Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 37 898
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте 🩵
Първа бременност ми е и доста се вълнувам. Следя се в МБАЛ Надежда и съм много доволна за сега. Искам и там да раждам. Има ли някоя от вас, която е раждала там, и може да сподели впечатленията си от болницата?

Здравей, и аз се следя в МБАЛ Надежда. Аз съм при доктор Арабаджикова. Ти при кой лекар си? Истината е, че аз съм от персонала и моите раждали колежки, също се следяха там и всичко си беше супер.

Аз съм при д-р Милена Стоянова на женска консултация, а на ФМ съм при Ивайла Патрикова. На ендокринолог съм при Петя Ангелова.

# 256
Има ли някоя, който се е насочила към МБАЛ "Св. София"? Мнения и предишен опит са добре дошли Simple Smile

# 257
И аз не не спя само се въртя , днес се наканих изчистих основно цялата къща , че утре ще ходим до София при д-Р Василева за кардиография за бебка , а други ден заминаваме за морето . Аз също почнах магнезий и но шпа и се надявам утре с прегледа всичко да е наред и на Морето също всичко да мине нормално .

# 258
Aз, но към "Зебрите" там

quote author=koketka123 link=topic=1676698.msg48384917#msg48384917 date=1722847148]
Има ли някоя, който се е насочила към МБАЛ "Св. София"? Мнения и предишен опит са добре дошли Simple Smile
[/quote]

# 259
Ех как бих се топнала и аз в морето Relieved

Нощем си слагам една възглавница между краката, по-удобно е да. Миналата бременност си бях взела от тези огромните като буквата С, ами два дена я ползвах и я прибрах, нещо не ми беше удобна, а и заема цялото легло, съвсем избутвах мъжа Grinning После обаче при кърмене ми беше доста полезна.

За МБАЛ Св София нямам опит с раждане, но си следя там по каса предната бременност при Др Въргулева и бях страшно доволна от нея.

# 260
  • Пловдив
И аз мислех за тези големите възглавници, но реших че мога да пробвам с обикновена, когато ми се наложи. Засега нямам проблем, освен че се будя сутрин за пишкане. Понякога заспивам по- трудно, но зависи и колко съм изморена.

# 261
Аз со бях купила преди години от юск специална възглавница за между краката, която ми поддържа кръста и ми беше ок. Но понеже коремът ми вече е голям си купих за бременни, защото тя минава и под корема и между краката и ми е супер удобна. Първата бременност со бях взела, после я сложих в леглото на малкия, да играе ролята на обиколник да не се удря в дървената табла, беше си му супер удобно с нея, на всяко пътуване си я носехме, гушкаше си я и след множество шефове и операции, преди месец вече окончателно се прокъса плата и замина. Тази сега ми е от Тему и е супер яка.

В св..София сд следя по каса, противоречиви мнения чувам за хигиенни условия в родилното и в самата болница. Така или иначе при друг лекар смятам да раждам, ако нешо не се обърка много

# 262
Момичета, как усещате бебчетата вече? Постоянно или не? Аз съм точно 19 гс и още при мен е от време на време, до скоро усещането бе като мравучкане, но от няколко дни, може би 3-4, усещам и ритниче, но не е постояно, даже днес само веднъж усетих и се притеснявам дали е нормално

# 263
Аз като бях някъде в 19с го усещах не всеки ден даже веднъж ходих на преглед, че не го бях усещала няколко дни и докторката ме успокои, че е рано да се усеща постоянно.
Сега съм в 23 и все повече си го усещам, онзи ден и сина ми даже успя да усети движение, а днес мисля, че веднъж си видях корема да подскача Laughing

# 264
Аз като бях някъде в 19с го усещах не всеки ден даже веднъж ходих на преглед, че не го бях усещала няколко дни и докторката ме успокои, че е рано да се усеща постоянно.
Сега съм в 23 и все повече си го усещам, онзи ден и сина ми даже успя да усети движение, а днес мисля, че веднъж си видях корема да подскача Laughing

Ох, успокои ме😃😃😃 че филма ми е в главата

# 265
Аз со бях купила преди години от юск специална възглавница за между краката, която ми поддържа кръста и ми беше ок. Но понеже коремът ми вече е голям си купих за бременни, защото тя минава и под корема и между краката и ми е супер удобна. Първата бременност со бях взела, после я сложих в леглото на малкия, да играе ролята на обиколник да не се удря в дървената табла, беше си му супер удобно с нея, на всяко пътуване си я носехме, гушкаше си я и след множество шефове и операции, преди месец вече окончателно се прокъса плата и замина. Тази сега ми е от Тему и е супер яка.

В св..София сд следя по каса, противоречиви мнения чувам за хигиенни условия в родилното и в самата болница. Така или иначе при друг лекар смятам да раждам, ако нешо не се обърка много
[/quote
Може ли линк или снимка на възглавницата от Тему?

# 266
# 267
# 268
Момичета забелязвате ли промяна в окосмяването ви 😀 на мен ми е 2ра бременнност, с първата станах като горила, сега отново забелязвам доста по-окосмения си търбух. Който е също и с линеа, доста тъмна вече. Зърната не ми се коментират даже 😂

# 269
  • Пловдив
О, и аз имам повече косъмчета по корема. Чудех се дали си внушавам ама козметичката каза, че е нормално. И после се нормализира. И линия негра си имам 😂

Общи условия

Активация на акаунт