Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 428
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Капаро, извинете ме, чак  толкова детективски способности нямам..Simple Smile
Скрит текст:
Богата ми е фантазията явно и  за момент ме насочи към Le Vert,  който като адвокат и баща на по-голяма  девойка в  точно тази гимназия може да е бил там примерно като представител/председател на  училищното настоятелство, уреждащ нещо  с директорката (нали уточнихме , че татковците са инициативни), барнат  в зелен костюм или поне с  нещо  в зелената гама.. Само как го натресох.LaughingLaughing Хубаво е, че с тази развинтена фанатазия и Мецан не пратих в 2 АЕГ в ролята му на ранно проучващ за алтернативи на АК.  Така би видял, че Санака не е руса, а както той твърди -  изрусена.  И в двете ми теории обаче има един съществен пропуск - тези двамцата са И пишещи тук, а Санака каза четящ. Ама кой да внимава..

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 16:32 от Просто русалка

# 1 261
Аз пък ходя да си почивам на рс на гимназистчето.
Като се върна са ми сготвили и ме обгрижват:), не че засега има от какво да се притеснява
...

# 1 262
Моя трябва с кран да го закарам на РС 😆 Но за гимназиален не мисля и аз да се раздавам освен може би първата година.
Книги от задължителната не съм си и помислила да предлагам, тя си чете нейни си неща.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 17:08 от zlatenceto

# 1 263
Подценявате ги нещо тия бащи май..Laughing
Абсолютно ги подценяват! Нашият днес отиде да отпише детето и после да го запише в новото училище, справил се е чудесно. Аз в това време закарах колата до автосервиз и обсъдих с майстора това-онова 🤣

# 1 264
При наличието на Школо, ако няма данни за проблеми в него или други сигнали от учители/ръководство, ходенето на родителски срещи е напълно безсмислено освен за първолаците, новоприетите гимназисти или след друга смяна на училище.

# 1 265
  • София
При наличието на Школо, ако няма данни за проблеми в него или други сигнали от учители/ръководство, ходенето на родителски срещи е напълно безсмислено освен за първолаците, новоприетите гимназисти или след друга смяна на училище.
Ха-ха, с  тази нагласа  въобще не ставаш за ролята, която ти отредих  в  горния си пост в скрит текст...

# 1 266
Аз пък се интересувам от ученето на детето и ходя на всички родителски срещи, знам всичко за училищата му, каквото не знам, питам във форума, знам му програмата, знам му хорариумите по всички предмети. Регистрирах се тук в темите за образованието и започнах да ги следя откакто детето беше на 1 година. Не знам дали сте съоткачалки, обаче по-голяма откачалка от мен едва ли има 😂 Едва ли ще ви пиша повече в темата, но се включих тук, за да науча всичко за НВО и сагата 7 клас и мисля, че наистина го научих. Бях решил, че е крайно време да си напиша домашното и по тази тема. Така че не сме всички бащи да не знаем в кой клас ни е детето и в кое училище е 😂 Ето Льо Вер, Капаро, има и други...

# 1 267
Аз съм бил на 99% от родителските срещи на двете деца, но точно съобразявайки досега тези обстоятелства при каката. Сори, но има доста дразнещи майки на тях, с безбройните си странни въпроси, които правят родителските срещи по 2+ часа.

# 1 268
С електронните дневници и забраната да се споменават деца, а само общи приказки и за мен родителските срещи са си чиста загуба на време, освен в случаите, когато има да се подписват документи. Да се обсъжда и дете пред другите родители също не е етично, то си става направо като другарски съд, така че ако има проблем - индивидуална среща е най-добре. Информацията, която касае всички спокойно може да се подаде и в електронния дневник. Отделен въпрос е, че родители на гимназисти не си правят регистрация в дневника, че има и гимназисти, които казват, че нямат достъп по някаква причина, ама не им се и занимава да ходят при администратор за съдействие.

# 1 269
  • София
Аз също си почивам на гимназиалните родителски срещи. Поне досега беше така. Виждаш се с готини хора, няма драми, спокойно е. После пиеш с част от тях по чаша вино. Как да ги пропусна?! Надявам се и занапред да продължат в този дух.
На наборката гледах да ги избягвам. Много дълги и скучни.

Le Vert, това с тъпите въпроси е до човек и няма нищо общо с жена или мъж си. На мен ми се случи 40 минути да слушам драмата на един господин, че нечестно написали забележка на сина му.

# 1 270
  • Sofia
Аз съм бил на 99% от родителските срещи на двете деца, но точно съобразявайки досега тези обстоятелства при каката. Сори, но има доста дразнещи майки на тях, с безбройните си странни въпроси, които правят родителските срещи по 2+ часа.
По този повод избухнах на последната рс в 7кл. Май месец, когато очаквах да обяснят нещо около НВО-то просто така като по задължителен план. Вместо това влиза класната и започва да обяснява как дисциплината била много зле, как да пиговорим с тях, защото имало разбираш ли подмятания, че след матурите "щяли да запалят училището "🤣.
Просто помолих да протече по същество рс ,а разбирате ли това било много важното нещо. Цяла година дисциплина 0 и как решиха, че 20дни преди НВО и последна година за всички в това ОУ ще има промяна и е много важна тема за рс.

# 1 271
  • София
Някой записвал ли е близнаци заедно, единият надпланово? Не че се притеснявам, оставих му свидетелството за завършено основно образование там и се подписах някъде, но е друго да видиш статус "Записан".

sanaka ме подсети, че най-вероятно моят син изобщо не е разбрал за групата в инстаграм Joy

Когато аз записвах също имаше един татко, плащащ униформи, поозърнах се да видя някоя дама, но явно отидох късно. Иначе съм лесно разпознаваема, червенокоса съоткачалка съм Hug

# 1 272
Аз също си почивам на гимназиалните родителски срещи. Поне досега беше така. Виждаш се с готини хора, няма драми, спокойно е. После пиеш с част от тях по чаша вино. Как да ги пропусна?! Надявам се и занапред да продължат в този дух.
На наборката гледах да ги избягвам. Много дълги и скучни.

Le Vert, това с тъпите въпроси е до човек и няма нищо общо с жена или мъж си. На мен ми се случи 40 минути да слушам драмата на един господин, че нечестно написали забележка на сина му.

При положение, че над 90% от присъстващите са майки, а бащите обикновено само слушат и записват, то безсмислените въпроси изключително рядко се задават от представители на нашия пол. Simple Smile

# 1 273
Ха-ха, аз за това изпращах съпруга си.
Който има допълнителни въпроси или иска да пита нещо лично за детето си, навън в коридора.
Писнало ми е от безкрайни обсъждания за лошо поведение на този и онзи ученик и как материалът е непосилен за деца на тази възраст.
След родителски срещи съм като изцедена. Винаги ми е лошо (повръща ми се), боли главата и ми се вие свят.
Последните 2 години на родителски срещи не съм ходила.

# 1 274
  • София
Когато някоя майка, пропуснала Родителската среща ме пита какво важно е изпуснала ... аз почти не намирам какво да й кажа или да помня , имам предвид важно нещо, освен дреболии за които се пише и без това в Школо.
От тук съдя , че РС нямат смисъл... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт