ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 39 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • В светлината на слънцето
Добри, чудесен млад мъж! Hug

# 571
Добри, браво на младежа! Все така успешен да е!
Аз снощи бях на РС. И там учителите се оплакват от дисциплината на определени ученици. Как еди кой си постоянно закъснява, не пише и му пишат забележки. Майката вместо да си замълчи засрамено почва, не може така, трябва по-внимателно отношение към детето, защото видиш ли се озлобява и почва да прави на пук. Тя не му правела забележки, защото можело да кривне към алкохол и наркотици. Направо останах изумена. Големи деца да нямат респект от родителите поне и как им се отговарят.
Набора всички го хвалеха и аз като се прибрах с вирнат нос му викам," Ела бе мамин златен 🤣 да те нацелувам, че ми даде повод за гордост, че съм направила Човек от теб!"

# 572
  • София

Такова отношение към детето!? Тази майка да не се е объркала - на РС в 11-и клас, пък да мисли, че е на РС на 11 годишно?.. Не, не мисля, че и на 11 е добре това, но... поне характеристиката "детето" би отговаряла...

# 573
  • София
Затова ще се държи за полата на мама поне до 50 години, а жена му ще носи тежките торби, та да не би случайно мъжа й да не му паднат ръцете или да не счупи някой нокът.

# 574
  • Пловдив
Да ви питам кой отговаря за ангажирането и организирането на абитуриентските балове във вашите училища?
Очаквах, че ръководството се занимава с тези неща, но се оказа, че те нямат нищо общо с баловете и трябвало ученическият парламент да се заеме. Само че 24 май 2026 вече е заета и трябвало да търсим други дати и хотели.

# 575
  • Plovdiv, Bulgaria
Лили,  вие не бяхте ли от Пловдив? Тук гимназиите обикновено си имат дати от години.

# 576
  • В центъра на моретата
Ученически съвет, т.е. учениците. Учителите, в т.ч. класни ръководители, още повече ръководството, нямат касателство към организацията. Те са канени (евентуално) на бала.

# 577
Да ви питам кой отговаря за ангажирането и организирането на абитуриентските балове във вашите училища?
Очаквах, че ръководството се занимава с тези неща, но се оказа, че те нямат нищо общо с баловете и трябвало ученическият парламент да се заеме.
Варна, тази година, от миналия бал от м. май. Ръководството е уговорило постоянна дата и място от предходни години. Конкретните детайли се договарят от инициативен комитет, ученици. А класни Р-ли и др учители са само гости.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 22:25 от Светкавица

# 578
  • Пловдив
От Пловдив сме, да. Очаквах, че нашата елитна гимназия има постоянно запазена дата и тя е 24 май, но очевидно не е така.
За детайлите съм съгласна да се уговарят от ученическия съвет, но поне мястото и датата да бяха запазени.

# 579
  • Пловдив
За ЕГ зная,че е 24 май и Новотела.
Приемам го за факт в годините и точка.
Sunglasses
За ЕГИВ в Пловдив не е ли също винаги една и съща дата и място!?

# 580
  • Plovdiv, Bulgaria
Леле! Моят син е в ЕГ  Пловдив и те са на 24-ти обикновено. Но при нас нищо не се говори , а и честно казано и на мен ми се струва твърде рано.
Иначе, младежът си харесва профила-математика, започна подготовка за сертификат, тренира 3 пъти седмично, чете си неговата литература и така. Обичам го безкрайно.

# 581
Преди повече от месец  е капариран традиционен ресторант за 24.05  след 2 години. И аз бях втрещена от стихийността, скоростта и страстта с която се организираха нещата - от деца от съседен клас. Явно има такива за които това е "смисъл на живота" - аргумент бил че ставали много яки снимки до басейна. Даже не съм чувала че горе някъде, по високите етажи, имало басейн. А тийна дори не знаеше къде се намира това инконично място. Той даде парите за капарото и дълбокомислено заключи, че щом му е все едно къде и как,  нека друг, който има мнение да решава и че даже и  не отиде за 20 лева няма да свърши света.

# 582
  • София
Тънко сте минали, нас ни сурвакаха със 130 лв капаро преди два месеца. Датата не я запомних, 😂 ще я мисля след година и половина.

# 583
  • София
Ха, то и нашата елитна гимназия винаги е била на 24.05, но тази година бяха на 26.05. За сегашните 12 клас, не знам дали са успели за 24 - ти, но нашите не успяха и ще са на 23.05.
Капаро дадохме и за ресторанта 70 лв. и за дискотеката 110 лв. Следващото плащане кога ще е и колко не се знае 😁

# 584
Детето нищо не е казало за капаро, но нещо спомена за 30.05 и Маринела.

Общи условия

Активация на акаунт