Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 426
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Честито на всички смелчаци, които рискуваха и спечелиха!

Успех на тези, които не успяха! Сигурна съм, че след цялото треперене иизхабени нерви, накрая ще акостирате там, където искате! Както казват, съдбата обича смелите.

Честно казано, благодарна съм, че и двете ми деца намериха мястото си още на първо класиране и не ми се наложи да мина през този кошмар. А моето дете с такова нетърпение чака началото на учебната година, че се чудя дали не си е ударила главата...   Вчера излезе с една девойка, с която ще са в едно училище. Утре с друга. Не мога да я позная, тя  не е социална личност и не търси запознанства. Сякаш е друг човек. Най-хубавото е, че според нея така стана по-добре.

Русалке, честит юбилей! Бъди много, много щастлива!

Стигнах до нечий пост, който започваше с "детето прочете всичко..." и не го дочетох. На мен мазохизмът със седми клас ми беше достатъчен. На щерката също. Няма да се мъчим с осмокласната литература.

Купих билети и вече официално съпружеското тяло ще ходи на първата си (и предполагам последна) родителска среща. Това ще ее епично. Чакам с нетърпение.

# 1 246
  • София
Подценявате ги нещо тия бащи май..Laughing Доста малко съм виждала аз по родителските такива, да, ама пък за сметка на това все адекватни, каращи по същество и най-вече инициативни. Сори, ама някои майки на тези сбирки са много по-голям дразнител..Joy

# 1 247
Има ли някой с момиче, който е освободил място в 9 ФЕГ, което ще се появи сега на четвърто класиране? Не спира да ме гложди тази френска 🤪

# 1 248
Подценявате ги нещо тия бащи май..Laughing Доста малко съм виждала аз по родителските такива, да, ама пък за сметка на това все адекватни, каращи по същество и най-вече инициативни. Сори, ама някои майки на тези сбирки са много по-голям дразнител..Joy

Вярно ги подценяват. Майка ми май никога не е ходила на родителска среща, баща ми беше звездата там. Аз съм ходила точно три пъти, защото бащата на моето дете беше в командировка, но изобщо не мога да се сравня с неговата звездна слава.

# 1 249
И моето внуче ще чака за трето. Балът му позволи прием в 203. Може ли някаква актуална информация за там, пък, ако иска, да размисли, знам ли...

# 1 250
И аз пращам таткото, защото аз съм по-темпераметна. Сега на 1та ще отида аз, за следващите ще преценя след 1та.

# 1 251
Честито на всички деца / и родители/, които имаха късмета, нервите и силите да изчакат 3-то класиране и да се запишат в желаните паралелки🌷
Русалке, честит юбилей💐 бъди щастлива и сбъдвай мечти🍀

# 1 252
  • Sofia
Моята дъщеря прочете цялата препоръчителна литература.
Библията само от христоматията за 8 клас, защото не трябвало цялата. А според мен 14 годишни деца няма да я разберат, но това е моя теза.

Прочетох на щерката с какви деца ще бъде в един випуск. Grin Да се стяга.

Моят мъж само под смъртна заплаха ходи на РС Laughing

sanaka, "наш" баща ли беше този, който те е разпознал? (форумен)

# 1 253
При нас се ходи на срещи винаги комплектно - като съвпадат часовете и дните, осигуряваме по един представител от род.тяло навсякъде. Имам усещането, че все аз съм нацелила протяжните, а той - бързите род.срещи, дори да се сменяме.

# 1 254
Русалката навремето имаше друг ник - тоест същия, но на немски. Nixe е русалка на немски, другото беше дълго и значеше пенсионирана😜 А защо го е избрала и защо не е за пред мъже причината, нямам никаква идея, махам се оттук, за да може тя да ви каже.
Скрит текст:

Санака, таткото, дето си срещнала и дето  те е познал и без да знае, че си руса (или изрусена),  адвокат със зелен костюм ли беше? Или поне нещо зелено в аутфита..Пробвам си бившите детективски способности просто ( стар ник already detective)  Stuck Out Tongue

Вие се изненадвате, че някой прочел задължителната литература за 8 клас. Аз пък познавам дете (вярно, че харесва мат), което е метнало изцяло по своя инициатива един-два -три по-задълбочени погледа на  учебника за 8 клас. Добре че не избра езикова с нов език, че ентусиазмът там много не помага, колкото и погледи да хвърлиш. И не, не е  някакъв смотаничък младеж,  геймингът му  е интерес  номер 1, после  идва  правенето на плочки на кварталния лост...

бях по-официално облечен, но не в зелен костюм Simple Smile

# 1 255
Мъжът ми се наложи да присъства на няколко родителски срещи, поради съвпадение с мои, сега ако отново има съвпадение ще се наложи да се включи. Но трудно успява да ми предаде най- важната информация... Та ми се иска да не съвпадат.

# 1 256
  • София
Хич не ги подценяваме.... той е по-адекватен от мен по 90 % от нещата в живота.... но....
Голямата е осми клас в Испанската и ни разказва за нейни приятели. Следва въпрос от баща й: "Това твои приятели от Френската ли са?". И три опулени погледа срещу него.

Веднъж опитах да го изпратя на родителска на каката и той я попита кой клас е. И ние двете с неволята се справихме сами.  Но сега ще ходи!

# 1 257
Хич не ги подценяваме.... той е по-адекватен от мен по 90 % от нещата в живота.... но....
Голямата е осми клас в Испанската и ни разказва за нейни приятели. Следва въпрос от баща й: "Това твои приятели от Френската ли са?". И три опулени погледа срещу него.

Веднъж опитах да го изпратя на родителска на каката и той я попита кой клас е. И ние двете с неволята се справихме сами.  Но сега ще ходи!
Май да не разчитам на информация от ваша страна, че нали и нас ни няма Wink

# 1 258
  • София
Нашият татко на родителските срещи най-много до вратата на двора да стигне, няма сила, която да го накара да влезе и да участва в такова мероприятие Joy

# 1 259
  • София
Да, тъкмо щях да напиша, че не беше зелен таткото. Simple Smile

Двете ми дъщери отдавна ме убедиха, че от лятното чете на училищна литератеря полза няма.  И аз вече дори не предлагам такива еретичи идеи. Младежът миткосва София и от вчера си чати с щерката на Бебчо.

ММ отиде на една РС и каза повече по такива мероприятия да не го пращам. То и аз едва ли ще отида на повече от една-две. РС в гимназиален етап са изключително безсмислени.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 16:30 от sanaka

Общи условия

Активация на акаунт