ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 39 423
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави вие, семействата ви и близките ви хора! Нека живеем в свят с повече любов!
Междучасие аз не ги харесах също. Смених ги с Регалия.

# 676
Весели коледни дни, девойки! Да сте здрави и с ведри сърца и души!

Desem, страхотни кулинарни изяви! Да са ти живи и здрави свекъра и баткото!:four_leaf_clover:

# 677
  • София
Моята наборка днес пораства!
Преди малко я поздравихме с Ивана - Като на 17. Grinning

# 678
  • В центъра на моретата
Родива, да е здрава, целеустремена, щастлива в изборите си!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 679
  • София
Rodiva, да ви е жива и здрава наборката! Да върви уверено и смело по пътя към успешната реализация, да ви обича и уважава винаги! Kissing Heart

# 680
  • София
Rodiva, жива и здрава да е девойката. Да е много щастлива и да има много успехи във всичко. Весел празник 🎉

# 681
  • София
Честита да ти е рожденичката, Родива.
Да е здрава, щастлива и сбъдва мечтите си.

Аз да ви се похваля.
Не съм забравила основите на ТЕ.
Порешавахме малко задачи с девойката, показах й някои неща, после тя отново сама... помогнах малко и на друго дете Joy
Всичко ми беше вярно.

# 682
  • В светлината на слънцето
Честити празници - отминали и днешен, на всички рожденици и именици! Много да сте здрави, защото това е основата; обичани и подкрепяни, което дава крила (без да има необходимост от онази енергийна напитка);  щастливи и радващи се на късмет, и постигащи с лекота целите си! HeartHugHeart
Днес и аз си имам именичка - мама. Да ни е жива и здрава най-вече!

# 683
Rodiva, да е много здрава и щастлива рожденичката ти! Да си поставя високи цели и да ги постига с лекота! Весел празник!
Честито и на имениците! Здраве и късмет!

# 684
  • Пловдив
...а у нас вече се мисли за навършването на 18 през януари.
Трябва да е нещо Уау!
Наемането на парти-зала не се одобрява(много удобно ни се пада събота срещу неделя). А предпочитам да е така, отколкото разни "известни"заведения.

# 685
  • София
JID, наемане на вила, чувам, че младежите така били празнували порастването. Но си е тегаво-и откъм организация, и откъм мислене какво се случва Hug

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 21:20 от beb4o_fb

# 686
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и ние се готвим за 18 РД към края на февруари.
традиционно ще пътуваме някъде.
и празник ще има - един с приятелчета на боулинг (най-вероятно) и барбекю вечерта с нас и колегите на баща му.
поне засега това са плановете, но ке сара, сара...

# 687
  • България, София
С малко закъснение: Честито Рождество Христово! За всеки да има здраве, любов, хармония, благоденствие!
Честити да са всички именици и рожденици през тези дни! Здрави и благословени да са, обичани, щастливи, да се радват на късмет и успехи и с лекота да сбъдват мечтите си!

Desem, впечатляващи кулинарни творби Heart Eyes

Добри, много вълнуващо преживяване.
Това с лисицата ми напомня "Малкия принц".
Миналата година на вилата през лятото за първи път няколко години лисици доста се бяха доближили до хората. Шетаха си из дворовете. Всяка вечер идваха в нашия двор и си се разхождаха като у дома си. Давах им по нещо за хпване, когато имаше нещо подходящо. И се чувствах като в "Малкия принц"  Simple Smile

Наборката навършва 18 в края на октомври. Имаме време да мислим.

# 688
  • София
За много години, момичета! Да бъдем здрави и удовлетворени от живота си! Kissing Heart

# 689

Общи условия

Активация на акаунт