Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 37 834
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Aumi, стиснати палци всичко да е наред.
Tuci, в коя седмица прави феталната морфология?
Моята ще бъде точно в 21+0.

# 241

Аз отидох в 19-та г.с. за втората фетална и беше рано, затова я отменихме за след две седмици, тоест и аз тогава ще съм в 21-ва.

# 242
И аз съм този месец на ФМ. Ще бъда в 21+4.

Аз отидох в 19-та г.с. за втората фетална и беше рано, затова я отменихме за след две седмици, тоест и аз тогава ще съм в 21-ва.

# 243
  • Варна
Здравейте ,мислите ли предварително да купите на бебоците козметика(кремче против подсичане,олио или лосион,шампоан 2в1 и други.)
Има ли нещо което не се ползва при новородени и не е нужно да се купува,реално искам да ползвам само това което е необходимо,а не да го мажа с всичко което видя (все пак е бебе мое мнение)
Какви съвети бихте ми дали Blush
И някоя ползвала ли е Павловича мас и кремчето против подсичане на Бепантен ?
Благодаря Ви ! Blush

# 244
Здравейте 🩵
Първа бременност ми е и доста се вълнувам. Следя се в МБАЛ Надежда и съм много доволна за сега. Искам и там да раждам. Има ли някоя от вас, която е раждала там, и може да сподели впечатленията си от болницата?

# 245
Здравейте ,мислите ли предварително да купите на бебоците козметика(кремче против подсичане,олио или лосион,шампоан 2в1 и други.)
Има ли нещо което не се ползва при новородени и не е нужно да се купува,реално искам да ползвам само това което е необходимо,а не да го мажа с всичко което видя (все пак е бебе мое мнение)
Какви съвети бихте ми дали Blush
И някоя ползвала ли е Павловича мас и кремчето против подсичане на Бепантен ?
Благодаря Ви ! Blush
Аз смятам да купя душ гел и крем за след баня. Това е козметиката, която ползвах и с първото дете. Плюс масажно олио на Мустела.
Павловичата мас е хубава, аз ползвах един македонски розов крем за дупе, доста ми допадаше. Но и никога не се е подсичал зимата
Аз съм против да се къпе всеки ден и да се маже с козметика излишно, мъжът ми настоява всеки ден да се къпе. Та ще видим. По принцип съветите на експерти са да не се къпе всеки ден, защото се дехидратира допълнително кожата.
За зимно бебе е задължителен колд крем за личицето и устните.

# 246
  • Пловдив
Момичета, мисля, че ми се е появило нещо като брадавица на гърба. Ще отида на лекар, като подобна отстраниха на майка ми наскоро с местна упойка. Дали е подходяща за мен в момента такава интервенция?
Иначе бяхме 9 дни на почивка и съм +2 кг Най - накрая и аз почнах да качвам. Започнах на 52, свалих почти два кг и сега съм си ги върнала 😊

# 247
Не съм сигурна какво ще ми хрумне до края, но мисля да купя малко неща откъм козметика, измивен гел (малък), крем/олио не знам дали и двете, линимент много ми беше харесал като продукт предния път. За дупе съм ползвала и двете споменати, но май не сме се борили и с голямо подсичане. А за душ гела - малък - защото с предното дете кожата клонеше към атопична и ми изписаха специален душ гел и така обикновения, който имах ми стана излишен.

Аз нещо почнах много да качвам през няколко дена като се претегля, все +1
..трябва да спра да ям, но толкова ми се услажда всичко. Даже не че ми се яде, но хвана ли нещо, не мога да спра.

Аз от около седмица въобще не мога да спя. С часове се въртя докато заспя, като една палачинка, не мога място да си намеря.

