Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 485
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 230
Честито на приетите и записани деца и късмет на тези, които остават за четвърто. Доколкото разбирам, в София и на четвърто, че и след него има шансове за хубави места в желани гимназии, при нас всичко свършва на второ, единични бройки се появяват на трето, а за четвърто до сега само места в гимназии, към които интересът е слаб.

# 1 231
Русалката навремето имаше друг ник - тоест същия, но на немски. Nixe е русалка на немски, другото беше дълго и значеше пенсионирана😜 (беше нещо като eine in Rente gegangente Nixe) А защо го е избрала и защо не е за пред мъже причината, нямам никаква идея, махам се оттук, за да може тя да ви каже.

Доп. Санака просто няма начин да е руса. Вероятно е изрусена 😜

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 14:32 от Татко Мецан

# 1 232
  • София
Нашата баба изнамерила част от книгите  /в хартиен вариант - даже не знаех, че ги има/които ще учат осмокласниците и ги изпратила на младежа.
Сутринта попитах дали си е избрал книга, с която да започне. Ако погледите можеха да убиват…
Ми, то и аз бих те убила с поглед, ако ми зададеш такъв въпрос. Joy Лятото, след гадния 7-ми клас, за преимуществено ужасната осмокласна литература. Бе, оставете ги тези деца да бездействат малко. Ще си прочетат произведенията, когато им дойде времето.

# 1 233
Нашата баба изнамерила част от книгите  /в хартиен вариант - даже не знаех, че ги има/които ще учат осмокласниците и ги изпратила на младежа.
Сутринта попитах дали си е избрал книга, с която да започне. Ако погледите можеха да убиват…
Ми, то и аз бих те убила с поглед, ако ми зададеш такъв въпрос. Joy Лятото, след гадния 7-ми клас, за преимуществено ужасната осмокласна литература. Бе, оставете ги тези деца да бездействат малко. Ще си прочетат произведенията, когато им дойде времето.
Моята дъщеря прочете цялата препоръчителна литература.
Библията само от христоматията за 8 клас, защото не трябвало цялата. А според мен 14 годишни деца няма да я разберат, но това е моя теза.
За нея матурата си беше просто изпит и не е драматизирала.
Но, каката не вибрира на същата честота. Задължителна литература, забрави! Вчера отиде до МОЛ-а и си запкупи книга за английски, някакво леко романче, понеже учителката иска в началото на всяка учебна година да преразкажат на АЕ, какво са прочели лятото.

# 1 234
  • European Union
Санака, ми що така ни заблуждаваш с този аватар? Сега се чувствам излъгана в представите си Grinning

Аз като ученичка също четях задължителната литература бързо, да имам време за други книги, но ми се струва, че Дон Кихот я четох цялото лято. Хем ние сме били по-големи, в 9 клас я учихме.

# 1 235
  • София
Аа, няма да повдигам темата повече. Не бих посмяла Simple Smile
Всичко е подредено на бюрото. Когото и ако му дойде реда.

# 1 236
Направих и аз една табличка с 1,2ро класиране балове, свободни места 3то класиране, и балове 3то класиране, като добавих колони за това с колко се качва или пада бала на паралелка на 3то спрямо бала от 2ро.
https://dox.abv.bg/download?id=5287ea2fa8# -> линк за сваляне

# 1 237
Всички вие, които пишете, че децата са прочели цялата задължителна литература просто не ви вярвам. Няма никакъв начин да са прочели целия Декамерон. Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
Или след изпитите тотално да са се бъгнали тези деца?

# 1 238
  • София
Русалката навремето имаше друг ник - тоест същия, но на немски. Nixe е русалка на немски, другото беше дълго и значеше пенсионирана😜 А защо го е избрала и защо не е за пред мъже причината, нямам никаква идея, махам се оттук, за да може тя да ви каже.
Скрит текст:

Санака, таткото, дето си срещнала и дето  те е познал и без да знае, че си руса (или изрусена),  адвокат със зелен костюм ли беше? Или поне нещо зелено в аутфита..Пробвам си бившите детективски способности просто ( стар ник already detective)  Stuck Out Tongue

Вие се изненадвате, че някой прочел задължителната литература за 8 клас. Аз пък познавам дете (вярно, че харесва мат), което е метнало изцяло по своя инициатива един-два -три по-задълбочени погледа на  учебника за 8 клас. Добре че не избра езикова с нов език, че ентусиазмът там много не помага, колкото и погледи да хвърлиш. И не, не е  някакъв смотаничък младеж,  геймингът му  е интерес  номер 1, после  идва  правенето на плочки на кварталния лост...

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 14:44 от Просто русалка

# 1 239
  • София
Уф, без допълнението, реших че реди плочки това дете и чете учебника за 8ми клас... Викам си, Брех ... ! какви деца има Joy

# 1 240
Моята също е изчела всичко, като ползва христоматията за Библията. Декамерон купих на ПАН.

# 1 241
Божке.. аз не бих го изчела това чудо! Изобщо цялата осмокласна литература е адска гнус по мое виждане, от ученическите ми години.

# 1 242
Чак гнус не, ама си е скучничка и трудна за разбиране, особено откъсите от библията и старобългарската литература. Дон Кихот си е супер след тях. Моята не ще и да чуе за христоматията, луда съм била. Ходихме седмица на море, другата седмица е на  лагер на Балкана. Тръгна на волейбол през май, още си ходи, макар и някои дни с подканяне от моя страна и ... решаваме задачи по математика, но я върнах назад в годините заради основата - 10 страници задачи (около 50)  = 1 час време на телефона. Знам, че съм гадна, ама има напредък. Пуфти, сумти и вади сборника.

# 1 243
Чак гнус не, ама си е скучничка и трудна за разбиране, особено откъсите от библията и старобългарската литература. Дон Кихот си е супер след тях. Моята не ще и да чуе за христоматията, луда съм била. Ходихме седмица на море, другата седмица е на  лагер на Балкана. Тръгна на волейбол през май, още си ходи, макар и някои дни с подканяне от моя страна и ... решаваме задачи по математика, но я върнах назад в годините заради основата - 10 страници задачи (около 50)  = 1 час време на телефона. Знам, че съм гадна, ама има напредък. Пуфти, сумти и вади сборника.

Ами, гадна... Няма такова нещо Smirk Аз съм казала на моята, че от 01.08 започваме с преговора (демек - от утре). Т.е. не си само ти.

# 1 244
  • София
Готово, записах чаветата! Баткото дойде с мен, охраната го разпозна и вика "Вие нали за 8.клас ще записвате, този младеж си е наш" Joy

Все още съм заета с изриването на материалите от 7.клас, тъкмо се зарадвах вчера, че приключи сагата и се сетих, че само стаята на синковеца беше щателно почистена от всякакви НВО следи Joy

Общи условия

Активация на акаунт