Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 37 709
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Хелоу! Аз вече съм 19 гс и съм с болки в кръста от тежащия корем. Другата седмица съм на преглед и да видим какво ще каже док. Иначе всеки месец посещавам следящия ме АГ като ми прави преглед с узд, гледа бебето, Мери го, отделно акушерката води кръвно, тегло и тн. ФМ правя при двама други…
Момичета, как сте с настроението? Аз изпадам в някакви депресии, после пък съм безкрайно щастлива и радостна. Откачам ли 😀😀

# 196
Dom.anais и аз съм така . Момичета вече съм 22г.с + 4д и отново започна умората вие как сте ? Гадене отново ми се появи ..

# 197
С настроението съм горе долу добре, но си мисля за това в активната бременна - едва ли е мит, доста жени споделят колко са активни и дейни в този период и мен малко ме сдухвс това, че аз нямам нито сили, нито енергия, нито желание за кой знае какво. Поне намирам сили за тренировки, което ми повдига духа, но горе долу до там. Спи ми се, тромава и бавна съм във всичко. А уж втори триместър бил най хубавия.
С първата бременност беше по зле де, тогава съвсем апатия и тъга ме беше обзела

# 198
И при мен има умора и липса на енергия. Малко да си помрънкам:
Скрит текст:
Другата седмица трябва да съм на моминско, а ми е притеснено заради пътя, най-вероятно няма да ми е комфортно, а и на дейностите няма да ми е окей. В същото време ми е много гадно, че може да не присъствам, защото булката ми е много важна. Още не съм отказала присъствие.

# 199
Нямам почти никакво желание за нищо! До скоро дори май бях в лека депресия. Правя си разходки по час-час и половина сутрин и вечер в парка и това е. За тренировка не мога и да мисля, нямам желание за среща с хора или големи събирания и празненства. За мен прекрасния енергичен втори триместър е мит 😁 при все, че преди бях супер дейна и не се застоявах вкъщи. Сега се чувствам мързелана и безделница 😆

# 200
Аз се чувствам като абсолютен паразит. Уж не се чувствам изморена, но в момента, в който стана да върша нещо и след 5 минути съм като парцал. Да не говорим и, че заспивам в 19:30, най-късно 20:00. Като цяло меря леглото по цял ден. Знам, че не е хубаво, но...

# 201
Да си дадем време и да не сме толкова критични към себе си! Сега вършим това, което никой друг не може да свърши вместо нас и е едно от най-важните дела! Не е голям фън, ама ще си струва, сигурна съм.

# 202
Благодаря ви, че и вие споделихте сега се чувствам не толкова сама и различна Simple Smile

За мен това е нормалното състояние, но ми беше трудно да ги приема. Човешки същества растат в нас, абсолютно нормално е да сме уморени и да търсим уединение и малко самота. Понякога хората са много натоварващи. Аь имам някаква енергия, поне в някои дни, водя малкия на градина, пазарувам, готвя, чистя, тренирам, но между нещата си лягам и дремя. До миналата седмица бях на работа и заспивах е 19.30 на дивана, малкият не че ме дразненеше, но просто нямах сили и енергия за него, той усещаше и връзката ни страдаше . Сега сутрин не бързам и което е странно излизаме по същото време, както когато ходех на работа, но много по спокойно. Аз не бързам, не повтарям непрекъснато хайде хайде, а той не повтаря непрекъснато "няма, няма". Вечер му се радвам и ми е все по забавен и смешен. Наскоро махнахме нощния памперс и решетката на леглото. Новата свобода Понякога го кара да обикаля из нас до 23 часа, но като съм си полежала и поспала дори това не ме изнервя.

Дори да нямам сили да тренирам се опитвам нешо да правя, за да си помогна сама, че с този риск от прееклампсия и качване на килограми не е добре работата. Вече съм плюс 6, а се ограничавам. Една позната ми сподели какво яде, бременна е и тя, аз ако се храня така ще стана още по огромна. Ама... гени и съдба

# 203
Аз също съм на преглед на 3седмици.Искаше ми се по -често ,но явно няма нужда.Иначе и аз съм все уморена ,върша каквото трябва най-належащо и така .Гледам и да си почивам докато баткото спи следобед.Какво да се прави ,има дни в които съм пълна с енергия, върша сто неща бързо,а в други дни почти нищо не мога да направя.Всеки ден е различно.Гледам да не съм изморена много като се събуди баткото следобяд,защото вече проходи и ходенето по него е нон стоп и трябва да издържа на темпото му до вечерния сън😃

# 204
И аз виждам, че други бременни са супер активни, обикалят, ходят по почивки, а мен ме е страх да измина 400 км. Много ми е емоционално постоянно, голяма част от времето се чувствам притеснена, зле и сякаш не мога да се насладя на бременността, от което се чувствам още по-зле. Споделям на мъжа ми, той се опитва да ме разведри поне.

# 205
Леле успокоих се , че не е само при мен с каката и баткото не бях така , но явно е такъв момента . Аз на 7ми заминавам на море за 10тина дни надявам си всичко да мине нормално . Момичета който ще раждат секцио взехте ли да се замисляте за дата вече ?

# 206
Аз ще съм секцио, защото и първото бях ,а и е малко времето между двете бременности.Но не съм мислила за дата,надявам се всичко да е наред и да вляза в декември и тогава ще видим.Както казва мойта гинеколожка има време ,рано е 😃

# 207
Датата за секцио не е ли около 10 дни преди термин, тоест горе-долу е ясно, стига да не стане нещо по-рано?

# 208
Аз съм си харесала дата, но според моята АГ е малко вероятно да успея да вляза в 9 месец

# 209
А как сте с нервите? Всички ме дразнят и ме избива да казвам директно каквото мисля и се получава грубо понякога Confused
Доста скандално съм настроена Grinning

Общи условия

Активация на акаунт