Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 259

• 34 182
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
Пожелахме си и получихме!
От снощи.. ✨🎭
Гала откриването на
танцовият сезон в Palais Garnier! 🤩❣️

Туба и Хазал

От ИГС на Туба
Време е за филм...

Хубав ден!

# 256
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

.
Приятен следобед,дами

# 257
Момичета доживяхме, най- после.
Сутринта като станах видях, че Туба в два и половина посред нощ е публикувала. Супер изненада. После е продължила и през деня. Цели осем сторита е сложила.
Била е на откриването на сезона в операта Гарние. Гледала е балет. Изглежда зашеметяващо. Хазел също. И в същото време веднага ми изникна в съзнанието при последното ми посещение в нашата опера, колко се неглижира облеклото и почти всички са ежедневно облечени.

Гостите на @operadeparis Gala, снимани от @francoisgoize за Vanity Fair.
Шарлот Казираги, Ванеса Паради, Туба

Хубава вечер !

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 19:51 от sninova

# 258
Привет, момичета и от мен в обичайния ми час на поява  

Днес Туба е била много благосклонна към нас и е споделила няколко сторита в ИГ си, повечето от които вече сте отразили Heart Eyes
Злати, Линка, Вичи, Снинова
Благодаря ви за споделеното Flowers Hibiscus

Снощи заедно с Хазал са били в операта и са гледали балет. Предполагам, че е във връзка и с Международния ден на музиката Hands V Още едно кратко клипче, което предполагам, че е преди да тръгне за мероприятието    

Гифчето, което сложих по-горе е след като се е прибрала у дома Hands V
"Отново у дома след една невероятна вечер"

Туба отново е с ръка на пулса на времето Hands V Добавила е и тази снимка от Уницеф - Турция с надписа:

Более 300 000 детей были вынуждены покинуть свои дома в Ливане.
Согласно последним новостям из региона, эскалация вооруженного конфликта в Ливане унесла жизни почти 1 миллиона человек…

Благодаря на руските дружки от ТуКи за превода Flowers Hibiscus

Преди 4 часа е споделила и 2 снимки с Гюнай от Париж. Старата й дружка от времето на ПС и "20 минути" е там и са посетили Лувъра

Да се надяваме утре Туба да продължи в същия дух и да сподели още интересни неща Hands Pray
Лека и спокойна нощ

# 259
Добро утро,момичета!

Вчера Туба ни зарадва с нови снимки и клипчета от Париж.Heart Още сутринта видях клипчетата качени във ВК,но вече бях си пуснала поста и не редактирах да ги добавя!Благодаря ви,че пуснахте всичко по-късно! Hug

Няма как да не ги пусна и аз, като някои са без надписи,а тези с Гюнай в по-близък кадър.Така ще видим облеклото им по-отблизо. Hands V

Желая ви приятен есенен ден!

# 260
Здравейте!
Туба е имала гости и е разходила Гунай из Париж. Страхотен гид! Heart

Туба е била в компанията и на принцеса Шарлот от Монако. Каква чест, че са я отбелязали сред най- известните имена на присъстващите!

И как няма да се съгласиш

Напълно подкрепям! Heart Eyes
Ето къде е била галата https://x.com/operadeparis/status/1841156963347898522
Откриващата гала на танцовия сезон ще се състои тази вечер в Palais Garnier, акцент за институцията!
В програмата: Балетен парад и творби на Уилям Форсайт, Йохан Ингер и Ми'Кал Стромиле.

И ето какво са гледали Туба и другите...
Флаш кадри: главните танцьори Тайлър Пек и Антъни Хъксли в па де дьо от Моцартиана на Джордж Баланчин, на сцената още три пъти тази есен (включително тази вечер) по време на програмата Баланчин + Ратмански: http://nycballet.com/balanchineratmansky
https://x.com/nycballet/status/1841575491171455352

Режика на „Най-красивата девойка в Мадрин“ е репостнал снимката на Туба

Надявам се скоро да започнат снимките. Знам, че тогава Туба ще ни държи в течение. тя уважава феновете си.
А толкова много колажи има...
Как не им омръзна да издирват подобни сцени.

