ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 39 534
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Е, то партитата в София сигурно са много...Grinning
Стискам палци всичко да е наред!

# 526
  • София
Девойката до колкото ми е известно не е пила алкохол извън вкъщи. В къщи се броят на пръстите на едната ръка , в това число Новогодишно шампанско хареса или Аперола от моята чаша, но не си иска.
Марти , пробвайте Асти на Мартини, че им хареса сладичко е Joy
Преди много години приятел ги беше почерпил с мента със спайт, бе от "ол инклузива", та нито спрайт бе, нито мента, но им хареса Joy
Баткото не пиеше в къщи, на вън само уиски, докато веднъж се отряза и приключи с алкохола. Сега не близва, нито навън, нито вкъщи. На вода и айрян е, но на последък го гледам посяга към колата, което не се връзва със здравословния му начин на хранене.
В къщи твърдият алкохол и с години може да се задържи Joy имам една водка, на която не й знам годините. Пием вино напоследък на високосна, понякога някоя по-завъртяна бира.

Dive, законното излизане след 22:00 с декларация. Преди няколко години младежа ходи на РД в Бургас щяха да ходят на дискотека, а той даже не беше стъпвал в такова място. За да няма проблеми, направихме декларация на името на един от приятелите му, който беше на 18г.  (колко се възмущаваше какви съм ги измислил, без да се замисли, че всъщност гласувах огромно доверие на друго дете).

Девойката принципно излиза, понякога и 2 пъти седмично  й се случва да закъснее, но си знае 22:00.
Последната седмица за 2ри път ще нощува извън къщи събират се смесена компания, свива ми се сърцето. Първият път сглобявах някакви щайги до 1:30,  запълвах времето...

За шиповете: и аз си ги разхождам моите, от години, във врата
Скрит текст:
(даже се усещат, поне не стърчат), че и екстра нямам извивка там и малко ми е ограничено въртенето на врата... Откриха ми ги малко след раждането на девойката. Мислех си, че съм се схванала или че болката е от тежестта на количката - вратът се хващаше, случваше  се да не мога да си мръдна главата, а понякога ръката ме болеше ужасно под рамото случваше се чак до лакътя да е болката
Като чух диагнозата се разплаках, казвам на доктора "но как аз съм на 30+, баба ми имаше шипове" а той: "спокойно от това не се умира, но с него се умира
При мен също има някаква болка в ходилата, но е отпред при пръстите, самопоставила съм си диагноза, която също е свързана с намаляване на кг, та ги боря за туй последният месец виното е мираж Joy
Купих си и едни специални стелки, които имат издатина точно между възглавничките.Първоначално се чувства някакъв дискомфорт, но след това натискът, който създават на това място облекча болката.
Скрит текст:
Странното е, че болката е най-силна, при меки подметки, като ако нося обувки с ток и мека подметка при пръстите (преди повече от 25г. го установих, но повторих грешката преди няколко години с едни невероятни светло сини велурени... красотата иска жертви Joy ), не мога да го правя 2 последователни дни, буквално ми се плаче докато се прибера от работа.
Установих че най удобно мине с твърда подметка, която не се извива, та няколко чифта дървени обувки имам.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 19:57 от Desem

# 527
Честито на рожденичката!

нито голямата пие,  ни малкия. И това не знам да ме притеснява ли. Аз не пия  ( нямам онзи ензим, от две глътки веднага ставам лоша, повръщам, нямам спомени какво съм плещила, на следващия ден не мога да стана от кревата от главоболие, веселата фаза напълно липсва, така че алкохола не е моето) . ММ пие буквално един два пъти годишно, за някой велик празник чаша квалитетно уиски. Синковеца на една изложба преди няколко месеца си сипал както си мислил "Ябълков сок от кутия". Каза че било отвратително на вкус виното.

# 528
Има едно,което е тренд сред тийновете, или поне според мен, ама верно кой знае,може и други да има...

Дайв, няколко месеца или малко повече има още ще издържат някак с едно две изключения Simple Smile

Лу, как са нещата?

# 529
  • В светлината на слънцето
Днес главата е по-добре. Лявото око и то (че вчера доста взе да трепти, да се размазва и да боцка, та сериозно ме притесни). Ама и аз го претоварих, че имах и да работя, та нямаше как без екрани. Бе ще ми мине като на куче, дето има една приказка. Наборът е екстра.

# 530
  • Варна
Честит празник, будителки! Simple Smile Пожелавам си да сме успели да пробудим у децата си желанието за просвета и развитие!

Снощи на вилата бяхме домакини на тийнейджърско хелоуинско парти. Пекоха се пици във форма на тикви, духове и не-знам-си-какво, правиха се 'кървави сладки' и се изяде сигурно кило захар под формата на всякакви маршмелоу и желирани бонбони. Финално дневната приличаше на сцена от заколение на животно, но пък девойките бяха много щастливи. Гледаха 'страшен филм' и си легнаха в зори, когато котката решила да им устройва забава на свой ред. И така днес щерката отиде за първия си работен ден (макар и стажантски) без да е мигнала. Но още са млади и някак презареждат батериите, та не ми е жал Simple Smile

И да питам за таз декларация - тя трябва да е с името на някой пълнолетен, нали? Ако да - няма да ни свърши работа, защото в момента всичките й авери са наборчета.

