Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 48 022
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Аз платих 400 лв. за него, но за мен ефекта беше твърде краткотраен, около седмица, затова и не повторих.

Ами аз доколкото четох се правят две процедури през 4 седмици и може би тогава има по-дълготраен ефект.

Ще споделя за резултата и след първата и след втората процедура.

# 661
Здравейте, моля дамите, които имат опит с Каризма и/или Скулптра да споделят впечатленията си.

Една дама беше писала, че нейният лекар и е обяснил + и - на двете, но не даде подробности. Благодаря предварително.

# 662
Правила съм Профайло, ефектът при мен се задържа около месец.

# 663
  • София
Аз съм правила Скулптра - 2 пъти в шия и Радиес - 2 пъти в скули, без видим ефект с просто око и апарат ( камера) в клиниката!

# 664
Аз не съм правила Профайло или Скулптра, но от споделеното тук май излиза, че от колагенстимулиращите най-добър ефект има Хармоника

# 665
Хармоника = Радиес и хиалурон.Така че по-скоро е индивидуално.

# 666
Правила съм Профайло, ефектът при мен се задържа около месец.

А имахте ли синини след процедурата?

# 667
Профайло и нуклеофил са временни решения. Просто малко по-силни скинбустери. Ако ще и 10 да сложите винаги ще трябва да се подновява наново. Аз си го слагам в марионетните и действа две-три седмици, след това лицето се връща в първоначалното си състояние, който не иска филъри с хиалурон може би това е решение за него. Не съм имала синини  никога.

# 668
При някои хора има синини и папулките стоят 1-2 дни, да се знае.

# 669
Здравейте, дали някой има мнение за това лазерно DPL подмладяване на https://japderm.bg/, което сега промоционално е с безплатна първа процедура. Имам притеснения ми за евентуално разграждане на съществуващи филъри, дали може да има такъв страничен ефект. Увериха ме, че не, ако е минал повече от месец от поставяне на филъра.

# 670

Това не е точно така.Хармоника се състои от 70% ХК и приблизително 20% калциев хидроксиапатит.Именно ХК дава обем, но къде е непредвидимо в някой случаи.В Радиес няма ХК и съответно обем, а само стимулиране производството на колаген.
Понеже си сърбам още попарата от Хармониката, та не мога да си премълча.

Рима, какво количество Радиес инжектира?Една доза е количеството само за едната скула по принцип.И аз когато слагах една доза разделена в двете страни нямах ефект.

# 671
Така де, казвам, че Хармоника няма как да се представи по-добре от Радиес и че всичко е индивидуално.

# 672
Здравейте, дали някой има мнение за това лазерно DPL подмладяване на https://japderm.bg/, което сега промоционално е с безплатна първа процедура. Имам притеснения ми за евентуално разграждане на съществуващи филъри, дали може да има такъв страничен ефект. Увериха ме, че не, ако е минал повече от месец от поставяне на филъра.

Била съм там на една безплатна процедура. Ами по-скоро нищо, поне от една. Аз щях да ходя пак, но нещо не се наканих и така не знам дали има ефект от повече процедури. Направете си, като е безплатна, после дават някакви намаления на различни процедури. Не съм се въползвала, но на Вас може да допадне.

# 673

Това не е точно така.Хармоника се състои от 70% ХК и приблизително 20% калциев хидроксиапатит.Именно ХК дава обем, но къде е непредвидимо в някой случаи.В Радиес няма ХК и съответно обем, а само стимулиране производството на колаген.
Понеже си сърбам още попарата от Хармониката, та не мога да си премълча.

Рима, какво количество Радиес инжектира?Една доза е количеството само за едната скула по принцип.И аз когато слагах една доза разделена в двете страни нямах ефект.

А какво е лицето ти попринцип, слабо/изпито със загуба на обем или обратното кръгло/ пълно с плътна тежка кожа?

# 674
Генерално идеята на скинбустерите е допълваща грижа. Човек освен да възстанови загуба на обем чрез филъри и колагеностимулиращи продукти в определени зони, е добре да дава и обща грижа на дълбоките слоеве на кожата, където не може да проникне бяла козметика. Това е и ролята на продукти като бустерите, а не някакъв уау ефект.
Темата не е затова, но хранене, вода, достатъчно сън, отказ от цигари и алкохол, достатъчно движение са много смислени грижи за кожата в дългосрочен план. Инжекционните процедури са хубав бонус.

Общи условия

Активация на акаунт