ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 39 511
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • В светлината на слънцето
Аз бих ги заплашила и с телевизия даже. Не, че ще се стреснат. Но това си е е..ти безочието от ресторантьора.

# 556
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ресторантите си имат стандартно меню. И може да не знаят възрастта на клиентите си.
Защо с лошо? Имат лимит за клиент - добре.
Предложете им да сменят ракията и виното с нещо друго за същата цена.
И ако след това все пак сервират алкохол на децата ги докладвайте.

# 557
  • София
Голямо затишие цари в темата… Как сте?
При набора нещата вървят нормално. Харесва си профилите и май наистина това си е неговото. Отчитаме добър избор след 7 клас. Иначе, скъсал с гаджето - нямали време сега с училището. Поне са запазили добрите отношения.
Сега има един проект за училище, за който му трябва юридическа помощ. Знам, че в темата имаме специалисти. Но дали ще имате време да отделите час-два за малко помощ? Касае се за Наказателно право. Ако някой може да съдейства, нека ми пише на ЛС, моля! И предварително благодаря!

# 558
  • София
Привет, затишие да, даже се усъмних по едно време да няма нова Joy, за която не знам.
Девойката се чувства добре, ходи на училище, излиза с приятели ... Любовни трепети засега не е споделяла.
Почна да свиква с "натресеният" ѝ профил. След като ми заяви ".. ще пиша Физика, но не очаквайте хубави оцени", аз няколко пъти се опитвах да подпитам как е, има ли нужда от помощ, а тя категорично да отказваше,  вчера за първи път попита за нещо с добавка "седнах да го разуча това, трябва да го разбера", се успокоих. Даже обещах да ѝ помогна с нещо, което съм забравила, но лесно мога да си го припомня.
Влизала е в часовете и на другия профил, който искаше, когато не са имали час. Заляга на НЕ, върви бавно, но върви Joy

# 559
Набора участва по проект Еразъм и ще ходи в Ирландия 21 дни лятото. В началото на учебната година беше в дилема за проекта и дали пак да ходи да работи в Слънчев бряг. Шефът му е доволен от него, вика го пак и даже на по-отговорна длъжност.
Казах му, че цял живот ще работи и Ирландия не е за изпускане. Днес разписах е договора.

# 560
сериозно се замислям дали да не го подбутна към политология или философия.
то бива, бива...
тази седмица са им изпитите за оформяне на прогнозна оценка за кандидатстване. важно е.
за наш Философий Многознаев е по-важно, че е избран да участва в някаква конференция тип младежко ООН.
цяла седмица ще се връща в 10-11, сутрин ще отива на училище както обикновено, там изпити, нови уроци... следобяд, направо от училището ги карат в Новата Административна Столица (поне ще я види отвътре), ще се връща в 10-11 и на сутринта пак същата въртележка.

изморявам се само да го изброя, а те как ще издържат, представа нямам.

# 561
  • София
Моята щерка и тя тръгна вчера на езиков лагер в Испания от училище. Много сме доволни, че успя да се осъществи, че имаше доста бюрократични спънки в началото.
Днес доволно се разхожда там на топличко. Blush

# 562
къде са?
Горинич беше с Едфорекс, избрахме Валенсия. настаниха ги в Галилео корпуса.
Страх ме е да си помисля как е сега там. 
Sad

# 563
  • В центъра на моретата
Добри, пораженията са в два южни квартала на Валенсия. Галилео корпуса е по на север и не би следвало да са засегнати.
Rodiva, благородно завиждам, че е на топличко. Толкова да мразя зимата…

# 564
  • София
Няма проблем при тях вече с времето. Надявам се да е все така. В Малага са в Сервантес. Вчера се разходиха из Севиля. Днес вече са в училището. Relaxed

# 565
Само мъъъничко да се похваля.
Представителят на Куба в комисията по пост-колониализъм в младежкото ООН.

Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 15:43 от st. Dobri

# 566
  • България, София
Добри, пу - пу.
Страхотен е! Чудесен млад мъж Heart Eyes

# 567
  • София
Добри, за хвалене е! Да е жив и здрав!

# 568
Браво на момчето ви, st. Dobri! 👏

# 569
  • София
Еййй, браво на младежа, st.Dobri! Все такъв деен и успешен да е и занапред Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт