Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 259

• 33 490
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро!

И петък дойде....Да се усмихнем и пийнем кафе. Coffee

Всеки актьор има хектъри!Това,което пишат изобщо не ме учудва! Grinning

Ново пуснато снощи...

Туба и Есра Аккая добавиха към своята инстастория #TubaBüyüküstün
@themarmarabodrum и @tutibodrum
Благодаря ви много, че ни приехте като екип

Ние  @tubabustun.official

От Instagram на списание ELLE Türkiye #TubaBüyüküstün
Имахме нашата специална вечеря, на която се срещнахме с победителите, водещите и съдиите от наградите ELLE STYLE Awards 2024 × P&G Beauty. Всички заедно се връщаме към онази приятна вечер.
@elleturkiye x @pgturkiye
#ELLE #ELLEStyleAwards2024 #ESA2024 #herhalinleyıldızsın #ESA2024xPGBeauty #işbirliği
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246918%2Fclub63875573

Приятен и спокоен ден!

# 16
Добро утро! Coffee
Lina, точно това имах предвид. Сериала те кара да се замислиш и да преоцениш някои случки и състояния в своя живот.
Малко ме е яд на Топрак.
Така и не разбрах защо постъпи така?
Ада и Топрак изглеждаха много добре заедно, но дали беше така?
Сред трите приятелки Ада беше единствената, която изглежда нямаше яснота какво иска.  Не че Севги и Лейля бяха напълно уверени в избора си, но имаха представа за реалността и приоритетите си.  Въпреки това Ада се нуждаеше от допълнително лечение и сесии със Заман бей , за да разбере основната причина за постоянната си тревога.  Имаше много повече неща  за себе си, които тепърва предстоеше да открие, и пътуването можеше да се окаже самотно за Ада, ако не бяха трите и приятелки. Те се справяха с различни проблеми в живота си и въпреки че понякога се чувстваха претоварени, винаги намираха подкрепа и любов една в друга.  Приятелството им беше единствената константа в живота им и колкото и да си лазеха по нервите, винаги знаеха, че ще свършат заедно.
Най-хубавите моменти в сериала за мен са когато трите приятелки са в един кадър и, без да  се стесняват обсъждат живота си.  Откровените разговори определено са връхната точка, а химията, която споделят Туба Бююкюстун, Седа Бакан и Бончук Йълмаз, е очевидна на екрана.
И разбира се, констелациите.
Сериала ми беше препоръчан от приятелка, която наистина е посещавала такива и на мен ми стана много интересно.
Индивидуалната сесия между Заман бей и Адa също беше нещо ново и интересно допълнение в този сезон.

# 17
Здравейте,
от днес светът е Олимпиада.
Благодаря за хубавите постове и мисли , относно сериите, отдава ви се определено. Flowers Hibiscus
Лина така е . Страхотен гръб и не само. Хейтърите умора нямат. Преди няколко дни имаше злонамерена атака срещу Туба, не си струва да навлизам в подробности, но хейтърите явно харесват „пластмасатерки“. Аз така наричам жените с  изкуствени джуки и подобрения по тялото, и всички до една изглеждат еднакви, няма нищо автентично у тях. И освен да слагат селфита и да копират някого, друго не могат. 
Каквото и да пишат обаче, никога няма да успеят да умаловажат постигнатото от Туба. И след 50 и повече години за Туба ще се знае, защото е първа в много неща и е постигнала много успехи, а другите няма да ги има още утре. И както се казва и срещу нея да тичат пак няма да я стигнат.
По-лошото е, че повечето от хейтърите са жени. За тях е проблем да признаят, че има някой, който е по-талантлив, по-красив, по-интелигентен и по по от тяхната любимка  и от самите тях.
А защо Бирсен вече е благоразположена към Туба, идея си нямам.
И в този ред на мисли ,социалните мрежи за мен вече повече вредят на  потребителите, отколкото да са им от полза.
 И по-добре от това не може и да се каже:
Цитат
Сериалът е направен хората да се замислят и няма значение харесваш или не актьорите, фабулата или СЦ, целта е съвсем друга и като прочета , че някой не харесва сериала, се чудя - а себе си харесва ли, собствения си живот анализира ли, стреми ли се да подобри състоянието си или да помогне на близък за това... Явно, не. Гледал е повръхностно и сериалът за него е това, което написах в първия си анализ.“
И как да се замислиш, като трябва да има с какво да се замислиш и ценностите да са ти други.
И пак стигаме до това, че нещата до толкова са изпростели в днешно време, че по-важно е как изглеждаш и какво материално притежаваш, а не какво си постигнал и си дал на тези около теб.
Извинете за отклонението.
Снимка от снощи:

Хубав ден!

# 18
Здравейте отново! Hug

Снинова,и аз ги четох във ВК. Hands V Няма смисъл да се ядосваме.Имало ги е и ще ги има такива дребни душици.
Видях,че има още нови снимки и наминавам да ги пусна.

Туба и Есра репетират някаква сцена.Туба да не започне и в театъра да играе?
Tубa добави към Instagram история #TubaBüyüküstün
@esraakkaye

събраните на снимката пусната от Снинова
Tубa добави репост от Duygu Abak Tille към Instagram #TubaBüyüküstün
@tubabustun.official @esraakkaye @mmyilimazer

От 19 юли до 25 юли "Zeytin Agacı" е най-гледаният сериал сред всички сериали в дигиталните платформи в Турция.

Спокоен следобед! Two Hearts

# 19
Здравейте
                                 Момичета Благодаря за вашите мнения,снимки за споделените неща.

Добрите хора могат да почувстват красотата,
                                       имат смелостта да рискуват и силата да говорят истината.
                                       И именно тези положителни качества ги правят много уязвими.
                                       Именно затова добрите хора често са разрушени от вътре.
                                       Ърнест Хемингуей

Момичета       Revolving HeartsRevolving Hearts на няколко пъти   ми се появява надпис-Започнете да пишете и поста ми изчезва.Вчера на два пъти  бях писала  и преди да го пусна ,появи се надписа  и изчезна.За днес това ми е третия път.Някой ако знае да ми обясни.

Приятен следобед,дами ето пак

# 20
Здравейте!

Благодаря за споделеното.
Почвам отзад напред.
Вичи, не зная на какво се дължи, аз нямам такива проблеми.

Злати, много интересни снимки! Дали ще играе в театър?
Знам, че Онур ѝ беше казал, че тя не е за театър, че има тих глас, но пък съвременните актьори пеят и играят с микрофони и това не пречи на великолепното им участие.
Туба е длъжна да пробва всичко. Вече има клип на песен, рисува, прави скулптури, снима...
Няма да се учудя и да я видим и в балетна постановка!  Blush

Снинова, така ми хареса! Hands V
Толкова емоционален пост! Красота!
Според мен Бирсен хареса Туба на интервюто след „Сякаш няма утре“. Видя колко е интелигентна, чаровна, елегантна и естествена. Нищо излишно, нищо недоисказано. Това интервю направо обърна отношението ѝ. Разбра, че с Господ не може да се спори. Туба е това, което е, няма равна на нея в Турция, а и в света такива хора се броят на пръстите на едната ръка. Нея не я засяга калта, колкото и да я хвърлят по нея. Това отминава, а Туба остава. И който направи опит да се сравни с нея бива наказан от съдбата по някаква причина. Странно, но е факт...

Нези, забеляза ли, че Заман бей се опита да направи сеанс сам на себе си с тези кристали. Явно това е възможност да разставиш по местата им своите мисли, отношения и чувства, за да намериш изход.  Вероятно е трудно сам да се анализираш, дори за специалист, като  Заман.
Ада определено се учи на това и успя да му помогне.
Имаше много интересни моменти, като например отношението на Селим, който се отказа от любовта в името на детето. Така смята че е правилно Ада, т.е. СЦ. Grinning
Серкан е страхотен актьор, макар като външност да ми е противен. Има нещо лигаво, т.е. аз така го виждам. Grinning
Но как му блестяха очите по време на срещата с Ада! Вярвах на всичките му чувства. Hands Plus1

За други впечатления - в следващ пост.
Приятна вечер!
Отивам на олимпиада!

# 21
Не мога да се въздържа, уникално и невероятно шоу правят французите.

Туба с Дуйгу.

# 22
Здравейте,момичета!

Да се насладим на кафенцето,макар и със закъснение! Coffee
Скрит текст:
Днес рано отидохме на плаж след двегодишно прекъсване.Духаше вятър и имаше вълнение.

Благодаря за всичко споделено от вчера! Hug Flowers Cherry Blossom
Голямо шоу направиха снощи французите.Особено накрая светлинното на Айфеловата кула!
Вичи Hug и аз го нямам този проблем.

от вчера
От instastory Seher Daguloglu Alptekin #TubaBüyüküstün
Вероятно е майката на реж.Бурджу Алптекин.

Желая ви приятна събота!