Може би не е трудно, като се има впредвид, че всички турски сериали имат подобен сюжет! Stuck Out Tongue Winking Eye

Дано има още нови снимки!
Хубав ден от мен!

# 261
Здравейте
                         МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.
                           Линка Благодаря ти за многото информация,за красотите,които си ни донесла.

Никога не спирайте да вярвате в себе си!! Дори когато всички са срещу вас, ако ти вярваш в това което правиш и то е добро, няма сила която да те спре. Ще дойде момент, в който нещата ще се обърнат и тогава вие ще бъдете най-удовлетворения човек

Приятен следобед,дами

# 262
Мислех си, че Туба - турска актриса, но явно не е вече една от многото, защото се движи сред парижкия бомонд, в нейната естествена среда на хора на изкуството. Вероятно се дължи до известна степен и на Хазал.
Цитат
Хейзъл Левент, внучката на покойния политик Исмет Сезгин, се омъжи за своя съученик, французина Фабрис, с когото се запозна в Лондон, в имението Есма Султан. Бившият председател на Великото национално събрание на Турция Исмет Сезгин беше изпратен вчера в последния си път с държавна церемония :10 декември 2016 г.
Държавна церемония се проведе за Исмет Сезгин (88) ,„Братът Исмет“ на турската политика, в парламента, където той беше 7 мандата. По време на церемонията парламентът изживя един от най-натоварените си дни. Неговите дъщери Сейнан Левент и Айше Сезгин, неговият зет, бивш генерален директор на държавните театри Тамер Левент, неговите братя и сестри Мукадер Сезгин и Нурсел Карахан, както и неговият племенник Мурат Карахан, известният оперен певец, приеха своите съболезнования на церемонията
Семейството на Хазал е от висшето общество на Турция и са отдавнашни приятели със сем. на Туба. Мая и Топрак бяха шаферки на Хазал

Дядо Сердар, внучките, Туба и сем. Левент.
Шаферките...

Хазал е учила в Европа, сега живее в Лондон. Що си мисля, че решението на Туба децата да учат в Париж е било повлияно донякъде от живота на Хазал. Явно и средата на Хазал, нейните приятели са от артистичните среди. Защото е почти невъзможно, колкото и да си талантлив и известен, но с турски произход, за 2 години да те приемат във висшето общество на хората на изкуството и то не къде да е, а в Париж.
Но и Туба направи много за приобщаването си. Мисля, че благотворителния концерт с Фърат Челик и известни френски актьори, изигра положителна роля. След това седмици на модата, но и други са били на подиумите - Хадисе напр., но не чувам да е канена на гала на Парижката Гран Опера!
Мосюто, който е пуснал снимката

Yannick Bittencourt, е бивш прима балетист на операта, хвали се в ИГ, че е завършил магистратура и започва ново поприще. Явно е вече на години. И е гей, разбира се. Heart Туба има много приятели сред тях.
https://www.instagram.com/yannickbittencourt/
Третият от ляво на дясно, Туба и той се следят в ИГ.

Има нова публикация от Туба, но я оставям на Снинова.
До нови срещи!

# 263
Здравейте! Hug

Линка,Вичи,благодаря ви за новите снимки и инфо! HugHug
Да допълня и аз още нови снимки и инфо!

Туба е добавена към Instagram #TubaBüyüküstün
Напоследък в Париж...
Прегръдки с приятели, Време за прекарване с любими хора,
Добра храна, Дизайни за разглеждане,
Апартамент за ремонт, Отварянето разтуптява сърцето ми, имам нужда да се справя с някои неприятни мисли, безсъние, да остана малко сама в тъмното, малко от себе си да живея..

