Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 561
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Оставете, че не е имало матури.... лошото е, че няма класиране!!!

# 1 021
Оставете, че не е имало матури.... лошото е, че няма класиране!!!
И вие ли участвате?

# 1 022
Ети, за сега само се надявам, дай Боже скоро Heart

# 1 023
  • София
aDream, не. Подскачам заради приятелка.

Жужка, тази работа бе става точно с надяване....  🙄🙄🙄

# 1 024
  • European Union
1999 година смениха учебните програми, закриха техникумите и т.н. Учениците, които започнаха по тези програми и следващите няколко набора нямаха матури. Преди това бяха в 11 клас с освобождаване.

# 1 025
  • София
И пак настана чакане, сигурно пак след 16ч , с голямо любопитство очаквам резултатите, и да разбера какво ще остане за 4то класиране.

# 1 026
И пак настана чакане, сигурно пак след 16ч , с голямо любопитство очаквам резултатите, и да разбера какво ще остане за 4то класиране.

Виви, вие участвате ли на 3-то или чакате евентуално за 4-то? Май съм изпуснала...

# 1 027
има класиране

# 1 028
  • София

Виви, вие участвате ли на 3-то или чакате евентуално за 4-то? Май съм изпуснала...

Не посмяхме от страх, сега ще видя дали не сме се прецакали.
Успех на всички участващи.

# 1 029
Фрееенскатаааа!

# 1 030
]
Скрит текст:

Не посмяхме от страх, сега ще видя дали не сме се прецакали.
Успех на всички участващи.
[/quote
А моята девойка отказа твърдо да участва. Харесвало си й, където е приета и не искала да рискува да го загуби. Но аз все пак ще погледна после как са се раздвижили баловете.

Щастлива съм!, честито!

# 1 031

В София ли? Аз не виждам ...

# 1 032
  • у дома
Наборът на Русалката не е държал задължително ДЗИ, тя си е съвсем наред с паметта.
Освобождавахме се от матури над определен успех.
Не знам кой какъв набор е ,но за 69,70,71 тези,които учеха в МГ или ЕГ не можеха да се освобождават от ДЗИ бел,независимо от оценките-беше задължително.

# 1 033
  • София
Пак сме в 105 с Италиански този път. Сега ме пита дали може да се върне в 7мо

# 1 034

Общи условия

Активация на акаунт