Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е основното съдържание на новата тема във форума?
Какви съвети дават участниците относно избора на дрехи за бременни?
Как участниците обменят информация за здравословното си състояние и прегледите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е основното съдържание на новата тема във форума?
-
Какви съвети дават участниците относно избора на дрехи за бременни?
-
Как участниците обменят информация за здравословното си състояние и прегледите?
-
Как реагират участниците на наддаването на тегло по време на бременност?
-
Каква е атмосферата в новата тема на форума?
Хапвам всичко, но в ограничени количества. Например, ако ми се яде сладко (случва се рядко), изяждам нещо малко. Някак имам повече глад са вкусни готвени ястия. Готвя, каквото ми се хапва, и го ям в малки количества. Закуската я разделям на няколко хапвания, тъй като ставам към 05:30 и огладнявам повече през първата половина от деня. Например към 06:00 половин филийка с кашкавал/сирене, към 09:30 още една (разделям я на две половини и правя като сандвич) или ям кисело мляко с малко мед, овесени ядки, плодове, но в малко бурканче. Случва се към 11 да хапна плод - нектаринка, малко грозде, малко диня.., каквото има. Обядът най-често е готвено, като умишлено го подготвям от вкъщи в малка кутийка. Ако огладнея следобяд, хапвам още малко плод или няколко сурови ядки. Вечерята предимно месо и салата. Ако има гарнитура (ориз/картофи) буквално слагам една лъжичка, колкото да опитам. След вечеря оставам до късно, често като гледам мъжа ми как ръфа някакви неща, искам и аз, но залагам на по-нискокалорийни щраволини - най-често оризов чипс, чипс от леща, малко ядки, пуканки или кроки. Ако не е това, си позволявам малко сладолед