Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 797
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Леле, Анелия, колко много неща правиш: пиеш, мажеш, масажираш...
За това трябват много време, пари, постоянство.
Завиждам ти благородно, че успяваш и постигаш страхотен резултат!

# 211
Вит Ц върху кожата дава резултат върху горните ѝ слоеве, няма връзка с вътрешните химични процеси, които я обновяват отвътре( теоретично).
Аз също се “уморявам” от пиене на добавки и пия предимно такива за наваксване на липси и подобряване на определени здравословни състояния.Даже често спирам всичко и преставам да ги мисля- натоварва ме.
Само магнезий гледам да пия редовно, защото имам неврологични смущения по периферната нервна система.Леки тикове и мини крампи на мускулатурата.Това се появи от няколко години и спирането на магнезия води до появата им веднага.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 23:25 от ДХ3

# 212
ДХЗ, определено са поспаднали Simple Smile Добре е така - хем личи, че е слагано, хем не е прекалено, а точно за хидратация и връщане на обема. Кой ти ги прави?

Аз не съм слагала от 2-3 години. Понякога се замислям дали да сложа пак 0.5, но при мен прави едно ръбче на горната устна, а аз контур не искам.

Скрит текст:
  Добавки приемам - и магнезий, и цинк, и вит Д, колаген. Не съм против тях, разбира се. Коментарите ми бяха най-вече с оглед, че за тялото няма чак такова значение в колко часа пиеш нещо, ако то е суплемент, а не лекарство. Има някои изключения като желязото, но в общия случай е все тая. Пък ако трябва да сме съвсем честни, повечето проучвания за ефекта от добавките са финансирани от производителите им, тоест няма как да разчитаме на абсолютна обективност. Отделно нещо, което не се коментира, а има връзка - пушенето. В България масово жените пушат по много и от ранна възраст. Това дава отражение върху всички функции в тялото, кожата със сигурност. Прекаляване със захар, сол, бели теста, пържени храни не е изключение. Та, добавките са черешката на тортата, но ако "блатовете" не са окей, няма много значение.   

# 213
Да, Лайт, при мен устните мн. се надуват и трябва време да спаднат.Още даже не са. Понеже целях лек обем, затова само 0,6 сложихме.Д-р Чилингирова ми прави устните винаги, изключая един злощастен опит по стечение на обстоятелствата.
И при мен има ръбчето, но и без филър си стои така.

# 214
Момичета, моя кажете каква е грижата за кожата след разграждане на филър, твърдо съм решена, че ще го махам и това беше най - голямата грешка в живота ми. Лицето ми седи подпухнало и грубо, сложих филъри в скули и под очи. Моля ви кажате ми какво да очаквам след разграждането и как да възстановя възможно най - бързо. На 38 години съм. Благодаря ви!

# 215
Колко време е минало?Изчакай поне месец и ще има промяна.

# 216
Колко време е минало?Изчакай поне месец и ще има промяна.
Минаха две седмици. Не знам дали ще издържа да се гледам така месец. Не мога да спя и да се храня от притеснение. Допълнително, след месец вече ще съм извън България и няма да мога да върна там където го поставиха.

# 217
От една страна им е нужно време на филърите, за да слегнат.Но от друга - като алергичен отговор на тялото ли изглежда?Аз разграждах филър на гневна понеже се зачервявах и отичах, а изобщо не можех да разбера от какво / топло, студено, козметика, храна и т.н/ беше ужасно грозно, точно в десятката.Разгради се без проблем за 12 часа и никакви специални грижи не съм полагала.

# 218
От една страна им е нужно време на филърите, за да слегнат.Но от друга - като алергичен отговор на тялото ли изглежда?Аз разграждах филър на гневна понеже се зачервявах и отичах, а изобщо не можех да разбера от какво / топло, студено, козметика, храна и т.н/ беше ужасно грозно, точно в десятката.Разгради се без проблем за 12 часа и никакви специални грижи не съм полагала.
Благодаря Ви. Не прилича на алергична реакция а просто на ненужен обем където не трябва, който тотално ме обезличи и не харесвам. Притеснява ме само дали няма да стана още по-зле след разграждането.

# 219
Значи поне 2 седмици трябва да филъра и на околните тъкани.Помня, че когато сложих за 1 път скули и минаха 15дни, се обадих на лекарката да ми обясни защо вече го няма 😃.
Разграждането води до спихване на околните тъкани също, така че бих помислила  добре как да процедирам.Ако не Ви е притеснително дайте снимка да видим дали наистина има проблем.

# 220
  • при Arctic Monkeys
Аз не бих разградила филър. 2 седмици е малко време, за да се види краен резултат. В краен случай можете да опитате с апарат-радиочестотата мисля, че помагаше.

# 221
Здравейте момичета,

Сега текат промоциите в Дермакт и ми се иска да пробвам процедурата  скинбустер (на 33 съм). Някой на сходна възраст може ли да посъветва от кой бустер е доволен. Чудя се между Сайфа и Philart Next. Restylane vital съм слагала под очи, но не забелязах кой знае каква промяна.

# 222
При скинбустърите има протокол- слагат се поне 2 орез определен период.само един не знам ще има ли ефект.

# 223
Както ДХЗ споделя, спихват и околните тъкани след разграждане на филър.Въпреки, че при мен беше съвсем малко количество хиалуронидаза, защото и количеството филтър беше минимално, гневната ми доста силно се изрази.Често правя PRP и малко се поизглади, но гневната ми и от ботокс не се повлиява, стоят си като вдлъбнатини неподвижни линиите.

ДХЗ, устните са екстра!

# 224
Значи поне 2 седмици трябва да филъра и на околните тъкани.Помня, че когато сложих за 1 път скули и минаха 15дни, се обадих на лекарката да ми обясни защо вече го няма 😃.
Разграждането води до спихване на околните тъкани също, така че бих помислила  добре как да процедирам.Ако не Ви е притеснително дайте снимка да видим дали наистина има проблем.

Може да видите колко ръбато ми стана лицето и как се появи тази сянка в дясно.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 01:02 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт