

По въпроса за околоочните грижи - само кремове и серуми.
То аз вече съм изпуснала всички влакове (на 60+).
Мисля по въпроса за хирургичен лифтинг, все още се колебая.
Хич и не съжалявайте, продуктите на Ординъри са си баш ординъри - за мен нищо особено, то и затова цената им е такава. Може би пепдити и ниацинамид стават, ако си по-младичък и не ти трябва особена грижа, но има по-добри варианти от тази марка.

Лично за себе си не правя сто стъпки, нито имам нерви, нито толкова агресивно ежедневно почистване ми се отразява добре на кожата. Май съм от малкото, които не ползват корейска козметика - имам един-два продукта, но по-скоро са изключение. Аз съм ретро и си карам на класиката с френски и японски марки.

В един момент просто ще направя лифтинг и толкова. Въпреки, че съм суетна относно външния вид, не ми е драма, че остарявам - нормален процес е.
Не знам дали следите Брайън Джонсън - милионерът, който връща времето назад. Пробва революционно нови терапии за абсолютно всичко - от кожа, коса, през мускули, кости. Наистина има уау резултат и изглежда години-години по-млад. Но той само това прави и е милионер. Интересен му е инстаграмът. Но аз не бих живяла никога така.

Общи условия

Активация на акаунт