# 531
  • София
Dive, звучи страхотно това, което разказваш за партито, забавлявали са се Hug Успешен да е първият работен ден на наборката Flowers Four Leaf Clover

За декларацията - да, трябва да фигурира и името на пълнолетен, който я придружава, както и това, че родителите й разрешавате този пълнолетен да я придружава. Поне ние бяхме направили така. Не знам как стои въпросът, ако няма с нея лице, навършило 18 г.

# 532
  • София
Dive, ние декларация не сме подписвали. Както казах по - рано те са 10 - ина момичета и брата и негов приятел на една от девойките. И двамата са на 20 години и те минават за техни придружители. И двата пъти, когато ходи не са им правили проблеми.
Да й е успешен първия работен ден и да се чувства удовлетворена от това с което ще се занимава.

# 533
Dive, успешен първи работен ден на наборката! По вода да й върви! Hug

# 534
Виждам , че за алкохола говорите ...
Моят син пропи след НВО по математика в 7 клас. Излиза той усмихнат от изпита - "Всичко си написах". След 14.00 часа изриза теста с решенията. Сядаме пред компютъра : "А-а-а, това не го написах така, онова ми е грешно, другото не съм го донаписал съвсем". Извадих един шоколадов ликьор , защото важното е да сме живи и здрави и да полеем изпита, пък като  ни се отвори една дружна глътка...

Вкъщи си пие - обича ниско алкохолни негазирани напитки, коктейли или пепси с уиски. Лятото на морето си пиеше разни коктейлчета. Даже имах леки словестни схватки с барманите, че не му даваха коктейл. Бил под 18, на което им заявих, че е над 16 и щом хотелът го таксува като възрастен, то във всяко отношение на АИ трябва да е така. Той не е прекалявал, де - да изпие един или два коктейла в рамките на часове на вечер.

Старая се да създам банкетна култура, че пиенето е за отпускане и удоволствие а не е да се направиш на свиня. На един новогодишен купон останалите момчета взели чичо Джим на абордаж, той си останал трезвен и като видял на какво замязал купона, ни звънна да го приберем.

За излизанията - по принцип гледаме и двамата до към 22 часа да си е вкъщи, изключение прави ако се събират в някое познато дете и може до по-късно. Няма желание за дискотеки.

# 535
  • Пловдив
Storm,
Да!
Забравих Allincl.като писах по-горе... Откри ментата с прясно мляко там Joy
Снощи му беше първата дискотека на набора. Той не го нарече дискотека,а BKS "най-добре пазената тайна" Joy.

Със съученици, момчета, които вече били ходили. Той по принцип движи с тях. Мисля,че са свестни момчета. Като го попитах кога да го очакваме,каза,че предния път се били прибирали в 4. Излезе в 20:30. В 3 ставам. Леглото му празно. Към 4 звъня. Не вдига. Баща му диша равномерно...пак звънях,пак не вдига:frowning: прибра се някъде след 5. За кратко се видяхме. Каза,че си е изкарал добре, "даже много добре". Стори ми се сравнително на себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега спи, естествено.

# 536
Не мога да смогна да ви изчета. Честито на патерица на рождениците! Лу, късметлии сте, дано вече само хубави неща разказваш в темата.
Наборът е доста задръстен, чак не мога да повярвам, че от такива бохеми като мен и баща му , може да се пръкне такова свястно и консервативно дете Stuck Out Tongue Winking Eye
Пие понякога, но с мярка, то като не ходи по барове и дискотеки не може да се напие качествено Grinning
Много държеше догодина да ходим в Турция ( не сме фенове на този тип почивка, но заради него се навихме), бързах да резервирам и от 1 ноември цената доста надолу, та сега ще се боря и с агенцията
Училището върви нормално, без много зор, както винаги
Даже се оплаква, че всяка седмица било едно и също. Мисля си, чакай да пораснеш, да видиш какво е рутина 😄

# 537
  • Plovdiv, Bulgaria
JiD, явно са били на едно и също място. Grinning Снощи,  беше първото му  излизане сам,  обикновено е с  брат му и компания. Първият ни син беше с много рестрикции, грижи, притеснения-просто като първо дете според мен.  Не знам как е изкарал младежа, баща му го прибра към 2 ч. , ще разказва като се събуди.

# 538
  • София
Наборът напоследък не иска много да излиза, чак започнах да се притеснявам Joy Имаше период, в който трудно му виждахме очите и сега ми е странно, но така ми харесва - прекарва повече време с нас.

# 539
Наборът мина периода на дискотеките и баровете. Ходеха една компания няколко пъти. Сега предпочитат да се събират в едното момче. Даже на Хелоуин се маскираха, гримираха и пак така се събраха. За пиенето: обича вино и на седмица-две пийва по чаша. Даже от асмата пред селската къща сам си направи малко вино - 2 литра излезе, но с голям мерак го направи, че стана и много хубаво. Иначе и той е минал през напиване с водка след домашен рожден ден. Та вече знае колко е гадно да заспиш с легенче до леглото и има обица на ухото. Joy

Общи условия

Активация на акаунт