Много ми е приятно как все по-често усещам бебето Heart Eyes

# 248
  • Варна
Не съм сигурна какво ще ми хрумне до края, но мисля да купя малко неща откъм козметика, измивен гел (малък), крем/олио не знам дали и двете, линимент много ми беше харесал като продукт предния път. За дупе съм ползвала и двете споменати, но май не сме се борили и с голямо подсичане. А за душ гела - малък - защото с предното дете кожата клонеше към атопична и ми изписаха специален душ гел и така обикновения, който имах ми стана излишен.

Аз нещо почнах много да качвам през няколко дена като се претегля, все +1
..трябва да спра да ям, но толкова ми се услажда всичко. Даже не че ми се яде, но хвана ли нещо, не мога да спра.

Аз от около седмица въобще не мога да спя. С часове се въртя докато заспя, като една палачинка, не мога място да си намеря.

Много ми е приятно как все по-често усещам бебето Heart Eyes

И аз съм така,въртя се ..не мога да се наместя..бебо си играе нещо в корема..и аз за да не изтърва някое движение стоя будна Hug ..и дори да заспя в 02:00..в 03:00-04:00 задължително се събуждам ..бебчо тогава решава ,че иска да си играе..намества ..и така до 8:00..после заспивам и се събуждам в 11:00 Joy Joy
И да усещането е уникално(първа бременност ми е) и затова всяко движение ми е толкова важно и не искам да го изпускам Heart

# 249
Момичета, мисля, че ми се е появило нещо като брадавица на гърба. Ще отида на лекар, като подобна отстраниха на майка ми наскоро с местна упойка. Дали е подходяща за мен в момента такава интервенция?
Иначе бяхме 9 дни на почивка и съм +2 кг Най - накрая и аз почнах да качвам. Започнах на 52, свалих почти два кг и сега съм си ги върнала 😊

Аз имах от преди да забременея по гърдите и врата около 6-7  малки папиломи по скоро...и докато бях бременна  отидох да ги махна. Махнаха ми ги с азот. Няма опасност за бебето.

# 250
Пробвайте с възглавници за бременни. И двата пъти много ми помогнаха за спането

# 251
Здравейте 🩵
Първа бременност ми е и доста се вълнувам. Следя се в МБАЛ Надежда и съм много доволна за сега. Искам и там да раждам. Има ли някоя от вас, която е раждала там, и може да сподели впечатленията си от болницата?

Здравей, и аз се следя в МБАЛ Надежда. Аз съм при доктор Арабаджикова. Ти при кой лекар си? Истината е, че аз съм от персонала и моите раждали колежки, също се следяха там и всичко си беше супер.

# 252
Хелоооу! Изпихте ли кафето вече???
Никак не спя и аз. Втора вечер сме в новия апартамент, аз се въртя като пиле на грил. Бебето го усещам ама като лежа полу по корем, иначе не. Имам един мъдрец за вадене, защото се руши, но док не дава. Мисля да питам в петък доктора от ФМ, по-голямо светило е 😁😁
Тук в Бургас е облачно, аз отивам да поплувам в морето, тъй и тъй се чувствам като охранен толстолоб 🐷😁

# 253
Тъкмо си пия кафето Grinning
Аз реших все пак да пътувам до морето тази седмица. Започнах 3х1 магнерот и следя как ще ми се отрази. Аз си спя, но се събуждам няколко пъти през нощта до тоалетната. Една лятна умора ме е налегнала...

# 254
Здравейте 🩵

Здравей, и аз се следя в МБАЛ Надежда. Аз съм при доктор Арабаджикова. Ти при кой лекар си? Истината е, че аз съм от персонала и моите раждали колежки, също се следяха там и всичко си беше супер.

Здравейте, Милена, може ли малко информация, понеже искам да раждам там, вярно ли е това, че постоянно има недостиг на свободни места в болницата? Тъй като съм от провинцията и не се следя там видях, че процедурата е да отидеш в 36та седмица с всички изследвания и да се запишеш вече там, но се притеснявам, че е възможно изобщо да не ме вземат?! Дали гледат по-различно на теб ако не си се следил там през цялото време?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт