Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 33 918
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Имате ли странични ефекти от Сорфибер?

# 121
Имате ли странични ефекти от Сорфибер?
Аз го пия от два дни.Какви странични ефекти имаш ти?

# 122
Да, каза ми при нужда да пия Но шпа макс, но напоследък тази нужда е 3 пъти на ден. Утре съм на преглед и ще видя.

# 123
Аз също приемам желязо на същата фирма. Бързо ми вдигнахте стойностите и по колко проемата? На мен ми изписаха 2х1 и се чудя кога ще ми повлиае

# 124
Аз пия друго (Фероглобин), изчаквам да видя как ще е с него.

# 125
Относно желязо ми е изписано сорбифер(надявам се да е правилно) но аз съм с анемия и отдавна имам предписан фероградумет и доста бързо ми вдига желязото.

# 126
Тръгнах много притеснена, в 9.40 на връх Нова Година...стигнахме до болницата за 7 мин 😀
Посрещна ме д-р Кръстева, не особено щастлиива ,че съм там 😀 точно беше купила кафе за екипа...и си казах...ужас ще е. ДА ама Не. Тя е серт доктор, но страхотен специалист. Реално я видях за 10 мин на същинския момент.
Само аз раждах в най-голямата АГ в Б-я, супер спокойно и чил. С мен бяха непрекъснато 2 страхотни специализантки,които много ме предразположиха и много си говорихме.
После като стана ясно, че остават минути се появиха стрално много хора (целият екип) и айде...всипко свърши..."ЧНГ, Васко ли ще е " , абе супер беше , наистина....

[quote author=Blancanievves link=topic=1676698.msg48357269#msg48357269 date=1722262129]
Първата при доктор Димитрова,но нея тази седмица я няма, а мен ме няма следеящите 2 и ще стане късно.

В Майчин Дом родих сина си, по стечение на обстоятелствата с дежурния екип на 1 януари. Платих единствено упойка и стая на 12 етаж и беше някакви смешни пари.
Без упойка и стандартна стая , не "ВИП" е напълно безплатно.

Icyyyyyy, каква е обстановката като раждаш по празниците?
[/quote]

# 127
Някой пита за странични ефекти от сорбифера.При миналата бременност ми го изписаха,общо взето всички доктори си го харесват и изписват.Но при мен веднага ме запече , много кофти и помолих докторката да го сменим.Та така пих тотема докрая.

# 128
Аз нямам странични ефекти от Сорбифер, а го пия може би вече от 2 месеца.

# 129
А за какво се пие?

# 130

Повишава хемоглобина, за желязото.

# 131
Мина ми прегледа, всичко е наред. Плацентата се е вдигнала вече, беше на 14 мм от шийката, сега вече е на 34 мм. Бебокът се движи с няколко дни напред. Не спря да мърда на прегледа, крака, ръце, всичко размахваше, посрита си ме няколко пъти. Обаче го измери 298 гр, а съм 19+0 Grinning Grinning Ще си бъде тежичък. 
За болките ми каза да си пия но шпа-то и ми увеличи магнезия. Явно ми е по-чувствителна матката.

Понеже имам пътуване до морето другата седмица по повод, каза, че няма проблеми да пътувам, обаче ако имам болки, ще е по-добре да си почивам, така че ще преценя.

# 132
Ако някоя от вас се интерсува- днес звънях на "Зебрите", казаха,че е точния момент сега (20 седмица) за свързване с тях, за да могат да планират родилки за декември.  Ще правим консултация на 13 август

# 133
Дано и моята плацента, която е на 6мм се вдигне. Аз съм 20г.с.
Мина ми прегледа, всичко е наред. Плацентата се е вдигнала вече, беше на 14 мм от шийката, сега вече е на 34 мм. Бебокът се движи с няколко дни напред. Не спря да мърда на прегледа, крака, ръце, всичко размахваше, посрита си ме няколко пъти. Обаче го измери 298 гр, а съм 19+0 Grinning Grinning Ще си бъде тежичък. 
За болките ми каза да си пия но шпа-то и ми увеличи магнезия. Явно ми е по-чувствителна матката.

Понеже имам пътуване до морето другата седмица по повод, каза, че няма проблеми да пътувам, обаче ако имам болки, ще е по-добре да си почивам, така че ще преценя.

# 134
  • Хасково
И моята фетална мина днес Момата се оказа МОМЧЕЕ бях в шок но да е живо и здраво
Слава Богу плацентата се е вдигнала и всичко е наред
20+2 седмиьа тежи 350гр

Общи условия

Активация на акаунт