Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 33 797
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,момичета.Включвам се и аз по темата.Знаете ли примерно колко струва раждането не в частна болница(честно казано не ми се дават 2000+ лева за раждане) някак си безсмислено ми се струва

# 106
Здравейте,момичета.Включвам се и аз по темата.Знаете ли примерно колко струва раждането не в частна болница(честно казано не ми се дават 2000+ лева за раждане) някак си безсмислено ми се струва

Мисля, че в майчин дом е някъде 1500 лв

# 107
А първата фетална в Марковс при кой е била?
Мина и втората ми фетална, пак в Марковс ,но при доктор Павлова - отново съм с отлични впечатления.
Бебока е сладур бил 😀 всичко е наред, 350 грамов мъж. Сега остава да реша и къде да раждам живот и здраве....

# 108
Първата при доктор Димитрова,но нея тази седмица я няма, а мен ме няма следеящите 2 и ще стане късно.

В Майчин Дом родих сина си, по стечение на обстоятелствата с дежурния екип на 1 януари. Платих единствено упойка и стая на 12 етаж и беше някакви смешни пари.
Без упойка и стандартна стая , не "ВИП" е напълно безплатно.

# 109
Аз имам намерение във вита две да раждаю

# 110
Първата при доктор Димитрова,но нея тази седмица я няма, а мен ме няма следеящите 2 и ще стане късно.

В Майчин Дом родих сина си, по стечение на обстоятелствата с дежурния екип на 1 януари. Платих единствено упойка и стая на 12 етаж и беше някакви смешни пари.
Без упойка и стандартна стая , не "ВИП" е напълно безплатно.

Icyyyyyy, каква е обстановката като раждаш по празниците?

# 111
Аз раждах и двата пъти секцио в Селена и сега пак ще е там цената в момента 2300лв , но просто моя лекар е там и за това . Имам въпрос имам болки високо в корема и леко разтройство да се притеснявам ли
Или не ?

# 112
  • Пловдив
Аз засега съм се насочила към Торакс, тъй като моят лекар е там, а и знам, че условията са подобни със Селена. Някой има ли впечатление да сподели.

# 113
И аз имам от няколко дни болки високо и газове, а от преди малко също разстройство. Нещо да е диетична грешка? Силно се надявам да не е летен вирус…

Аз раждах и двата пъти секцио в Селена и сега пак ще е там цената в момента 2300лв , но просто моя лекар е там и за това . Имам въпрос имам болки високо в корема и леко разтройство да се притеснявам ли
Или не ?

# 114
И аз имам от няколко дни болки високо и газове, а от преди малко също разстройство. Нещо да е диетична грешка? Силно се надявам да не е летен вирус…

Или не ?
Дано е нещо временно и да не е вирус 🙏🏻

# 115
Момичета, усещам придърпвания долу на нивото на яйчниците, както и тежест в тази долна част на корема, дали това е притеснително? Болка няма, само дискомфорт. Като цяло се върнах и от почивка, за която доста пътувах с кола - по 700км в посока.
Поне вече усещам движения от бебока. Преди 2 дни влезнах в  18г.с. и си мислех че ако усещам нещо трябва вече да е по-нагоре към пъпа, ама не е така при мен.

# 116
Момичета, усещам придърпвания долу на нивото на яйчниците, както и тежест в тази долна част на корема, дали това е притеснително? Болка няма, само дискомфорт. Като цяло се върнах и от почивка, за която доста пътувах с кола - по 700км в посока.
Поне вече усещам движения от бебока. Преди 2 дни влезнах в  18г.с. и си мислех че ако усещам нещо трябва вече да е по-нагоре към пъпа, ама не е така при мен.

И аз имам от време на време същото, нормално е. А бебето си го усещам под пъпа, още не е толкова нагоре 18+2 съм

# 117
И аз имам същите усещания, с разликата, че аз имам и болка от време на време. Затова и ще питам утре АГ-то дали трябва да ми промени магнезия, иначе но шпа ясно, че си продължавам. И аз усещам малкия под пъпа, 18+6 съм.

# 118
Ако крампите са ми временни, за кратко и се търпят гледам нищо да не пия. В началото имах доста придърпвания и бодежи ниско, имам биолектра 365 пих по едно на ден 10тина дни и го спрях, защото нямам постоянни болки. От няколко дни усещам, че ребрата ми пукат и ме наболват, но пак нищо не пия. Общо взето пия си само желязото и биозин мама съм си взела и това е.
А какво желязо приемате?

Сорбифер дурулес 3×1, доволна съм. Беше ми 90, сега е 115. Вече съм в долната граница. Ще го пия до края на бременността.
И на мен това ми е изписано по 1таблетка на ден.С предишната бременост пиех тотема и се учидих сега като ми каза сорбифер да си взема

# 119
Но-шпа доки ли ти го предписа? Четох, че може да причинява изглаждане шийката на матката. На мен ми предписаха Папаверин при болки.

Общи условия

Активация на акаунт