Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 259

• 34 176
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Не съм търсила новини, не че има, но като отворих „Х“ видях, че е починала една от любимите ми актриси - Маги Смит (Хари Потър, Абатството Даунтаун и др.). Споделяла съм, че харесвам англ.филми и англ. чувство за хумор. Тя беше обединител и на двете...
Светла ѝ памет!
Скрит текст:

Сега ще погледна, може да намеря новинка...

Радвам се, че любимият ми турски филм е излязъл като най-гледан в Италия за някакъв период от време. Знаех, че ще преоткрият това бижу!

Нашия любим партньор във втори сезон на ДА Айтач е на корица. Аз го харесвам.

Желая ви хубав уикенд!

# 241
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
От Туба ни вест, ни кост. Започвам малко да се притеснявам вече.
Появила се е стара снимка от лятото.

Хубава вечер!

# 242
Добро утро,момичета!

Скрит текст:

Фенки от Америка са посетила Истанбул.Не са пропуснали да се снимат с Туба в музея на Мадам Тюсо

Посетили са местата от сериала КПА...
Скрит текст:

Приятна неделя ви желая!

# 243
Здравейте

Момичета
Благодаря ви за всичко споделено.

Най-безнадеждното нещо е да убеждаваш хората в нещо…
                                  Всеки трябва да стига до своята истина сам, за да повярва в нея...

Приятен следобед,дами

# 244
Здравейте момичета,
Цял ден вали дъжд и стана студено при нас.
Туба не се появи и днес. Не знам какво да си мисля вече.
Злати 🥰 тази дама е финландка и привърженичка на ЕнТу. Следвам я в Х  Беше миналата година на благотворителния концерт на Туба в Париж. После беше в Истанбул на подписване на книгата на Енгин, и сега отново е там и обикаля по местата от КПА. Хората се вълнуват и след 10 години.
.
Нуран работи усилено в Испания.

Имайте хубава вечер.

# 245
Здравейте

Злати   СниноваБлагодаря ви момичета за всичко.

Хубав и спокоен ден

# 246
Здравейте,момичета! Hug
Благодаря ви за споделеното.Лаптопът отново си даде почивка.Изчаквах за да не пиша от телефона,но все още не работи.За сега само ще ви чета.Ако има ново за Туба вие ще го пуснете.
Желая ви приятен следобед! Two Hearts

# 247
Здравейте!
Туба отново първа  в IMDb 

Е, през седмица първа, без никакви новини вече месец... Това е да си мега звезда.
Не знам каква муха ги е бръмнала, но има статии за нашите актьори в haberler.com
https://www.haber.com/dizi-haberleri/zeytin-agaci-ada-kimdir-tub … rin-hikayesi/5332
Кой е Ада в Маслиновото дърво? Историята на героя, изигран от Туба Бююкюстюн
Туба Бююкюстюн играе героя Ада в телевизионния сериал Zeytin Ağaç. И така, коя е Ада и как Туба Бююкюстюн изобразява този герой? Ето и подробностите.
Сериал Olive Tree Коя е Ада?
Ада се появява като успешен общ хирург в сериала. Ада, силна и независима жена, има връзка със Селим, който също е строителен инженер. Най-добрите приятелки на Ада са Севги и Лейля; Това трио е тясно свързано още от студентските години. В по-късните епизоди на сериала Ада ще трябва да отиде при Кунда за приятелката си Севги, а тук пътищата й отново ще се пресекат с Топрак, нейната голяма любов в миналото. Тази среща води до дълбоки промени в живота на Ада.
Коя е Туба Бююкюстюн ?
Туба Бююкюстюн е родена в Истанбул на 5 юли 1982 г. и е едно от най-известните имена в света на турските сериали и кино. Родом от Ерзурум, Бююкюстюн учи сценични декорации и дизайн на костюми във факултета по изящни изкуства Мимар Синан. Туба Бююкюстюн, която започна кариерата си със сериала Çemberiyorum Gül Oya , спечели сърцата на публиката с красотата и актьорския си талант. Той стана известен актьор не само в Турция, но и по света, като играе главни роли в популярни продукции като Ihlamurlar Altında , Kara Para Aşk , Gönülçelen , Sefirin Kızı и Cesur ve Güzel .
Изтъкнати телевизионни сериали и филми с участието на Туба Бююкюстюн :
Роуз Оя в моя кръг (2004-2005)
Под липите (2005-2007)
Бунтар (2007-2009)
Gönülçelen (2010-2011)
Black Money Love (2014-2015)
Смелият и красивият (2016-2017)
Дъщерята на посланика (2020-2021)
Маслиновото дърво (2022) - характер на Ада

Глупаците са пропуснали „20 минути“! 😶

Ето и за други герои
https://www.haber.com/dizi-haberleri/zeytin-agaci-sevgi-kimdir-b … rin-hikayesi/5333
https://www.haber.com/dizi-haberleri/zeytin-agaci-zaman-kimdir-f … rin-hikayesi/5335
Снимка, която не помня

Групата любителки на КРА. Впрочем, бройте ме и мен за фен, само и дето не съм в Истанбул... 😊

Нашият партньор в рекламата Дзафер с нови красиви снимки

Турските актьори си имат теми, я той не, но е красавец. Нека да го има в бълг. форум. 😎
Радвам се, че Нуран пише  - най-сетне!!! -  трети сезон. Дано го има...

Почерпете се, моля, мама навърши 95 години!

Имайте хубав последен последен септемврийски ден!

# 248
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
И септември се изниза.
Браво на Туба,  добавя рекорд след рекорд. Супер звезда и още как. Без никакви професионални ангажименти през август и септември и само с две лични публикации, по една на месец.

Днес е направила препубликуване на УНИЦЕФ Турция, за неблагоприятното влияние на промяната на климата върху децата.

Хубава вечер!

# 249
Привет, момичета и от мен в последните минути на изнизващия се месец Септември!

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през изминалите дни Heart Eyes
Злати, Вичи, Линка, Снинова

Браво на момичето ни Hands Clap Hands Clap Hands Clap Толкова време без някакви съществени изяви и продължава периодично да излиза на челно място в класациите    

Репоста на Туба  от днес в ИГ й на Уницеф Турция, за който Снинова ни е уведомила Hands V

Освен това днес е споделила информация за ново момиче на 21 г, студентка, която е изчезнала

1.Рожин Кабаиш, 21 год. Она учится на факультете развития ребенка в Университете столетия Ван. Вчера вечером она вышла из общежития после ужина и не вернулась в общежитие. Под утро полицейские нашли у озера ее телефон и бумажник. Семья просит помощи у тех, кто видел ее, чтобы найти её.

Благодаря на руските дружки от ТуКи за превода на информацията Flowers Hibiscus

20 ЦИТАТА, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕПРОЧИТАТ ВСЕКИ ДЕН
*Пазарите са нестабилни. Инвестирайте в себе си. – Михаил Барщевский
*Не важно какво мислите – дали можете или не можете, все едно вие сте прави. – Хенри Форд
 *Вие ще имате всичко, ако не се тревожите за това, на кого ще останат наградите за вашите заслуги. – Бенджамин Франклин

Скрит текст:
1. Онзи, който не разполага с две трети от деня лично за себе си, се нарича роб. – Ф. Ницше
2. Няма смисъл да наемаме грамотни хора, а след това да им казваме какво да правят. Ние наемаме грамотни хора, за да ни казват ние какво да правим. – Стив Джобс
3. Онзи, който иска веднага да види резултатите от своя труд, трябва да стане обущар. – Алберт Айнщайн
4. Винаги избирайте най-трудния път – на него няма да срещнете конкуренти. – Шарл де Гол.
5. Правилното решение, взето със закъснение, е грешка. – Ли Якока
6. Ако смятате, че обучението струва скъпо, се опитайте да научите колко струва невежеството. – Робърт Кийосаки
7. Ако вашата единствена цел е в това да станете богати, вие никога няма да я достигнете. – Джон Дейвисън Рокфелер
8. Парите няма да ви направят по-щастливи. Сега имам 50 милиона и аз съм толкова  щастлив, колкото когато имах 48 милиона.- Арнолд Шварценегер
9. Хората не искат да бъдат богати; хората искат да бъдат по-богати от другите. – Джон Стюарт Мил
10. Не говори, че работиш. Покажи, че си спечелил. – Томас Робърт Дюар
11. Който работи цял ден, никога няма да спечели пари. – Джон Дейвисън Рокфелер
12. Рецепта за успех: учете се, докато другите спят; работете, докато другите бездействат; гответе се, докато другите играят; и мечтайте, докато останалите само желаят. – Уилям А. Уард
13. Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Неотдавна стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%. – Неизвестен автор
14. Да убеждаваш хората да придобият онова, от което нямат нужда, с пари, които те нямат, за да произведат впечатление на онези, на които не е работа, днес това мошеничество е станало действително виртуозно. – Виктор Папанек
15. Каквато и да е вашата цел, вие можете да я постигнете, само ако поискате да се потрудите. – Опра Уинфри
16. Аз предпочитам да получавам доход от 1% от усилията на сто души, отколкото от 100% от собствените си сили. – Джон Дейвисън Рокфелер
17. Пазарите са нестабилни. Инвестирайте в себе си. – Михаил Барщевский
18. Не важно какво мислите – дали можете или не можете, все едно вие сте прави. – Хенри Форд
19. Вие ще имате всичко, ако не се тревожите за това, на кого ще останат наградите за вашите заслуги. – Бенджамин Франклин
20. По-добре да наема човек с ентусиазъм, отколкото човек, който знае всичко. – Джон Дейвисън Рокфелер

