Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 720
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 735
Гледах откриването на олимпиадата. Светлинното шоу на Айфеловата кула, ол.огън. ФЕГ май ще измести всички. Чак на мен ми се прииска да уча френски.

Първо съвсем естествено и от сърце ти сложих лайк (не съм го махнал). После прочетох това... не знам как е, не съм бил на откриването...

https://pik.bg/%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%84%D1%80 … -news1240161.html

# 736
За Варна също излязоха свободните места: https://ruo-varna.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=240&Itemid=195  
Очаквано, местата в най-желаните училища се броят на пръсти.
Успех на децата!
Не бих рискувала с тези обявени по 1 място, това е чиста лудост, не се знае дали няма да се появи някой с половин точка повече. Очаквано за Варна. Но знам синът на колежка е с бал доста висок, не бяха подредили правилно желания и сега ще се пробват в хубавите гимназии за тези места, ние нямаме шанс особено и не искам да си загубим мястото. Имам и една двойка близнаци познати с висок бал, момчето е записано вече май в Пета, а сега момичето щяло да играе на трето класиране.
Късмет!
Ivka smile,
Знаеш ли за какъв долу-горе висок бал става въпрос? Опитвам се да преценя рисковете. Благодаря!

# 737
  • София

Първо съвсем естествено и от сърце ти сложих лайк (не съм го махнал). После прочетох това... не знам как е, не съм бил на откриването...

https://pik.bg/%D0%BE%D1%82%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82-%D1%84%D1%80 … -news1240161.html

Аз бих се въздържала да формирам мнение на база нещо, прочетено в ПИК. Даже, за да запазя някаква лична хигиена, бих се въздържала изобщо от четене там. И не мога да скрия изненадата си, че ти го правиш ..

# 738
  • София
Ех, хора различни, мнения още повече. Дай да не учим ФЕ, заради някаква статия. Дай да не живеем в Канада, която подкрепя и въвежда всичко свързано с джендъри и прочие. Там дори не можеш вече да ползваш думата гърди.
С тесен мироглед сме ние българите.

Някой дали водя колко общо свободни места има за София? Гледам някои паралелки търсят над 15 деца.
И ако не се съберат, тя се разпада у децата се разпределят ли?

# 739
Гледах откриването на олимпиадата. Светлинното шоу на Айфеловата кула, ол.огън. ФЕГ май ще измести всички. Чак на мен ми се прииска да уча френски.

Пуснах на откриването след края на мача, видях въпросното пошло шоу.

# 740
  • София
Аз видях цели 23 места в 157 ГИЧЕ 2ра Испанска, толкова ли е зле там , че такъв слаб интерес пък уж за испанския език голям интерес.

# 741
  • София
Ех, хора различни, мнения още повече. Дай да не учим ФЕ, заради някаква статия. Дай да не живеем в Канада, която подкрепя и въвежда всичко свързано с джендъри и прочие. Там дори не можеш вече да ползваш думата гърди.
С тесен мироглед сме ние българите.
А тези, които забраняват ползването на думата гърди, са с много широк мироглед. Joy

# 742
Наистина ли цитираме pik…?

# 743
Аз видях цели 23 места в 157 ГИЧЕ 2ра Испанска, толкова ли е зле там , че такъв слаб интерес пък уж за испанския език голям интерес.

Те приемат общо 130 деца, все с ИЕ. Пък и са на доста куцо откъм транспорт място. За това, поне според мен, имат места.

# 744
  • Sofia
В доста от паралелките виждам, че има свободни места и то не 1 и 2. Ако останат в горе долу този вариант паралелките с 19-20 изобщо просъществуват ли? Или разпределят децата съитветно в други от това училище или близки по бал в друго. В училището където записах детето нашата е пълна още на 2ро, но за 3то в другите 3 паралелки има места в едната даже цели 7.
Благодаря на отговорилите  🙃

# 745
За Варна също излязоха свободните места: https://ruo-varna.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=240&Itemid=195  
Успех на децата!
Не бих рискувала с тези обявени по 1 място, това е чиста лудост, не се знае дали няма да се появи някой с половин точка повече. Очаквано за Варна. Но знам синът на колежка е с бал доста висок, не бяха подредили правилно желания и сега ще се пробват в хубавите гимназии за тези места, ние нямаме шанс особено и не искам да си загубим мястото. Имам и една двойка близнаци познати с висок бал, момчето е записано вече май в Пета, а сега момичето щяло да играе на трето класиране.
Късмет!
Ivka smile,
Знаеш ли за какъв долу-горе висок бал става въпрос? Опитвам се да преценя рисковете. Благодаря!
И още, какво е според теб висок бал за Варна? Пак благодаря!

# 746
Наистина ли цитираме pik…?
                   Няма нужда да го цитираме то и без него си е ясно! Добре , че Селин Дион спаси до някъде положението!
И не са виновни езиците , каквито и да са ,  нещо друго е в пълен дефицит! Аз се утешавам с мисълта , че съм от поколението дето трудно възприема дебелия и светлосин Дионисиус! Представата ми е стара и в нея гръцките богове са нещо друго!
                    Що се касае за 157-мо трудно може да се нарече 2-ра испанска. Близко дете преди две години не се класира на друго място и  на 4-то се записа там. След започването на у-ще хукнаха да търсят свободно място където и да е не само в 157 - мо. Спаси ги арабският в 18-то.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 15:32 от Didia

# 747

[/quote
Видях нещо подобно, но аз от такива дреболии не се впечатлявам, гледам си моето. Светлинното шоу на Айфеловата кула беше впечатляващо, запалването на огъня също много ми хареса.
А винаги може да се намери нещо, което да не хареса на някого. И на мен не ми харесаха някои изпълнения със спорна идентичност да кажем.
Опитвам се да гледам светът откъм хубавата му страна, неприятното игнорирам. Е, не винаги ми се получава.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 14:23 от laurentin

# 748
  • На планетата земя
Успех на децата!
Късмет!
Ivka smile,
И още, какво е според теб висок бал за Варна? Пак благодаря!

Вижте имате ли шанс да се класирате на същото място. Ние рискувахме, тъй като дъщеря ми е на първо място по бал в гимназията където беше приета до второ класиране и като цяло балът и е доста над този на останалите деца приети там. Също е високобалова за Варна и сме наредили на първите места високобаловите училища. Съответно имала е бал още на първо класиране за някои от тях, но не сме ги написали. А не за да се помръдне с 0.5 нагоре. Какво да е висок бал за Варна 450 + , макар, че сега не можем да се водим много от баловете на първо и второ класиране. Ако сте с 350-400 бал по-добре не рискувайте. Не беше към мен въпроса, но ви отговорих,.

# 749
  • Варна
Sms_Varna, отговорили са ви. За висок бал за Варна считам поне 450, а сега и деца с 440+ и едно точно с 450 + знам, че ще се борят на трето класиране. Рискът е голям.

Общи условия

Активация на акаунт