# 23
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Времето пак стана за плаж.

Не знам Туба дали ще ни изненада с някакво театрално представление, но винаги има пълен гардероб с изненади. От самото начало, откакто е в Бодрум дава някакви нишани, че се готви за нещо. Да видим какво ще излезе. Иначе е споделила пак сторита за животните, олимпийският им отбор и неща за олимпиадата и репост на фенка от Ливан. Там ЗА е 16 дни в топ 4.

Адмирации и за Селин Дион снощи на откриването на Олимпиадата.

Хубава вечер.

# 24
Здравейте!

Благодаря за споделеното.
Разбира се, Селин Дион и лазерното шоу на Айфеловата кула бяха най-хубавото!
В стремежа си да бъдат оригинални и неповторими организаторите „пресолиха манджата“ и на места програмата беше кичозна и да не кажа будеща отвръщение. Но това е друга тема. Да се върнем на нашата.
Малко очарователни моменти Ада и Даяр

Бяха наистина сладки. И искам да поздравя Тъпигьозов (шегувам се с най-добри чувства, все пак съм от народа на Стоичков Joy) за прекрасните снимки на любовната игра между Ада и Даяр. Без голи сцени, но страстно и интелигентно. Браво!

Хубава вечер ви желая!

# 25
Здравейте почти обедно!

"Най-голямото богатство е денят, който е пред нас."

Благодаря ви за всичко,което сте пуснали вчера в темата! Hug

Днес Туба ни е споделила следното.Какво ли е искала да каже? Thinking
Tубa е добавила към Instagram история #TubaBüyüküstün
Аз и същите стари грешки
@duyguabaktille #someoldmistakes #allthesameoldmistakes

Желая ви приятна и спокойна неделя!

# 26
Здравейте
                      МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"Всеки има нужда от нещо, което да повдига духът му, когато е необходимо.
                                  За някой това е любима песен, за друг добър приятел,
                                  трети има нужда от силно питие, а има и хора на които им трябва само да чуят:
                                   "Всичко ще бъде наред!"

Един пост с две прекъсвания.Когато БГ мама ме пуска за повече време,ще си пусна мнението за сериала.

Хубав следобед,дами

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 16:54 от Вичона

# 27
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.

Вичи, закъсала си го в мирно време. Напиши на администратор, може да помогне. Прилича ми на някакъв тайм аут.
Линка, искрено ме развеселяваш, като прекръстиш Тепегьоза, няма спор, че сцената хем е дискретна от към голота, хем показва всичо между тях.
Злати, не знам какво иска да ни каже Туба с тази публикация, освен ако в последствие не излезе нещо с което да го свържем. Единственото което е сигурно, че надписа е червен и ризата е вързана на възел. Може да е реквизит 😀

Хубава вечер.

# 28
Здравейте!

Написах един дълъг пост и мамата заби и ми пропаднаха всички дълбокомислени съждения! 😆🤢🤔
Сега в телеграфен стил
Туба защитава бездомните животни

Цитат
ДЕПУТАТАМ В ПАРЛАМЕНТ
Уважаемые депутаты парламента, если оно станет законом, это станет черной меткой в ​​истории.
Пожалуйста, скажите нет законопроекту, который будет принят.
Потому что и действующий закон, и Великое Национальное Собрание Турции от 2019 года. Согласно отчету, популяцию бездомных собак можно легко контролировать с помощью кампании по стерилизации.
Приютов в Турции очень недостаточно. Условия не улучшатся, пока существует экономический кризис. Собранные собаки погибнут от голода, болезней и насилия.
Животные составляют часть нашей повседневной жизни, нашей культуры и нашего сознания. Эта связь будет безвозвратно разорвана новым законом и заменена насилие над животными будет иметь место.
Решение состоит в том, чтобы запретить продажу животных, наказать за оставление животных на улице и проходит кампанию по стерилизации. Не поддерживайте это предложение, пока можно получить результаты с помощью метода «стерилизовать, вакцинировать, сохранить жизнь»
#KatliamaOyumHayıı #YasayıGeriÇek GREENPEACE
Вечеряла е нещо, което ѝ е харесало и го споделя с нас.
Tuba добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Най-вкусният “Кебап Чокертме”, който съм яла в Бодрум..
@tutti_trattoria

И накрая писах нещо  дълго и не особено ласкателно за Топрак и МБ, но ще ви го спестя. 😒
Мамата го изтри, явно не го е харесала... 😁

Хубава вечер!

# 29
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за споделеното! Two HeartsТуба все още е в Бодрум,след като е яла най-вкусния вид кебап!

Желая ви приятен ден и хубава седмица!

Общи условия

Активация на акаунт