Лека, малко по-топла и спокойна нощ ви пожелавам!

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 00:08 от kanti

# 250
Добро утро,момичета!

Добре дошъл, Октомври! Flowers Maple LeafFlowers Fallen Leaf
Донеси на всеки това, което най - силно желае.
Нека има любов, мир и разбирателство.
Обичайте се, приятели, бъдете здрави и щастливи!

Отново съм на линия сутрин в обичайния ми час! Simple Smile
С моята техниката явно ще е така!Работи когато си иска!
Благодаря ви за всичко споделено от вчера! HugTwo Hearts
Линка,да е жива и здрава майка ти! Flowers Hibiscus

Браво на Туба!Отново е на 1-во място! Hands Plus1

Желая ви приятен вторник!

# 251
Здравейте момичета и в обичайното за мен време и благодаря за споделеното.
Туба се е появила с поредна тъжна новина, която ще прескоча. Иска ми се вече нещо ново и усмихнато.
За хубава вечер , хубава снимка

# 252
Здравейте!
Моят час е необичаен, но идвам когато  музата ми ме повика... 😅
Актьорът, за когото Туба е написала

Цитат
Мы потеряли Гюнери Дживаоглу.
Человек с детской душой. Мне повезло, что я познакомилась с ним, пообщалась, получила свою долю его энергии..🦋

Цитат
Турецкий Джек Николсон. Туба часто бывала на его передачх шефеф ода. Он прям безума от неё был и всегда такие комплименты делал, от которых Тубушка краснела. Он первый сказал ей в лицо, что её знают во всем мире, даже в Париже к нему подходили люди , спрашивали о ней. Кивку перебил, когда тот хвастался что его обожают на Ближнем востоке, сказал не только тебя, Тубу там тоже очень любят. Кивке пришлось сказать да, я знаю после Под сенью лип у неё там большая фан база.
Умер на 86 году жизни. Упал в ресторане, кровоизлияние не смог очнуться в больнице. Легко ушёл без болезни.
Взех го от ТуКи . Благодаря! 😘

Радвам се, че Туба е пак активна в соц.мрежи, макар и с тъжни новини. Време е, както каза Снинова, да ни покаже и себе си с хубава новина. Напр. че са започнали снимките на филма, ми то  феновете се разсипаха от колажи. 😀

Хубава вечер!

# 253
Привет, момичета и от мен в новия месец Октомври!  

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през деня!

До сега чаках да видя дали няма да се случи чудо и Туба да публикува нещо ново и позитивно свързано с нея. Но уви- тц, няма Sad
Злати дано проблема ти с лаптопа да се разреши по най-добрия начин Hands Pray

Няма нещо ново. Но затова пък има доста стари прекрасни неща. Ето една прекрасна Филиз Heart

И още една компилация между Туба и Акън Hands Thumbsup

Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 01:05 от kanti

# 254
Добро утро в сряда!

Да се насладим на кафенцето и си пожелаем спорен и щастлив ден!

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! Hug
Очакваме Туба да се появи с нещо ново.

Туба в червено...

Туба с водещия Гюнери Дживаоулу на програма,който вчера почина.Там е и актьорът Кенан Едже,с когото се снимаха във филма ''Попитай сърцето си''.

И друг път му е била гост...тук е с певецът Емре Айдън,известен с песента ''Hoşçakal''/''Сбогом'',
пускана в много турски сериали

Скрит текст:

Приятен ден да имате! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт