Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 572
  • 753
  •   2
Отговори
# 540
Тези устни няма да се разградят напълно само в една процедура, така че няма да останете без никакъв филър изведнъж. В тик ток има много клипове на момичета, които се снимат преди, веднага след, 24/48/72 часа след и честно казано винаги изглеждат по-добре след разграждане. Аз харесвам и естествено направени устни, и леко fake look, но вашите наистина са препълнени, та изглежда като лоша работа, не като fake look.
Няма да се разградят от самосебе си.

# 541
Моите на 2 пъти се разградиха. да.

# 542
Добре де, при толкова много дерматолози и клиники, как ходите при "козметолог"? И какво е козметолог, модерното наименование на гаражните козметички?
Устните са много зле!

# 543
Веднага бих разградила всичко.

# 544
Не искам да съм груба, но кой да ви каже, че нещо не е наред, то е очевадно. По 1 мл през 6 месеца е безумно количество. Със сигурност разграждане ще трябва, но като сте свикнала да се гледате така не знам как ще се приемете.
А как бяха устните в изходно положение, ако имате снимка и желание бих видяла, какви са били преди филъра.
Това е след първото поставяне, при дерматоложка естествено,но въпреки това според мен има нещо съмнотелно. По груби сметки съм си наблъскала 5мл.

# 545
Тъп въпрос:
Къде мигрира филъра от горната устна?

Тук се включвам аз да покажа нагледно.😁
При мен се е и насъбрало във вътрешната част на устните. На снимки обаче изглежда по-страшно отколкото на живо.😇

И на тези устни искате да слагате още...
Разградете ги и са направете естетически добре изглеждащи устни. Добре, че сте попаднала на съвестен специалист да откаже...

# 546
Не мога да се въздържа и трябва да похваля дамите от темата за добрия тон и деликатните отговори, но аз ще трябва да кажа, че Царят е гол.
Устните от последните снимки са гротескни.

# 547
Гледам снимките преди и след и страшно ме е яд на вас! Имали сте абслолютно прекрасни устни, за такива много хора мечтаят! И сте се направили на това, ако сте ми дъщеря ще ви набия😅🤪
Махайте всичко сега и дано се видите реално колко сте хубава без тези… наденички на лицето си:)

# 548
Др. Владимировна е козметолог от Украйна. Тя не е дерматолог.

# 549
Тъп въпрос:
Къде мигрира филъра от горната устна?

Тук се включвам аз да покажа нагледно.😁
При мен се е и насъбрало във вътрешната част на устните. На снимки обаче изглежда по-страшно отколкото на живо.😇

Имала сте прекрасни устни преди...
Сега много сте ги предозирали и за мен изглеждат ужасно. Дано да решите да ги разградите и да се харесате след това.

# 550
Др. Владимировна е козметолог от Украйна. Тя не е дерматолог.

Не разбрах, тази лекарка ли е обезобразила устните на момичето? Или тя е отказала?

# 551
Ама за какво обезобразяване говорите и кой какво е трябвало да каже. Момичето съвсем доброволно си  наливало филъри на равни интервали. Нали има огледала - гаранция е била наясно с резултатите. Най-вероятно жените от нейното обкръжение също са с подобни обеми.
Не сте ли виждали в групите за силиконови импланти - там на всички им малеят 500 кубика на гърда и си слагат някакви огромни балони, защото иначе не било женствено.

# 552
Според мен момичето си се харесва и ни прави тук на канарчета.
С тази мода за джуки, започнах да се чуствам като изчезващ вид Grinning

# 553
Ами аз ако съм уважаващ себе си лекар, никога на никаква цена не бих искала подобен “резултат” да се свързва с името ми.

# 554
  • Варна
Аз бих искала да попитам притежателката на тези устни с искрено любопитство не прави ли сравнение между себе си и повечето хора около себе си с нормално изглеждащи устни? И как се котира външен вид с такива устни на работното място? Целта ми е не да Ви засегна, но пък понякога е добре да се научи истината, а не замазване на очите от козметоложки и 2-3 приятелки, примерно. Бих разградила на секундата.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 13:12 от ivka_smile

Общи условия

Активация на акаунт