Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 607
  • 753
  •   2
Отговори
# 510
# 511
Аз също бих сложила първо Хармониката.
При мен, първо сложихме 2 бр. Хармоника в скулите, след това 1 бр. Радиес в назо и марионетни. След това нямаше нужда от филър.

# 512
При кой лекар сложихте Радиес в назо и марионетни? Не знаех, че може да се слага директно там.

# 513
  • София
Извинете за тъпия въпрос, но каква е разликата между радиочестотен и лазерен лифтинг?

# 514
При кой лекар сложихте Радиес в назо и марионетни? Не знаех, че може да се слага директно там.
Може да се слага навсякъде в средна и долна част на лице, шия, деколте, длани .

# 515
При Ванеска правих и Хармониката и Радиеса. И двата продукта са поставяни с канюла. Доволна съм.

# 516
  • в 1001-та нощ
Извинете за тъпия въпрос, но каква е разликата между радиочестотен и лазерен лифтинг?

Радиочестотният лифтинг се прави с радио честота, а лазерният с лазер. И двете процедури са далеч от очакванията на хората за лифтинг и имената звучат доста подвеждащо предвид формираното очакване в описанието и крайният ефект.

При радиочестотният лифтинг се работи с радиочестота. Прилага се контактен гел, зоната се загрява до около 40 - 42 градуса (бързо за около 10 мин, в зависимост колко сте хидратирана) и тази температира се поддържа опр. време, напр. 30 мин. Идеята е, че топлината стимулира фибробластите да произвеждат колаген. Дали ще произвеждат, това е друг въпрос - въпрос на метаболизъм, изходни в-ва и т.н. Дали това е достатъчно за видим лифтинг .... също е под въпрос. Процесите на стареене са свързани и с артофия на черепа (свиване), загуба на мастна тъкан, отпускане на кожата. А тази процедура и топи мазнини, които в много случаи са важно за свеж и сочен вид.

При лазерния лифтинг се ползват лазери, но те са доста различно - аблативни (с изгаряне на поръврностния слой), фракселирано (на решетка за по-бързо възстановяване), неаблативни (с по-малко травма)...

В общия случай се разчита на травма, разрушаване на част от собствения колаген, за да се стимулира организма да си го самовъзстанови. Дали той ще си го самовъзстанови пак е друга тема и зависи и от други фактори. Хубаво е да се съчетава с PRP / PRF.

И за двете процедури е хубаво да се знае как работят, за кого са, странични ефекти, за да се прецени дали са подходящи за конкретния човек в текущото му състояния. Както и да се направи подготовка, за да се извлече максимума от тях.

Успех!

# 517
Алена, както винаги, много полезна информация Simple Smile
Благодаря ти Simple Smile

# 518
  • София
Много благодаря за отговора, подробен и добре обяснен. Бях се насочила към процедура с радиочестотен лифтинг, но щом топи мазнини, определено не е за мен. Добре, че не избързах да купя.

# 519
  • На черешатааа
Благодаря за съветите дами Flowers Hibiscus. Пазя час за Хармоника значи, след това ще видим Relaxed

# 520
Здравейте, бях си запазила вчера час за поставяне на хиалурон в устните,понежв от миналата година не бях и исках малко да ги дооформя. Козметоложката съответно ми отказа,тъй като съм имала миграция и каза,че трябва да го разгради на два пъти и да ми постави наново филър, явно по-малко.
Аз обаче никога не съм виждала проблем в това,тъй като предпочитам по-големи устни и си мисля,че като ми го махне за отрицателно време пак ще прекаля.😁 Някой минавал ли е през такава процедура и как ме съветвате да постъпя?

# 521
Тъп въпрос:
Къде мигрира филъра от горната устна?

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 21:49 от monii

# 522
Тъп въпрос:
Къде мигрира филтъра от горната устна?
Над горната устна, става като ръб и изглежда като мустак 😃

# 523
Мигрира над ръба на устните, чак до носа съм виждала качен.Случва се, когато се иска много големи устни, които не могат да поемат количествата и продуктът тръгва нагоре под напъна на новия филър.Също ако е поставен неправилно изначало.Скоро видях такава жена, ей бога ми, не знам как се гледа в огледалото, а от нейна позната знам, че постоянно ходи да ги боде тези устни.🤦🏻♀

# 524
Тъп въпрос:
Къде мигрира филъра от горната устна?

Тук се включвам аз да покажа нагледно.😁
При мен се е и насъбрало във вътрешната част на устните. На снимки обаче изглежда по-страшно отколкото на живо.😇

Общи условия

Активация на акаунт