Скрит текст:

Приятна вечер! Two Hearts

# 264
Здравейте момичета и благодаря за всичко.
Лина много интересно ми беше това за Хазал Левент. Със сигурност приятелството им и познанствата на Хазал са повлияли по някакъв начин на Туба.
Тя пък е много щедра тези дни. Споделила ни е наведнъж много снимки и клипчета за периода в който липсваше.

Снимката им от снощи с Гюнай ме развесели. Викам си , ако и Джансел беше там, направо обявявах следващ сезон на Пленителката Joy

Мен ме гложди още нещо. Нуран поне десетина дни стоя в този град Sijes в Испания. Той е на трийсетина км от Барселона. Известен е с многото си плажове и грандиозни имения по крайбрежната улица. Градчето е известно и с ЛГБТ културата си. Недай боже Нуран да включи и тази тема  в трети сезон. А си мисля, че  може би ще снимат там някъде. Гадая си само.
Имайте хубава вечер.

# 265
Мен ме гложди още нещо. Нуран поне десетина дни стоя в този град Sijes в Испания. Той е на трийсетина км от Барселона. Известен е с многото си плажове и грандиозни имения по крайбрежната улица. Градчето е известно и с ЛГБТ културата си. Недай боже Нуран да включи и тази тема  в трети сезон.

Изобщо няма да се учудя. Сега е модерно, в Турция е почти забранено, Туба има много приятели сред тях, и няма да има нищо против, вероятно. 😣
Но ще е жалко, да нямаме някой красив испанец за партньор... 😶
Направо не искам! Ако ме питат, де...
Пак до нови срещи!

Туба май се готви за ревю. https://x.com/MrtaNagy3/status/1841876810423808484

# 266
И аз да повторя.
Дали зa ревю или нова фотосесия, със сигурност ни готви нещо.
Снимката, която беше сложила (очаквайте скоро) със сигурност не е за филма.
Роклята с която беше в операта е на марка Dice Kayek. Може би и клипа, който е сложила с дрехите са на тази марка. И тази врата е с такъв надпис. Да видим какво ще излезе.

Лека нощ

# 267
Добро утро,момичета!

Светът се събужда, усмихнат и тих,очаква те, кани те, утро е.........
Мини през деня безумно щастлив,преследвай мечтите си, ЕСЕН е..

Туба дълго време нищо не пуска и сега два дни ни заля с доста нови снимки и инфо! Heart
Надяваме се на още новини!

Наблюдателните рускини са забелязали,че Топрак е с палтенцето на майка си.Туба го носи преди доста години при посещението си в Алжир!Това и аз си го спомням.Имаше доста снимки,но не ми се търсят в момента,че окъснях.

Туба сама си прави ремонта...Вижда се от снимките и кратките клипчета,които е пуснала....

Желая ви приятен петък!

# 268
Здравейте!
Вече си носим дрехите с мама...
Пораснаха ни момичетата.

С Гюлназ излезе още една снимка

С нея винаги е весело.
Спомням си, че разказваха двете с Туба, как докато ги гримирали за работа по време на ПС, Туба се оплакала, че ѝ излиза ечемик на окото и Гюлназ без предупреждение ѝ плюла в окото за да ѝ помогне! Туба доста се изплашила, но от тогава са приятелки... Така и не видяхме да има ечемик, значи е подействало... 🤣
Ето ви рецепта, Гюлназ я препоръчва! 😁

Една дама се радва в „Х“, че Туба е коментирала нейно харесване в ИГ. На въпроса скоро ли започват снимките на НХММ, Туба е отговорила - daha var (има още...) каквото и да значи - вероятно не е дошло времето

Приятен обяд!

# 269
Здравейте момичета,
Вчера Тамер Левент е сложил в Инстаграма си снимката на Туба и дъщеря му.

Днес Туба е скромна в споделянето. Само едно препубликуване за войната.

За филма явно ще почакаме, когато тогава. Може и да не се застъпи с ваканцията на децата, която започва последната седмица на този месец.
Хубава петъчна вечер

Общи условия

Активация на акаунт