ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 39 413
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Честита Нова година! Да е здрава, щастлива и успешна за всички.
Честит имен ден на празнуващите днес.

# 691
  • В светлината на слънцето
Честита Нова година, момичета! Бъдете здрави, обичани, щастливи и благословени! На наборите пожелавам много късмет, успехи и постигнати цели! HeartHeartHeart

# 692
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да сме живи и здрави!
Да са мирни годината и света!
Да са щастливи и успешни децата, а и ние с тях!
Амин!

# 693
  • България, София
Честита Нова Година!
Нека в отминалата година останат всички трудности, разочарования, тъга и обиди!
Нека 2025 - та да е здрава, щастлива, успешна и мирна, да е изпълнена с любов, късмет и сбъднати мечти!
На децата много успехи и късмет и най - вече здраве!

На патерици честити да са вчерашните именици!
Честити да са и днешните Simple Smile

# 694
  • София
За много години!
Да сме здрави, удовлетворени, сбъдващи мечти и желания!

# 695
Честита да е 2025-та! Да ни донесе здраве, вътрешен мир и хармония в домовете ни! Повечето от децата ни през тази година ще преминат в групата на възрастните (поне според нашия син, който много страда от този факт), така че им желая успешен преход, повече разум и умерено количество чувства!

Честити да са порасналите деца в края на отминалата година - здрави и с късмет!
Ще следя внимателно идеите ви за 18-ти РД - в нашата къща ще бъде напролет....Wink

# 696

Идея за сваляне на напрежението - тържествено изгаряне на тестовете от първия срок.
Grinning и аз участвах.

# 697
  • София
Честита Нова Година,
Нека донесе на всички ни здраве и мир, радости и топлина в домовете ви.Flowers Evergreen Tree

Скрит текст:
При нас старта почти към края донесе болка, новата започна с друга, но дано лошото е зад нас....
Днес минахме по край катастрофа, за която по-късно научихме, че не е оцеляло младо момче..., не е ясно как/защо, но за съжаление трагедията е налице.
Предвид това че за много от наборите предстоят тази година шофьорски курсове, им пожелавам да са отговорни и много внимателни.

# 698
  • София
За много години и от мен (и набора, ама той не знае Wink ). Да сме най-вече здрави, за да може да работим за постигане на целите и желанията си.

На наборът му предстои изпит за FCE, не ме питайте защо му е, за нищо, но е опит да го натисна да прави поне нещо. Ходи на курс за подготовка, едвам го вдигам събота и неделя, за да тръгне. 2 седмици ваканция едвам написа два райтинга, които не бил писал предходните месеци (така ми каза преподавателят му), не отвори по нищо. 

Иска да почва шофьорски курс февруари, мен ме е шубе... не от курса, а от след това. Казала съм му, че след като вземе книжка поне година ще кара с един от двама ни в колата. Ама пак ме е страх, то е пълно с идиоти по улици и шосета.

Чудя се как да отбележим април навършване на пълнолетието му. Той няма някакви щения за купони/дискотеки и т.н. Та обмисляме да отидем на кратка екскурзия в чужбина. Рожденият му ден се пада точно в седмицата преди Великден, двоумим се между Италия със самолет и Чехия с кола, остава да сметна финансовата част на това мероприятие Simple Smile.

# 699
За много години! И честит Йордановден, да са здрави имениците!
И при моята е драма с предстоящия рожден ден, не искала пътуване, а парти, та се чудя за идеи. Вкъщи няма да стане, предвид, че иска да покани около 15 тийнеджъри. Някои идеи за зала, вила или подобно около София, с усложнението, че РД се пада на 08 март?

# 700
  • Пловдив
И ние имаме драма за рождения ден. На нашата пък е на 07 март, но тя ще го празнува на 8-ми, а тогава е и Тодоровден, а тя е ездачка и ще се състезава Simple Smile След състезанието иска да пътуваме за Копривщица (имаме къща там) и да празнува в някаква механа с около 30 дечурлига (не са дечурлига де, някой даже са студенти). Направо не ми се мисли как ще го организирам това и как ще извозим 10-тина деца от Пловдив.

# 701
  • София
Моят хубостник остави на заден план рождения ден и се е концентрирал върху шофьорската книжка. Като ми разказва къде щял да ходи с кола, без нас, ставам оня Евгени Joy

# 702
За много години! И честит Йордановден, да са здрави имениците!
И при моята е драма с предстоящия рожден ден, не искала пътуване, а парти, та се чудя за идеи. Вкъщи няма да стане, предвид, че иска да покани около 15 тийнеджъри. Някои идеи за зала, вила или подобно около София, с усложнението, че РД се пада на 08 март?

С предварителна заявка на последния етаж на Скай Сити дали ще приеме?
 Има боулинг има и кафе ресторант.

# 703
  • Пловдив
Е, нашият е след две седмици.
Навсякъде, където искам да наема нещо и като чуят, че става дума за 18-ти рожден ден и ми отказват Sad
 ... а аз ( а и наборът!) не искаме Космо, Бушидо или Джанъм...
За незапознатите, това са "именити" пловдивски заведения
Sunglasses

# 704
  • В светлината на слънцето
Наборът има да чака чак до август за РД. Не е споменавал планове. Виж, планове за шофьорска книжка има и брои дните с нетърпение. Събира си пари от работата за курса, после ще започне да събира и за кола. На мен няма как да разчита, уви.

Общи условия

Активация на акаунт